bak benı delırtmeyın moderator olur hepınızı suresız banlarım haSen editör olsan yarısı mapusta geçerbaşlamadan biter editörlük hikayen
gercektenTabi tabi
Bizim Müne'miz var korur sendenbak benı delırtmeyın moderator olur hepınızı suresız banlarım ha
gercekten
gelsın gelsın benımde bıyıklarım uzadıydı alıversın bı zahmetGelir birazdanünlü cınbızıyla
Bıyık diye başlar kafanda tüy bırakmaz ona göregelsın gelsın benımde bıyıklarım uzadıydı alıversın bı zahmet
gelsın gelsın benımde bıyıklarım uzadıydı alıversın bı zahmet
Hoş geldin:)Ben geldimmmmm :)
Hoşbuldum pinkom :) Nasılsın?Hoş geldin:)
Iyiyim canım sen nasılsınHoşbuldum pinkom :) Nasılsın?
Bende iyiym pinkom sagol :) Senin topiğine adımı yazdırmam yakındır benımde az kaldı yakında burdayımIyiyim canım sen nasılsın
:)) ne zaman istersen canım. O kadar yersen soluğu yanımızda alırsın tabiBende iyiym pinkom sagol :) Senin topiğine adımı yazdırmam yakındır benımde az kaldı yakında burdayım
Kendımı durduramıyorum pinko:)) ne zaman istersen canım. O kadar yersen soluğu yanımızda alırsın tabi
Gelinliğe sığmayacaksın dikkat et azıcık :) Ye ama az yeKendımı durduramıyorum pinkoKimseye söylemedım ama 2 gun squat yaptım herkes ilk gun 50 squat yapıyomus ben 20yı terleye terleye zor yaptm merdıvenlerı hala zor ınıp cıkıyom dıyetle spor bna cok uzak ama yemek yemek cok guzeeeeel
Daha gelınlıkcının onunden bıle gecmıyom balayana kadar yıyım sonra buraya gelıp sızle formumu korucamGelinliğe sığmayacaksın dikkat et azıcık :) Ye ama az ye
:)) iyi bakalım bekliyoruz :) Tatlım ben kaçıyorum iyi gecelerDaha gelınlıkcının onunden bıle gecmıyom balayana kadar yıyım sonra buraya gelıp sızle formumu korucam
Pastaları börekleri yapmaya devam edersen veremezsin tabiGünaydınn:69 KİLO İLE BAŞLADIM..
Geçen cuma 67/5idi
Bu sabah tartıldım...66/6 çıktım.. malesef bu hafta kilo verememişim...
Anlamadım neden veremedim niye durdu kilo vermem diyet aynı aksaklık yok..
Ama devam yılmak yok gidecek bu kilolarr..