Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın :)Öncelikle 23/02/2015 tarihli listem;
SABAH: 1 DİLİM PEYNİR
1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
ŞEKERSİZ ÇAY
MAYDONOZ
ARA: SÜT
1 ELMA
ÖĞLE: 8 YK TAZE FASÜLYE
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
3 CHERRY DOMATES-MAYDONOZ
ara: 1 bardak kefir-1 portakal
AKŞAM: 3 köfte
yeşillik
2 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
yarım kase yoğurt
ara: 2 ıslak kurabiye
Bütün yasakları yemişsin23.02.2015-arkadaşlar ben diyet yapma özürlüyüm o yüzden yediklerime takılmayın
kahvaltı-asla yapmam
öğle:2 çorba kaşığı kadar pirinç pilavı ve patetesli tavuk yemeği tabiki ekmeksiz
akşam:sadece spagetti ve soğan-domates salatası
akşamın ilerleyen saatlerinde :çay-çekirdek ve eser miktarda çikolata
dün spor da yapmadım pinki cezamı kes
malesef şekerim işyerine gelen yemek o konuda bi tercih yapamıyorum malesef hem ben diyet yapamıyorum yapayım dedikçe daha çok acıkıyorumBütün yasakları yemişsin
Pirinç, makarna ve tatlı yı acilen bırakıyorsun
Sende diyet olarak düşünme :) ve Acıkınca yoğurt ye..malesef şekerim işyerine gelen yemek o konuda bi tercih yapamıyorum malesef hem ben diyet yapamıyorum yapayım dedikçe daha çok acıkıyorum
yok kuzum 23 senedir asla yapamadım ben dedim sana sadece spora katılırım diye diyet olarak düşünme beniöğünlerde tabak küçültünce hemen kilo veriyorum zaten sıkıntı yok o konuda çok şükürSende diyet olarak düşünme :) ve Acıkınca yoğurt ye..
O zaman bugün sporunu yap mutlakayok kuzum 23 senedir asla yapamadım ben dedim sana sadece spora katılırım diye diyet olarak düşünme beniöğünlerde tabak küçültünce hemen kilo veriyorum zaten sıkıntı yok o konuda çok şükür
hehe tamamdır patron ben takılıyorum o zaman sporlaO zaman bugün sporunu yap mutlaka
Yediklerini de azalt. Ben diyetsiz o kadar yemiyorum :))
BEN ÇOKK SEVİYORUM.. Kendim yapıyorum. bazen meyve ve tarçınla shake yapıyorumGünaydın :)
Kefirin tadı nasıl?
BEN ÇOKK SEVİYORUM.. Kendim yapıyorum. bazen meyve ve tarçınla shake yapıyorum
Yoo fazla değil. Şekeri bırakırsan tuzuda kısarsan süper olurMerhaba canlar
kahvalti biraz sekerli cay bu sekeri kesemedim gitti ya.peynir zeytin minik tereyagi.bir dilim ekmek.
öglen peynirli yumurta ve bir dilim ekmek turk kahvesi arada
aksam balik ve salata
en gec 7 de aksam yemek yeme islemi bitiyor.sadece cay icerim.veee bacak göbek egzersizi
nasil sizce yediklerim fazla mi ya.
siz cok az yiyosunuz
Yoo fazla değil. Şekeri bırakırsan tuzuda kısarsan süper olur
Sen bize bakma, yanlış olan bizim yaptığımızKahvaltıyyapmayanfalan olunca cçokyiyorum ggibi geldi de :)
Bu arda liste süperve kKaratayda eklemissin ccanımeline saglik
Ovv fenaKendimi motive etmek için Victoria Secret meleklerine bakıyorum bunlar insan değil ya
Listede kilolarımız yazmayacak mı?Üstün körü bi liste yaptım,unuttuklarım varsa lütfen kırılmasın, Sayfaları tek tek gezerek baktım, gözümden kaçan olmuş olabilir
Karatay diyetini ve yasaklar listemizi de ekledim
Öyle arası yapmayı düşünüyorumSen bize bakma, yanlış olan bizim yaptığımız
Zorluyorum kendimi yiyeyim diye ama yok canım istemiyor
Ovv fena
Hadi spor yapalım