Uyu uyu grip başka türlü atılmıyor. Biz ateş yapmadığı sürece ilaç kullanmıyoruz. İyileşmeni hızlandırmıyor nasılsa :))Sağol canımm evdeyim dinleniyorum uyudum baya ..grip ne menem şeymişş..bugün birazdaha iyiyim.. dolaşıyorum nette
Bana bir etkisi olmamıştı ama sana dokunmuş olabilir.Haklısın sadece haftasonu isteyerek kahvaltı yapıyorum onun dışında boşluyorumÖğleni saymıyorum bile
İçtiğim ilaç yapmış olabilir mi? Sende yapmış mıydı?
Evet her bünyede aynı etkiyi göstermiyorBana bir etkisi olmamıştı ama sana dokunmuş olabilir.
yağ yakımını hızladırıyor diye biliyorum epey faydası var canım ben genelde yemeklerden sonra içerimLimonlu su ne işe arıyor?
Geçmiş olsun canım..
Hafta sonu kaçamağı yaptın yani :) Neyse bu hafta toparlarsın 1 günden birşeycik olmaz :)Eskişehirden gelen arkadaşlarımızla dolu dopdolu ama maalesef bol kalorili bir haftasonu geçirdim:) Buna rağman pazartesi sabah diyetisyen tartısında 61.2 kiloyu görünce sevindim ama maalesef yağ oranım artmış diyetisyenim öğünleri atladığım için yağ oranının arttığından bahsetti. Vee bu haftaya azime ve hırsla başladım... Bu hafta yediklerimi diyetisyene de yazıp vereceğim.Bakalım haftaya pazartesi tartı bana ne söyleyecek?
SABAH:
2 DİLİM PEYNİR
YEŞİLLİK
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
ARA:
1 ELMA
1 AYRAN
ÖĞLE:
8 YK TAZE FASÜLYE
YEŞİLLİK
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
ARA: 1 BARDAK ŞEKERSİZ NESCAFE
3 KURU ERİK
ARA: 1 PORTAKAL
AKŞAM: FIRINDA KEMİKLİ ET İÇİNE MANTARDA KOYACAĞIM
SALATA
ARA: GALETA+MEYVE
Bu hafta kimse beni durduramaz..:)Bomba gibi geçecek diyetisyene pazartesi gururla gitmem lazım):Hafta sonu kaçamağı yaptın yani :) Neyse bu hafta toparlarsın 1 günden birşeycik olmaz :)
Woww.. Dün dinlendin bu gün tutamayacakmıyız seni :))3 mill yaptim bugun.. : )
adetliyim kuzum biraz hareketleri yaparken zorluk cekiyorum diye 3 mill yaptim. Gece de sguat yapmayi planliyorum bakalimmm..Woww.. Dün dinlendin bu gün tutamayacakmıyız seni :))
Bende öyle.. Dün takmadım yaptım sporumu, bugün de yaparım herhaldeadetliyim kuzum biraz hareketleri yaparken zorluk cekiyorum diye 3 mill yaptim. Gece de sguat yapmayi planliyorum bakalimmm..
3 mill yaptim bugun.. : )
Yarasin canim benim : )ben de 1 mil yaptım ısındım işlerim çıktı devam edemedim geceye kaldı bugün sporum
Yap canim benim : )Bende öyle.. Dün takmadım yaptım sporumu, bugün de yaparım herhalde
oha dıcem harbım ekmek nıye yemedın gece falan barı bı dılımm kzKahvaltı
2-3 dilim tam bugday ekmeği
Biraz peynir
3-4 adet siyah zeytin
1 bardak sıkma portakal suyu
Öğlen
1 kase yoğurt
Akşam
Mevsim salata
1 adet kivi
2,5 litre su içtim gün boyunca. Günlük sporlarimi da yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?