- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Kız kahvalti da yedim ışte. Hemde gece ekmek yicem haoha dıcem harbım ekmek nıye yemedın gece falan barı bı dılımm kz
ac degılsın suan hemi , ay ıskence yapma kendıne bı dılım salca ekmek surde yeKız kahvalti da yedim ışte. Hemde gece ekmek yicem hatosun olayim istiyon herhal
Diyet topigindesin farkindasin dimi kuzum?ac degılsın suan hemi , ay ıskence yapma kendıne bı dılım salca ekmek surde ye
Diyet topigindesin farkindasin dimi kuzum?remen beni yoldan cikarmaya calisiyon haa ben alisigim aç gezmeye midem idmanli suan tokum yani
ac tokun halınden ne anlarDiyet topigindesin farkindasin dimi kuzum?remen beni yoldan cikarmaya calisiyon haa ben alisigim aç gezmeye midem idmanli suan tokum yani
Kız her öğün ekmek mı yenirama hıc ekmek yememısın oglenden bu saate senın yerıne ben yerım tamam
bı dılım her ogun yeeKız her öğün ekmek mı yenirben sadece kahvaltıda ekmek yerim o da tam buğday ekmeği
Atsada hakli yaniac tokun halınden ne anlarpınk benı atcak burdan az kaldı
Sen niye bana ekmek yedirmeye calisiyon bakimbı dılım her ogun yeeekmek kavgası bu olsa gerek
ac durmanı ıstemıyorum dadlum cunkuSen niye bana ekmek yedirmeye calisiyon bakim
Demek sen geç saatlerde salça ekmek yiyorsunbı dılım her ogun yeeekmek kavgası bu olsa gerek
Ama haklı akşam birşey yememişsin aç kalarak zayıflarsan hasta olursunSen niye bana ekmek yedirmeye calisiyon bakim
Bu saatlerde birşey yersek kilo veremeyiz.yalnız nevo da harbı de atcak yazısını begenmıs vayy bee oyleyse yıkıll sezar
sız benım neler yedıgımı duysanız , burda degıl kk da tutmazsınızDemek sen geç saatlerde salça ekmek yiyorsunPinko gelsin görürsün
Tamam sen tombul salam ol biz incecik olacağızsız benım neler yedıgımı duysanız , burda degıl kk da tutmazsınıznevo o yuzden soylemıcem dıyet yapmıyorum artık ben kılo vermemem lazım tombul salam olcam ben
hem boyle zayıflarsın evet harbı bagyan hanım ama dıyetı bozdugun an fazlasını alırsınAma haklı akşam birşey yememişsin aç kalarak zayıflarsan hasta olursun
Salata Yedim nevos,tıka basa doydumAma haklı akşam birşey yememişsin aç kalarak zayıflarsan hasta olursun
ben vöcodomla barısıgımTamam sen tombul salam ol biz incecik olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?