Nasıl yapıyorsunuz bende denemek isterim :)
Ben listeyi ayrıntılı hazırladım ama buraya koyamadım, çözmeye çalışıyorum, halaListede kilolarımız yazmayacak mı?
Öyle arası yapmayı düşünüyorum
resim olarak kaydet. buraya resim olarak ekle panpaBen listeyi ayrıntılı hazırladım ama buraya koyamadım, çözmeye çalışıyorum, hala
resim olarak kaydet. buraya resim olarak ekle panpa
Akşam spor yaptın mı?170boy
75 kğ kilo
50dkk koşu bandı tepesindeydim.Akşam spor yaptın mı?
Yediklerine dikkat et ilk sayfada ki yasakları gördün
ohh süpersin50dkk koşu bandı tepesindeydim.
yediklerimede dikkat ediyorum
incelirsem dahada süpe rolcam inşallah.ohh süpersin
Evet canım ya. Benim içmem lazım ona rağmen içemiyorum. Gece susuyorum sadece. Gün boyunca aklıma gelmiyorincelirsem dahada süpe rolcam inşallah.
su icemiyorum şu soguk günlerde. sendede öylemi?
şişeyle alıyorum yanıma 3lt kadar iciyorumda.Evet canım ya. Benim içmem lazım ona rağmen içemiyorum. Gece susuyorum sadece. Gün boyunca aklıma gelmiyor
Ama yapacak birşey yok, susuz olmaz, gözümüzün önünde tutcaz
Abartma canım :) O kadar içmekte zararlıymış. Geçen haberlerde vücut istemiyorsa zorlamayın diyordu.şişeyle alıyorum yanıma 3lt kadar iciyorumda.
şimdi hava soguk hiç icesim gelmiyor.
yoksa akşam cok iciyorum
Bende yürüyüş yaptımselam kan hapı kullanmamdan ötürü kahvaltımı geç yaptım 2 dilim ekmek yarım haşlanmış yumurta bikaç zeytin bi minik dilim peynir yedim öğle için daha acıkmadım ama şimdiye kadar bi tane de çikolata yedim 1 mil yürüdüm 110 mekik çektim sırada ilk sayfadaki sporlar var
zorlama degil kız. suyu cok icerim ben içmeye başalyınca.Abartma canım :) O kadar içmekte zararlıymış. Geçen haberlerde vücut istemiyorsa zorlamayın diyordu.
zorlama degil kız. suyu cok icerim ben içmeye başalyınca.
hele yazın 5lt-6lt içtigim bile olur