Tolin öyle aslındaBizi kendisi gibi göstermeye çalışıyorKızma ablasıTolin'de gelse belki ançak oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tolin öyle aslındaBizi kendisi gibi göstermeye çalışıyorKızma ablasıTolin'de gelse belki ançak oluruz
DemiTolin öyle aslındaBizi kendisi gibi göstermeye çalışıyorKızma ablası
Tekrar topladın kendini o zamanDemi
Yok kızmıyorum dahada asıldım diyete
İmzan çok güzel olmuş biz bozmayalımsizi imzama yazıcam şişkolar kulubu diye
yok yok bozmassınız bıttınız sızİmzan çok güzel olmuş biz bozmayalım
Evet bu gün hiç bozmadım ve inanılmaz hareket ettim inşallah devam ederimTekrar topladın kendini o zaman
Zayıflayalım tarz yarışmasına katılalım tolin görsün
Bir bitemedik zatenyok yok bozmassınız bıttınız sız
İnşaallah canımEvet bu gün hiç bozmadım ve inanılmaz hareket ettim inşallah devam ederim
Tabi kadılırız niye olmasın benim az bişeyim kaldı zatten
bu sıteden ılk sen gıdıceksın nevos merak etme arkandanda efser gelıcekBir bitemedik zaten
Bende dişimi sıksam 1 buçuk 2 ayım var ama aksılıkler bitmiyor toplayamadım kendimiİnşaallah canım
Benimde en fazla 1 ay
Anca beraber kanca beraber senide gödürelim gittiğimiz yerebu sıteden ılk sen gıdıceksın nevos merak etme arkandanda efser gelıcek
Sonrada sen gideceksen olurbu sıteden ılk sen gıdıceksın nevos merak etme arkandanda efser gelıcek
Yaza doğru daha kolay gider zatenBende dişimi sıksam 1 buçuk 2 ayım var ama aksılıkler bitmiyor toplayamadım kendimi
yok conem ben almıyım saolllAnca beraber kanca beraber senide gödürelim gittiğimiz yere
site benım nere gıdeyımkıSonrada sen gideceksen olur
O zaman beni bu kadar niye beklettin yollasaydınyok conem ben almıyım saolll
sen benden sonra uye olmussun ama edıtorsun o edıtorluk benım hakkım bana ver cabuk
site benım nere gıdeyımkı
kazen didiki aman bosver kalsın bit pazarıylan falan ugrassın didiO zaman beni bu kadar niye beklettin yollasaydın
Sen editör olsan yarısı mapusta geçer başlamadan biter editörlük hikayenyok conem ben almıyım saolll
sen benden sonra uye olmussun ama edıtorsun o edıtorluk benım hakkım bana ver cabuk
site benım nere gıdeyımkı
Evet canım bende onu bekliyorum ben yazın daha kolay veriyorumYaza doğru daha kolay gider zaten
Tabi tabikazen didiki aman bosver kalsın bit pazarıylan falan ugrassın didi