- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- 248
geçmiş olsun kivi ye maydanozda da bol c vitamini varTünaydınn diyet listesini yazmama gerek yok hastayım ve 2 gündür portakal yemekle mşgulum kemikler ağrıyor.. oy anam oyy.. Sabah..sıcak limonlu su içtim.. şu andada elma portakal bilimum ne kadar c vitamini varsa almaktayımm..
Geçmiş olsun kuşburnu çayı da çok iyi gelir.Tünaydınn diyet listesini yazmama gerek yok hastayım ve 2 gündür portakal yemekle mşgulum kemikler ağrıyor.. oy anam oyy.. Sabah..sıcak limonlu su içtim.. şu andada elma portakal bilimum ne kadar c vitamini varsa almaktayımm..
Bugün spor yapma bakalım ne olacakkahvaltımı yazayım henüz spor yapamadım
1 dilim ekmek
şekersiz çay
5 6 zeytin
azıcık peynir
yok kız bünye alışmış istiyor hem adet olana kadar bırakmıycam bakalım ne kadar sıkılaşma sağlanacakBugün spor yapma bakalım ne olacak
hasta mı oldun geçmiş olsunSelam millet birşey yemedim ama diyet yapmalımıyım bilemedim 1-2 gün vitamine ihtiyacım var
Yemek yemelisinSelam millet birşey yemedim ama diyet yapmalımıyım bilemedim 1-2 gün vitamine ihtiyacım var
Sağol canım diyete başladığım zaman bi doğrulamadımhasta mı oldun geçmiş olsun
Demi ya.. Sporla dengelerim yediğim şeyleriYemek yemelisin
o biraz da spor yaptığımız için hamlıktan oluyor canım biraz sporu arttır vitamini al ama yemeğini ye 3 5 kilo fazladan bişey olmaz verirsin önce sağlıkSağol canım diyete başladığım zaman bi doğrulamadım
Demi ya.. Sporla dengelerim yediğim şeyleri
Gündüzleri doğru düzgün bir şey yemiyorsun böyle giderse hasta olacaksın pinkstrap.Sağol canım diyete başladığım zaman bi doğrulamadım
Demi ya.. Sporla dengelerim yediğim şeyleri
Doğru canım fırsat bu fırsat buz dolabına dalar mışımo biraz da spor yaptığımız için hamlıktan oluyor canım biraz sporu arttır vitamini al ama yemeğini ye 3 5 kilo fazladan bişey olmaz verirsin önce sağlık
dal tabi koca bi tabak meyve ye sonra ılık limonlu su iç ve spor yapDoğru canım fırsat bu fırsat buz dolabına dalar mışım
Haklısın sadece haftasonu isteyerek kahvaltı yapıyorum onun dışında boşluyorumGündüzleri doğru düzgün bir şey yemiyorsun böyle giderse hasta olacaksın pinkstrap.
Sporla dengelersin onu dert etme.
geçmiş olsun kivi ye maydanozda da bol c vitamini var
Teşekkür ederim kızlar kuşburnu içiyorum ve kiviyide yiyorumda maydonozu bilmiyordum.bol bol salatama koyayım maydanozz..Geçmiş olsun kuşburnu çayı da çok iyi gelir.
Limonlu su ne işe arıyor?dal tabi koca bi tabak meyve ye sonra ılık limonlu su iç ve spor yap
Geçmiş olsun canım..Teşekkür ederim kızlar kuşburnu içiyorum ve kiviyide yiyorumda maydonozu bilmiyordum.bol bol salatama koyayım maydanozz..
Sağol canımm evdeyim dinleniyorum uyudum baya ..grip ne menem şeymişş..bugün birazdaha iyiyim.. dolaşıyorum netteLimonlu su ne işe arıyor?
Geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?