yarin sana surprizim var : )
süpriiiiiiz
adımızı göklere yazdırdım
aşkımı arasında kondurdum
üstüne yıldız çaktırdım
süpriz süpriz süpriz aşkım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarin sana surprizim var : )
Ben çıkıyorum Hayırlı Geceler
Anaaaaşmışsın sen yavru helal olsun kız sana..sporumu yapıyorum molalarda buraya bakıyorum canım leslie bitti squatın son setindeyim
Günaydın, aft o karbonatlı suyla gargara yapkızlar hani dilde bişey çıkar ya siğilimsi, siğil değil ama, yorgunlukla sıkıntıyla çıkar, koparsan çok acır.
hıh işte ondan çıktı dilimde, ne yapsamki bileniniz varmı?
Bu ne kızz.. Diyete koyulacak şey mi bu??Günaydınlarr..Sabah:ılık bir bardak limonlu su..Öğlen:az yağda kavrulmuş havuç yoğurtlu,,ara öğün yeşil elma..
Akşam:mercimek çorbası ve domates salatası..(dün akşam 1 dilim bu tatlıdan yedimm
Selam bizimle zayıflayabilirsinselammmmmmmmm kızlarrr bnde zayıflamak istyrmmm yanıma arkadaş lazım
Ne yapayım canım dayanamadım yedim bir dilim. dün akşamm..kızma bana ama sadece bunu yedim mideme bu girdi..Günaydın, aft o karbonatlı suyla gargara yap
Bu ne kızz.. Diyete koyulacak şey mi bu??
Canımcım iki hafta olacak diyete gireli ve 2 kilo verdim kaldı 6 kiloo..Selam bizimle zayıflayabilirsin
Ne yapayım canım dayanamadım yedim bir dilim. dün akşamm..kızma bana ama sadece bunu yedim mideme bu girdi..
Hiç verememektense kilo veriyor olmak güzel gerçekten. Yarın bakalım kimler ne vermiş.Canımcım iki hafta olacak diyete gireli ve 2 kilo verdim kaldı 6 kiloo..
Söz başka yokk
Tamam o zamanSöz başka yokk
Dirayetliyim canım yarında tartılıcam yazarım buraya..Hiç verememektense kilo veriyor olmak güzel gerçekten. Yarın bakalım kimler ne vermiş.
Aynen bende işte değilde akşam evde zorluyor biraz ama dirayet ediyorumTamam o zaman
Ben kendimi oruçlu gibi hissediyorum resmen
Et et.. Yoksa nasıl kilo vercezAynen bende işte değilde akşam evde zorluyor biraz ama dirayet ediyorum
Albümümde bir resim var oğluma biberon verirken işte o kiloma inicem canım orada 60 kiloyumm. ve 38 beden pantolon giyiyorumm..Tamam o zaman
Ben kendimi oruçlu gibi hissediyorum resmen
Aynenn allahtan herifimde destekliyor dedim ona zaten yersem al önümden yemekleri tatlıya dayanamıyorum yemek le bir problemim yok ..Et et.. Yoksa nasıl kilo vercez