Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemeye değer mi acaba formül kesin mi :)
hı hıı kesın sonuc pınkom nasılsınn napıyosunDenemeye değer mi acaba formül kesin mi :)
Sen denediysen ben yarın başlıyorum..
ıyı yolculuklar hepınız gezıyonuz su dıyet zamanı oturun oturdugunuz yere yavYarın şehir dışına çıkıyoruz..
Benim diyet yalan olur haber vereyim
Teşekkür ederimGezmek kilo yapmazıyı yolculuklar hepınız gezıyonuz su dıyet zamanı oturun oturdugunuz yere yav
gezdıgınız yerlerde benım yerımede yiyinTeşekkür ederimGezmek kilo yapmaz
Tamam resim çeker eklerimgezdıgınız yerlerde benım yerımede yiyin
pc ye ekmek bancamTamam resim çeker eklerim
Belki diyetime uygun yemek bulurumpc ye ekmek bancam
benım dıyetı uygula nevoBelki diyetime uygun yemek bulurum
Bundan sonra cok dikkat etmelisin yediklerine tavsiyem paketli hic bisi yeme paketlenmis tavuk sakin yemeEvet ilk bebeğim
Teşekkür ederim canım diyete başladığımdan beri bir kez bir dilim tatlı yedim o kadar yani istikrarla devamm yemek yerişması için bile yaptıklarımı misafirlerime yedirdim kendim kocaman bir salata yedimm..her sabah koca bir bardak ılık su limonlu,, ve yeşil çay,,öğlen muhakkak haşlama sebze ve yoğur ekmek yok..akşam bir çorba bazen meyve ama kızlar midem açım diye bağırıyor ben midemi kandırıyorum veriyorum ona bir elma idare et diyorum ..6 kilom daha var inşallah oda gidecek şu an şunları yazarken midem aç ve elimde bi tane elma var.. olsun kilomu vereyim sonra bir kahvaltı çekeceğim kendimee..vovv
oglumun ne guzel verıyor oyle
çimdikleseydin bariii.Ben diyetimi hiç bozmadım derdim ama tolin kesin gerçeği Söyler iyisimi bugün biraz bozduğumu itiraf edeyim
Kıyamadım ki çok tatlıçimdikleseydin bariii.
Ben sana cimcikle demedim mi niye cimciklemedin.Şöyle yanaklarini sıksaydınKıyamadım ki çok tatlı