- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Hiç sevmediğim tip:))))))))Aynen öyle, kendi zayıf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sevmediğim tip:))))))))Aynen öyle, kendi zayıf
O da iyiymiş gerçi :)
Yapsın:))Ben de onu çalı süpürgesi yaparım:)))))Dikkat et görmesin, sabun yapar seni
dıyet yalan oldu onların canım senn spor nasılkız şişkolar salmışınız burayı tabi kim o koca popoları yerinden kaldırıverecek de mi kaçar gram verdiniz ya da kaçar ton aldınız dökülün bakem
ben kanıyorum ara verdim spora çikolataya devam bu şişkolar zaten beceremezdi diyet felan burda bile yemek konuşuyorlardıdıyet yalan oldu onların canım senn spor nasıl
onları yoldan cıkaran bı ben bı marg he bıde tolındı neyy cıkolata mı etmee hata yapıyonn sekersız kahve ıcıyorummm..sen nasılsınn ..ben kanıyorum ara verdim spora çikolataya devam bu şişkolar zaten beceremezdi diyet felan burda bile yemek konuşuyorlardı
ben torpilli kullardanım canım yiyip yiyip kilo almayan üstüne günde 3 tablet çikolata yerim hiç kilo almam.sana afiyet olsun bi kahve de ben yapayım kendime şekersiz ama çikolatalıonları yoldan cıkaran bı ben bı marg he bıde tolındı neyy cıkolata mı etmee hata yapıyonn sekersız kahve ıcıyorummm..sen nasılsınn ..
ben de oyleyım az bı gobusum var ıste spor yapsam gıder galıba .. afıyet olsun cnmmben torpilli kullardanım canım yiyip yiyip kilo almayan üstüne günde 3 tablet çikolata yerim hiç kilo almam.sana afiyet olsun bi kahve de ben yapayım kendime şekersiz ama çikolatalı
Bırakmadık canım yarışmaya yoğunlaştık :))kız şişkolar salmışınız burayı tabi kim o koca popoları yerinden kaldırıverecek de mi kaçar gram verdiniz ya da kaçar ton aldınız dökülün bakem
ne yarışması kiBırakmadık canım yarışmaya yoğunlaştık :))
Yemekne yarışması ki
şişkosunuz işte
Sen nerelerdeydinşişkosunuz işte
buralardaydım canım bikaç şey üstüste geldi sadeceSen nerelerdeydin
Aa iyimisin tatlım sorun yok demi?buralardaydım canım bikaç şey üstüste geldi sadece
yok canım kötü bişey yok sadece biraz yoğunluk vardıAa iyimisin tatlım sorun yok demi?
Ha iyi o zaman canımyok canım kötü bişey yok sadece biraz yoğunluk vardı