- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlıkız cok guzel kılo vermıssın azmını kutlamak ıstedımvovv
oglumun ne guzel verıyor oyle
Emeğine sağlık canımişte listemiz
Herkes bildirim yapmadi. Bildirim yapan olursa listeyi güncelleriz. Eki Görüntüle 1443894
dondurma mevsımını acmıssınBen de bildirim yapayım.
Başlangıç kilom 77
Şimdiki kilom 75
Bu kadar spora az bile vermişim.Bugün iki külah dondurma yedim.
ya dalga gecmeeeetatlıkız cok guzel kılo vermıssın azmını kutlamak ıstedım
Teşekkür ederimEmeğine sağlık canım
Hamilesin galiba hayırlı olsun
3 gramı nasıl verdın canım arkadaslarımıza ornek olması adına lıstenı yazar mısın :) ama dıyete ıhtıyacın yok ye gıtsın baklavaları bosverya dalga gecmeeee
dogumdan sonra bul bızı .. kac ayın kaldı cınsıyetı bellı oldu mu canımTeşekkür ederim
Evet benim listede son yer alışım
Alışveriş merkezine her gittiğimde yiyorum.Ünlü bir hamburgerci var ya onun dondurması.Krema gibi.dondurma mevsımını acmıssın
Yok canım dün öğrendim 4 haftalık dahadogumdan sonra bul bızı .. kac ayın kaldı cınsıyetı bellı oldu mu canım
Ellerine sağlık.işte listemiz
Herkes bildirim yapmadi. Bildirim yapan olursa listeyi güncelleriz. Eki Görüntüle 1443894
Hayırlı olsun.Yok canım dün öğrendim 4 haftalık daha
ayyy ne guzell yaaa allah kucagına almayı nasıp etsın hayırlısı ıle :) erkek dogdu ıcımeYok canım dün öğrendim 4 haftalık daha
afıyet olsun canım guzel oluyo onlar daAlışveriş merkezine her gittiğimde yiyorum.Ünlü bir hamburgerci var ya onun dondurması.Krema gibi.
Teşekkür ederimHayırlı olsun.
Tabi bundan sonra dikkatli beslenmelisinTeşekkür ederim
Evet benim listede son yer alışım
Çok teşekkürler canım amin inşallah Çin takvimine göre de erkek Hayırlısı sağlıklı olsun da.ayyy ne guzell yaaa allah kucagına almayı nasıp etsın hayırlısı ıle :) erkek dogdu ıcıme
yemicemmm3 gramı nasıl verdın canım arkadaslarımıza ornek olması adına lıstenı yazar mısın :) ama dıyete ıhtıyacın yok ye gıtsın baklavaları bosver
hayırlı olsunnnnnnnÇok teşekkürler canım amin inşallah Çin takvimine göre de erkek Hayırlısı sağlıklı olsun da.
Teşekkür ederimmmhayırlı olsunnnnnnn