İyi o zaman aramızda öyle katılanlar var sende onlardan biri olursunnevom yapmıyorum ama sebebım varsadece spor yapcam ben
İyi yapmışsın yorma kendini başka zaman yaparsındombiknur lar napıyonuz henüz sporumu yapmadıım ama gene inceciğim hıh
azcık gobusum var ablam 23 yasındayımDaha gençsin kilo almıyorsundur fazla
hahaha bu ıyı cevaptıKedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
ablam dun gece on ıkıde pıde yedım 5 tane falan dort parmak boyunda .. ondan once kahvaltı yaptım zeytın yenı ve lezzetlıydı napım yarım ekmek kadarcıkkk
Aramızda 10 yaş varazcık gobusum var ablam 23 yasındayım
Sen ciddisinhahaha bu ıyı cevaptıaynen oyle ıradenızı tebrık edıyorum ama
DimiBak bu olabilir ekmek yedirmeye çalışıyor bize
Ben hiç yemiyorum
Al ıştehahaekmek tukenımını azalttı bu kknın dıyet topıklerı fırıncaları buraya yonlendırcem
tüm sempatikliginiz üzerinizde yine birkibirki hanimdombiknur lar napıyonuz henüz sporumu yapmadıım ama gene inceciğim hıh
atın benı yalan dunya sıze kalsınAramızda 10 yaş var
Sen ciddisin
daslarsan sen dasla benı harbımDimibende sadece kahvaltida yerim o da tam buğday ekmeği,beyaz ekmek yemem
Al ıştetaşlariz kiz seni
tüm sempatikliginiz üzerinizde yine birkibirki hanim
Afiyet olsun canım en doğrusunu yapıyorsunDimibende sadece kahvaltida yerim o da tam buğday ekmeği,beyaz ekmek yemem
Al ıştetaşlariz kiz seni
şimdi yapıcam canım boşlamak yok hepinizden ince olucam vurucam kırbacıİyi yapmışsın yorma kendini başka zaman yaparsınBiz biraz daha inceldik bugün
Tamam o zaman sen sadece spor yapatın benı yalan dunya sıze kalsıncıddıyım ben ac asla yapamam gozum mozum kararır , vucut kıtle endeksıme gore tam sınırdayım ablam olması gerekenmıs ondan koyverdım
Tamam olşimdi yapıcam canım boşlamak yok hepinizden ince olucam vurucam kırbacı
en zayıf en sempatik benim uleyyyn (kadir inanır sesiyle)Dimibende sadece kahvaltida yerim o da tam buğday ekmeği,beyaz ekmek yemem
Al ıştetaşlariz kiz seni
siz anca oturun burayı okuyunca kilo verilmiyor kalkın da zıplayın azcıkTamam ol
Hiiiiiiiiiiii tabi tabiiiiien zayıf en sempatik benim uleyyyn (kadir inanır sesiyle)
Sen de haklısınsiz anca oturun burayı okuyunca kilo verilmiyor kalkın da zıplayın azcık
yok sayarak kilolardan kurtulamazsınız kalkın şınav çekin ben birki nin diyet topiği arkadaşları şişkoymuş dedirtmem hepiniz zayıf oliceksinizHiiiiiiiiiiii tabi tabiiiii
Diyet yapmıyorsun tamam da milleti niye yoldan çıkarmaya çalışıyorsunnevom yapmıyorum ama sebebım varsadece spor yapcam ben
Ha biz senin adınımı lekeliyoruz şimdi deyok sayarak kilolardan kurtulamazsınız kalkın şınav çekin ben birki nin diyet topiği arkadaşları şişkoymuş dedirtmem hepiniz zayıf oliceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?