2 Aylık Zayıflama Maratonu

Nasıl yapıyorsunuz bende denemek isterim :)

Kefir mayasını cam bir kavanoza koyuyorum için süt koyuyorum... Asla içine metal değmemesi gerekiyor, koyduğum kabın kapağınında metal olmamasına dikkat edebilirsin... Önce 5-6 saat karanlık bir dolabın içinde beklet sonra buzdolabında bekletiyorum bir gün... Ertesi gün kefirin hazır olur. İçmek için kefiri plastik bir süzgeçle süz geri kalan kefirin hazır. Mayayı tekrar kefir yapmak üzere kullanırsın tekrar, eğer uzun süre yapmayacaksan ben kefiri sütün içinde buzdolabında bekletiyorum.

Sonrada elmaları kefirin içine küçük doğrayıp blenderdan geçiriyorum köpük köpük oluyor içine toz tarçın atıyorum ..Harika oluyor

Selam
Sabah erken saatlerde 2 su bardağı ılık limonlu su içtim.
Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim peynir
2 tatlı kaşığı çökelek
5-6 zeytin
1 su bardağı süt
Çay
Ekmek tabiki yok
Spor yapacağım birazdan

Selam kızlar!
Sabah
2 bardak şekersiz çay,1 haşlanmıs yumurta, peynir,6 zeytin.biraz ekmek.
Öğlen
2 haşlanmış yumurta, peynir,4 zeytin, biraz tereyağ, 1,5 dilim ekmek (evde yemek yoktu) şekersiz Türk kahvesi.
sporu akşam yapıcam.uyku çöktü çünkü.

Evet canım ya. Benim içmem lazım ona rağmen içemiyorum. Gece susuyorum sadece. Gün boyunca aklıma gelmiyor
Ama yapacak birşey yok, susuz olmaz, gözümüzün önünde tutcaz
şişeyle alıyorum yanıma 3lt kadar iciyorumda.
şimdi hava soguk hiç icesim gelmiyor.
yoksa akşam cok iciyorum

selam kan hapı kullanmamdan ötürü kahvaltımı geç yaptım 2 dilim ekmek yarım haşlanmış yumurta bikaç zeytin bi minik dilim peynir yedim öğle için daha acıkmadım ama şimdiye kadar bi tane de çikolata yedim 1 mil yürüdüm 110 mekik çektim sırada ilk sayfadaki sporlar var

şişeyle alıyorum yanıma 3lt kadar iciyorumda.
şimdi hava soguk hiç icesim gelmiyor.
yoksa akşam cok iciyorum
Abartma canım :) O kadar içmekte zararlıymış. Geçen haberlerde vücut istemiyorsa zorlamayın diyordu.

Bende yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…