2 Aylık Zayıflama Maratonu

Aa süper olur:KK74: fikir verirsin bize, sen epey bi kilo verdin, darısı bize
Sizin kilolarınız benimki kadar çok değildi çözülmede biraz geçikebilirsiniz:KK51: benim kilom çok olduğu için hızlı ilerleme oldu şimdi yavaşlama evresindeyim ama yinede gidiyor hepimize tavsiyem sakın,sakın pest etmeyin ,şunu unutmayın balon değilizki iğne batınca sönelim yavaş gitsin yağdan gitsin.
Göreyim sizi En Büyük KK

Sizin kilolarınız benimki kadar çok değildi çözülmede biraz geçikebilirsiniz:KK51: benim kilom çok olduğu için hızlı ilerleme oldu şimdi yavaşlama evresindeyim ama yinede gidiyor hepimize tavsiyem sakın,sakın pest etmeyin ,şunu unutmayın balon değilizki iğne batınca sönelim yavaş gitsin yağdan gitsin.
Göreyim sizi En Büyük KK
Ver gazı ver gazı:-)
Doğru söylüyorsun, bırakınca hedefe ulaşamıyorsun azıcık sıkcaz dişimizi, daha sağlıklı daha fit olcaz:cool:

Aa hemen veriyorumm bilseydim bugun dikkat etmeye baslardim :KK70:
-Sabah kalktigmda bi bardak meyse suyu ictim
Aslinda onerilmiyor seker orani cok yuksek diye fakat canim cok cekti meyve sıkıcak zamanim yoktu sabah :KK43:
-öglen döner porsiyon yedim bir dilim ekmekle ve bir kutu ayranla
- aksam yemegi olarak pırasa yiycem
Tarhana corbasi var fakat kalorili oldugu icin pek onerilmiyor öglen dönerle kalori sınırımi doldurdugum icin akşamı hafif tutucam :)
-gun icinde pek su icemedim 1litre belki icmisimdir yatana kadar tamamlarim:)
Sporu da aksam yemeginden iki saat sonra yapicam:)

Pek diyet menusu gibi degil öglenim fazla oldu ama bundan sonra daha dikkatli olucam :KK66:

Aslinda onerilmiyor seker orani cok yuksek diye fakat canim cok cekti meyve sıkıcak zamanim yoktu sabah :KK43:
Tarhana corbasi var fakat kalorili oldugu icin pek onerilmiyor öglen dönerle kalori sınırımi doldurdugum icin akşamı hafif tutucam :)

Pek diyet menusu gibi degil öglenim fazla oldu ama bundan sonra daha dikkatli olucam :KK66:
Bu gün sana güzelmiş :))
Yarın daha hafif menü bekliyorum :KK19:

Diyet kahvaltıtız olmaz canım alışkanlığını düzeltmen lazım :KK66:
7.takim bana aşıladı kahvaltiyi:)
Fakat sabah gec uyaniyorum gece gec yattigm icin sacimi bile yapamadan cikmak zorunda kaliyorum o yuzDen :KK43:
Hic degilse enerjim olsun hastanede diye meyve suyu ictim:)

Sabah sağlığın acısından Süt içsen daha faydalı olacaktı :KK66:
Bol salatayı unutmayın :KK76:

X