O resimde iyiymiş kilon hakikaten. Tatlıyı yemezsen verirsin :))Aynenn allahtan herifimde destekliyor dedim ona zaten yersem al önümden yemekleri tatlıya dayanamıyorum yemek le bir problemim yok ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O resimde iyiymiş kilon hakikaten. Tatlıyı yemezsen verirsin :))Aynenn allahtan herifimde destekliyor dedim ona zaten yersem al önümden yemekleri tatlıya dayanamıyorum yemek le bir problemim yok ..
Evet canım 6 ayda aldım tee o tatlılar yüzünden ben oğlumda 84 çıkmıştım azmettim verdim kilo. 60 düştüm şurda 6..7 aydır aldım kış geldi diye aikidoyu bıraktım daha doğrusu ara ara gittim martın sonunda başlicam tekrar aç kalmak değilde sporsuzluk kilo aldırıyor insana ..O resimde iyiymiş kilon hakikaten. Tatlıyı yemezsen verirsin :))
Tuzlu su gargara birebirrr..kızlar hani dilde bişey çıkar ya siğilimsi, siğil değil ama, yorgunlukla sıkıntıyla çıkar, koparsan çok acır.
hıh işte ondan çıktı dilimde, ne yapsamki bileniniz varmı?
Açız açç yazmaya mecalimiz yok da ondannSelamlar kızlar
İyi kilo vermeler :)
Yalnız dün akşamdan beri hızınız düştü
İlk ikide görmeye alışkınz sayfanizin
Hep altlarında dusuyorsunuz
Yazın yazın kalori harcarsinizAçız açç yazmaya mecalimiz yok da ondann
kızlar hani dilde bişey çıkar ya siğilimsi, siğil değil ama, yorgunlukla sıkıntıyla çıkar, koparsan çok acır.
hıh işte ondan çıktı dilimde, ne yapsamki bileniniz varmı?
Hadi hayırlısıı Mevla tamamına erdirsinn..dikkat et kendinee.bol bol cevizz.. ve balıkk..Kızlar çok heyecanlıyım bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Bu iş netleşene kadar beni mazur görün.
Ama yarın söz verdiğim gibi listeyi hazırlayacağım bildirimlerinizi bekliyorum
Öpüldünüz
Teşekkür ederim amin inşallahHadi hayırlısıı Mevla tamamına erdirsinn..dikkat et kendinee.bol bol cevizz.. ve balıkk..
Hayırlı olsun:) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllahKızlar çok heyecanlıyım bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Bu iş netleşene kadar beni mazur görün.
Ama yarın söz verdiğim gibi listeyi hazırlayacağım bildirimlerinizi bekliyorum
Öpüldünüz
Çok teşekkür ederim amin inşallah. Dualarınızı eksik etmeyinHayırlı olsun:) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah
Etmeyiz canım İlk aylar çok önemli dikkat et kendine ve bol kalsiyumlu besinler tüketmeni öneririm:) Bebek anneden çok fazla kalsiyum alıyor, yeteri kadar almazssan doğumdan sonra kalsiyum eksikliğinden diş etleri bile çekiliyor canımÇok teşekkür ederim amin inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin
Netleşsin nasıl besleyeceğim kendimiEtmeyiz canım İlk aylar çok önemli dikkat et kendine ve bol kalsiyumlu besinler tüketmeni öneririm:) Bebek anneden çok fazla kalsiyum alıyor, yeteri kadar almazssan doğumdan sonra kalsiyum eksikliğinden diş etleri bile çekiliyor canım
Rica ederim:) Yarasın bebişeNetleşsin nasıl besleyeceğim kendimi
Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Bu akşamdan başlıyorum süt yoğurt yumurta peynir sebze meyve ceviz yararlı ne varsa yemeye
Günaydın, aft o karbonatlı suyla gargara yap
Bu ne kızz.. Diyete koyulacak şey mi bu??
Tuzlu su gargara birebirrr..
Adaçayını kaynatıp soğutun, suyuyla gargara yapın, etkilidir
Hepimizde farklı şeyler söylemişizçok sağolun kızlar, hepsini denicem. öptüm.