En küçük sen misin acabakucukten buyugeeeee bananeeeeee yarin adimi ustte gormek istiyorumm yoksa yazmiycaaam gorursunuzzzz neler ediyorum sizeeee hih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En küçük sen misin acabakucukten buyugeeeee bananeeeeee yarin adimi ustte gormek istiyorumm yoksa yazmiycaaam gorursunuzzzz neler ediyorum sizeeee hih
Aaaaaa sende miaman ilk sırada olup göze batıp naapcan böyle daha iyi bence akıllı ol
evet 21 yasindayim yaaa !!!!!En küçük sen misin acaba
Tek başına güncel yazarsın artıkBende Kib yaparımAaaaaa sende mi
Gidecek kapim bile yok
Gidicem bireysel takilcam goreceksiniz peh : D
Kavga ediyordur hahahaKimbilir nereyi karıştırıyordur
Sende çok küçüksünevet 21 yasindayim yaaa !!!!!
Bende seni kiblerimmmm durterim sonra.. benim adim durtukciye cikti zaten herkesi durtuyorum hahahahaTek başına güncel yazarsın artıkBende Kib yaparım
Tolin nereye gitti kacti miiiiii hahaha
Kimbilir nereyi karıştırıyordur
kucukten buyugeeeee bananeeeeee yarin adimi ustte gormek istiyorumm yoksa yazmiycaaam gorursunuzzzz neler ediyorum sizeeee hih
Beni niye dürtmüyorsunBende seni kiblerimmmm durterim sonra.. benim adim durtukciye cikti zaten herkesi durtuyorum hahahaha
El kadar kiza bagiriyorsun 60 yasina gelmissin kucuklerine boylenmi davraniyorsun hihSende çok küçüksün
Sen beni durtmedin hic hih !Beni niye dürtmüyorsun
60 yaşında mıBenim annem 60 yaşındaEl kadar kiza bagiriyorsun 60 yasina gelmissin kucuklerine boylenmi davraniyorsun hih
El kadar kiza bagiriyorsun 60 yasina gelmissin kucuklerine boylenmi davraniyorsun hih
Kimseyi dürtmüyorum ben Ama sen herkesi dürtüyorum dedinSen beni durtmedin hic hih !
33 canım60 değilimnevoş sen kaç yaşındasın
Hahahahaha33 canım60 değilim
Kimseyi dürtmüyorum ben Ama sen herkesi dürtüyorum dedin
Ben de 34 olacağımohhh rahatladım: )
bende yakında 30olcam
Bekliyorumyarin sana surprizim var : )