2 Aylık Zayıflama Maratonu

Yok ya ben giderim sizi kovmam:KK60:
Her dönem şansınız azalıyor, sarkıtmayın. Sizi düşünüyorum ben:KK19:

haklısın canım bu sene olacak bu iş inş :KK62:aaa sensiz olmaz topik:KK60:

ıyı aynı alanlarda degılız olsun atanırsın .. o el ısı ogret sonra bana , benımm ııbf canım :KK37:

canım sende istediğine ulaşırsın inş...:KK60: haydi ben kaçtım calişma zamanı:cool:

:KK34::KK61: sıkı mı tutuyosun , pekı :63: agır gelır , belıne zarar gelmesın demıstım , yorulursan hanı , cekınmee :KK70:
Ah canimmm beni dusunuyo kiyamammm:KK59::KK53:
Geç kaldım, özür dilerim:KK60:
Listeyi sakin kafayla yapayım dedimde, arada birini kaynatıp kalbini kırmayayım diye, sonra valla atacaktımo_O
Kizz ne ozru ask olsunn:)
Nasil bisey bu anlat bakalim napilcak nedilcekkk

Ah canimmm beni dusunuyo kiyamammm:KK59::KK53:

Kizz ne ozru ask olsunn:)
Nasil bisey bu anlat bakalim napilcak nedilcekkk
Şimdi şöyle olacak, ön sayfaya karatay diyetini ekliycem isteyen onu yaoacak, isteyende yasaklar listesine uyarak yiyecek. Günlük yediklerimizin listesini ekliycez ve sporumuzu yapcaz.
Sen güzel kilo verdin önerin var mı?

Günaydın hanımlar:KK52:
Bu sabah erken kalktım ve kahvaltımı yaptım:KK73:
Sabahları hep poğaça yerdim:KK43:
1 dilim kepek ekmeği
Küçük 1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta

Günaydın arkadaşlar.. liste yapılmadı galiba göremedim.. Bismillah dedim başladım diyete.Sabah 1 bardak ılık hafif limonlu su içtim şu andada yeşil çay içiyorumm.. ara öğün bir tane elma.. öğlen bir kase yoğurt ve haşlanmış küçük porsiyon brokoli..akşam saat 6 da sadece bol yeşil salata 2 tane etimek ekmeği ile..bugünki listem bu ama listenız varsa asıl ona uymak isterim...Boy 1/62..kilo 69..hedef şimdilik 9 kilo...nisan ayında tekrar aikidoya devam edeceğim..akşam spor olarak göbek kasetini takıp yarım saat göbek atmak olacaktır bilginiz olsunn..:KK15::KK15:

X