yapamadım insan öpmeye kıyamaz. Kim der ki forumun en yaramazıBen sana cimcikle demedim mi niye cimciklemedin.Şöyle yanaklarini sıksaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapamadım insan öpmeye kıyamaz. Kim der ki forumun en yaramazıBen sana cimcikle demedim mi niye cimciklemedin.Şöyle yanaklarini sıksaydın
Hayatta inanmamyapamadım insan öpmeye kıyamaz. Kim der ki forumun en yaramazı
Inan inan gözümle gördümHayatta inanmam
Tatlı yaramaz
Sana güveniyorumInan inan gözümle gördüm
:) bence de şımarmasınSana güveniyorum
Pinko tatlı yazdığımızı görmesin
Afiyett olsun dicektim..Ama demicem.hıh yemişmişş...(neler yedin kız tatlı ,,pasta nasıldıı..??kısır varmıydı kısır hımmşöyle nar ekşili,,yada acılı mercimek köftesimi vardıı..)...dün gece dogum gunundeydım ve neler yedımmm
kızz böyle seyler deemeeAfiyett olsun dicektim..Ama demicem.hıh yemişmişş...(neler yedin kız tatlı ,,pasta nasıldıı..??kısır varmıydı kısır hımmşöyle nar ekşili,,yada acılı mercimek köftesimi vardıı..)...
hıhhdiyette olduğumuz için zati kızıyoruz ama istemem yan cebime koy misali yemeklerin adlarını duymakta guzel napalımm..kızz böyle seyler deemee
diyet tpiği değil de gurme topiği haha
:) yoksaaaaBugün çok özel misafirlerim vardı, azıcık diyeti boşladım
Kendime ceza verdim Akşam Sporumu çok yapcam
Yoksa ne :):) yoksaaaa
sevındım sevındım basardım bosverın rejımı yiyin gariYoksa ne :)
Sevinmen lazım aslıda bizi yoldan çıkarmak için çok uğraşıyorsun
Çok beklersin kiloda vermeye başlamışken bırakmam bensevındım sevındım basardım bosverın rejımı yiyin gari
Herkes yemek yiyor ,spor yapmıyorBuraya yazamıyorlarBurası niye bukadar sesiz çıkın ortaya