2 Aylık Zayıflama Maratonu

aç gezmeye alisigim zaten nevos. 2 ayda 7 kilo verdim. Bu maratonda da 7 kilo vermeyi planliyorum. 50 kilo olsam iyiolcak:KK49:

Hormon ilaclarindan ve de zamansiz yemekten aldim ben kiloyu canim.ne de olsa zayifim diye gecenin yarisinda yedigim makarnalar,pilavlar toto olarak döndü bana:KK70: Yoksa ben çok çok az yerim. Hiç yemekle aram olmadi benim:KK53:
Ilaçları unutmuşum..
Ee güvenme zayıflına öyle, kendini saldığın anda tolin gibi olursun :))

aç gezmeye alisigim zaten nevos. 2 ayda 7 kilo verdim. Bu maratonda da 7 kilo vermeyi planliyorum. 50 kilo olsam iyiolcak:KK49:

Hormon ilaclarindan ve de zamansiz yemekten aldim ben kiloyu canim.ne de olsa zayifim diye gecenin yarisinda yedigim makarnalar,pilavlar toto olarak döndü bana:KK70: Yoksa ben çok çok az yerim. Hiç yemekle aram olmadi benim:KK53:
İnşaallah canım:KK60:

Kızlar konumuzla alakasız ama benim üst komşunun çocuğu bildiğin yarım saattir elinde sert bir cisimle güm güm vuruyor.ders calisamiyorum ve şiirden kuruyorum ya.bildigin yarım saattir yani.normal mi bu arkadaşlar ya hala devam ediyo.anormallik mibende.
Kusura bakmayın konuyla alakası yok ama bi akıl verin ya

Kızlar konumuzla alakasız ama benim üst komşunun çocuğu bildiğin yarım saattir elinde sert bir cisimle güm güm vuruyor.ders calisamiyorum ve şiirden kuruyorum ya.bildigin yarım saattir yani.normal mi bu arkadaşlar ya hala devam ediyo.anormallik mibende.
Sen de sorun yok hiç normal değil bu saatte dikkat etmeleri gerekiyor:KK51:

Sende yukarı vur:)

Spor bildirimii
- ısınma
-200mekik
-50squat
-50sumo squat
-50 sag popo kaldirma
-50 sol popo kaldirma
-50şer sag sol bel

Bunları yapınca hastane acilinde yer ayırsınlar bana hemen :KK53::KK53:
47 kiloyum canım:KK19:

Aaa olmaz:eek: Yemek yarışması forumun en güzel bölümlerinden biri:rolleyes:

Ablacım nehaber:KK60:

Ne olsun tatlım ya hep aynı,hoş geldin bu arada :KK60:

Senin 100gram fazlan var, sende katıl bize:-)

Tabisi 100 gr,dediğin neki hemen veririm olmuşum 58 kıyafetler dar geliyor artık üzerime :KK60:

Ben diyet dışında sürekli içiyorum kola içmem:eek:

Yeşil çayı biliyotum hiç sevemedim onu :KK53:

Bunları yapınca hastane acilinde yer ayırsınlar bana hemen :KK53::KK53:

Ne olsun tatlım ya hep aynı,hoş geldin bu arada :KK60:

Tabisi 100 gr,dediğin neki hemen veririm olmuşum 58 kıyafetler dar geliyor artık üzerime :KK60:

Yeşil çayı biliyotum hiç sevemedim onu :KK53:
Tabi hep formda çıtır olunca sevmezsin:KK12::rolleyes:

X