Yazım mi senide listeye?Kolay gelsin:)
Ben de çocukları yatırdıktan sonra yapıcam:)
Ben oğluma hamileyken içtim, hala onun vicdan azabı varAaa bebiş mi yapcan? Ya o başka o zaman bende bırakcam mecbur.
Benim arkadaş hamileyken benden çok içiyordu, hayret ederdim kadına.
Allah korusun bir şey olsa, ömür boyu hem çocuk hem sen çekeceksinBen oğluma hamileyken içtim, hala onun vicdan azabı var
Yaz yazYazım mi senide listeye?
Değil canım sana hangi saat uygunsa o saatte yaparsınYaz yazSpor saatleri satandart değil değil mi canım Ben her akşam çocuklar yatınca yapmayı düşünüyorum:)
Canım o dönemde anneciğimi kaybetmiştim, annemden sonra hamile olduğumu öğrendim ama bırakmadım o an annemin üzüntüsünden hiç birşey düşünemiyordumAllah korusun bir şey olsa, ömür boyu hem çocuk hem sen çekeceksin
Ki çocuk elini kolunu oynatmıyordu, kaç ay profosörlerde gezdiler, çok gec hareket etmeye, tepki vermeye başladı
Tamamdır patronDeğil canım sana hangi saat uygunsa o saatte yaparsın
Allah rahmet etsin. Zor tabi o durumlar.Canım o dönemde anneciğimi kaybetmiştim, annemden sonra hamile olduğumu öğrendim ama bırakmadım o an annemin üzüntüsünden hiç birşey düşünemiyordumZaten doğduktan 6 ay sonra astım teşhisi koyuldu oğluma 1,5 sene tedavi gördü, çok şükür ki düzeldi çok sağlıklı şimdi
Kilolar kaç looo benden şişman yoktur Allah bilir:s
Amin canım, çok şükürAllah rahmet etsin. Zor tabi o durumlar.
Ama çok şükür ki, iyiymiş simdi
siskoo patatesssKilolar kaç looo benden şişman yoktur Allah bilir:s
Çüş bana o vakit çüşEfser le adra söylemedi henüz efsere sormayı unuttum :))
Onların dışındakilerden en kilolu sensin ama çok fark yok.
Ulen telde smile yok ağzını burnunu kırdığım smileyi duşle harbi:)))))siskoo patatesss
Selamlar!!:))
Akşam yemeği
sulu köfte
az yoğurt
az bulgur pilavı
1 dilim ekmek
iki litre su içmisimdir
bir fincan lattee
spor
42 dk leslie
15 dk bölgesel
8 dk soğuma
Vercez işte şimdi. Hem hamilelikte kilo alacaksın ermen lazımÇüş bana o vakit çüş
Latte mi abuuuuuv v. CıssssSelamlar!!:))
Akşam yemeği
sulu köfte
az yoğurt
az bulgur pilavı
1 dilim ekmek
iki litre su içmisimdir
bir fincan lattee
spor
42 dk leslie
15 dk bölgesel
8 dk soğuma
Ben 72,3 düm geçen hafta bu arda 3.takımdayım ordanda takip edebilirsinizEfser le adra söylemedi henüz efsere sormayı unuttum :))
Onların dışındakilerden en kilolu sensin ama çok fark yok.
Hani senin menün nerde hanım efendi?siskoo patatesss