2 Aylık Zayıflama Maratonu

O resimde iyiymiş kilon hakikaten. Tatlıyı yemezsen verirsin :))
Evet canım 6 ayda aldım tee o tatlılar yüzünden ben oğlumda 84 çıkmıştım azmettim verdim kilo. 60 düştüm şurda 6..7 aydır aldım kış geldi diye aikidoyu bıraktım daha doğrusu ara ara gittim martın sonunda başlicam tekrar aç kalmak değilde sporsuzluk kilo aldırıyor insana ..

Selamlar kızlar
İyi kilo vermeler :)
Yalnız dün akşamdan beri hızınız düştü
İlk ikide görmeye alışkınz sayfanizin
Hep altlarında dusuyorsunuz:-)

Kızlar çok heyecanlıyım bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı:KK73:
Bu iş netleşene kadar beni mazur görün.
Ama yarın söz verdiğim gibi listeyi hazırlayacağım bildirimlerinizi bekliyorum:KK5:
Öpüldünüz:KK36:

Ama yarın söz verdiğim gibi listeyi hazırlayacağım bildirimlerinizi bekliyorum:KK5:
Hadi hayırlısıı Mevla tamamına erdirsinn..dikkat et kendinee.bol bol cevizz.. ve balıkk..

Hayırlı olsun:) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah:nazar:

Sporumu yaptım:KK49:
Artık gündüze aldım sporu:)
1 mile leslie
50 squat
100 mekik
İlk sayfadaki karın, kalça, bel hareketleri.
Bu arada 47 den 46 küsüre düşmüşüm:)

Çok teşekkür ederim amin inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin:KK68:
Etmeyiz canım:KK19: İlk aylar çok önemli dikkat et kendine ve bol kalsiyumlu besinler tüketmeni öneririm:) Bebek anneden çok fazla kalsiyum alıyor, yeteri kadar almazssan doğumdan sonra kalsiyum eksikliğinden diş etleri bile çekiliyor canım:KK19:

Etmeyiz canım:KK19: İlk aylar çok önemli dikkat et kendine ve bol kalsiyumlu besinler tüketmeni öneririm:) Bebek anneden çok fazla kalsiyum alıyor, yeteri kadar almazssan doğumdan sonra kalsiyum eksikliğinden diş etleri bile çekiliyor canım:KK19:
Netleşsin nasıl besleyeceğim kendimi:-)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim:KK36:
Bu akşamdan başlıyorum süt yoğurt yumurta peynir sebze meyve ceviz yararlı ne varsa yemeye:oops:

X