- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Kız öyle demaa.. bir kere tatlı yedimm oda nevrestenin tarifiydi.. başka yok ama bu hafta spor yapmadım yavru.. toplasan 1 kere ettim ne kadar farketti açlık değilmiş sporsuzluktan verememmişim . belli olduu..Pastaları börekleri yapmaya devam edersen veremezsin tabi
Yediğini öğrenmiş olduk böylece
Niye beğenmiyorsun vermişsin en azındanBaşlangıç:65
Geçen hafta:63.400
Bu hafta:62.900
Nevoş yarım kilo vermişsin öpüp başına koy.Olan var olmayan var:)))Başlangıç:65
Geçen hafta:63.400
Bu hafta:62.900
Hayırlı olsun bebeğim diyet topiğin valla yenii gördüm...Ben aldım ama en azından başa dönmedim bu da bir şey
Dimi yani:))) Bu hafta sıkı tutalım bari.Tabi mantıdan sonra bunu demek hiç olmadı:)Ben aldım ama en azından başa dönmedim bu da bir şey
Niye beğenmiyorsun vermişsin en azından
Vermişim ama daha fazla gidebilirdiNevoş yarım kilo vermişsin öpüp başına koy.Olan var olmayan var:)))
Akşam yaparsın zaten canım onları. (Sporu yani) Sporsuz kilo verilmiyor veriliyorda daha zor ve sarkıntı oluşuyor.Hayırlı olsun bebeğim diyet topiğin valla yenii gördüm...
Ama o listedekileri ben yapamam ki iş yerindeyken pek uygun olmuyor
Ben diyet yapınca kilo veremiyomAkşam yaparsın zaten canım onları. (Sporu yani) Sporsuz kilo verilmiyor veriliyorda daha zor ve sarkıntı oluşuyor.
Bu hafta ben iyi salladım Ankara beni alt üst ettiDimi yani:))) Bu hafta sıkı tutalım bari.Tabi mantıdan sonra bunu demek hiç olmadı:)
Yapıyorum sanıp, yapamadığın için olmasın oBen diyet yapınca kilo veremiyom
Aynen valla sen şanslı olanımızsınVermişim ama daha fazla gidebilirdi
Haklısınız hafta sonu kaçamağından sonra yine iyi gitmiş
Ekmekten canım hamur işinden birdeYapıyorum sanıp, yapamadığın için olmasın oYasaklar listesindekilerin kaçından uzak duruyorsun?
O da iyiymiş gerçi :)Ekmekten canım hamur işinden birde
Gayet iyi.Arada kaçamak oluyor:)Vermişim ama daha fazla gidebilirdi
Haklısınız hafta sonu kaçamağından sonra yine iyi gitmiş
Vay hain Tolin:)Kendi çalı gibi dimi:)Bu hafta ben iyi salladım Ankara beni alt üst ettiTolin bana patates kızartması ve börek yedirdi, kilo ermeyelim diye uğraşıyor