- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
Görüntü var ses yok :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüntü var ses yok :))
Doveriz bak seniEki Görüntüle 1429264 bunlar bırakılıp rejım mı yapılır bosverın
Onları artık rüyanda görürsün Söyle kız kilonuEki Görüntüle 1429264 bunlar bırakılıp rejım mı yapılır bosverın
aralarına alıp lınc edecekler anaa sunlara bakDoveriz bak seni
Öyleyim değil mi Büyük kızımın fazlalığı var biraz onu getireyim topiğe:)Akıllı kadının hali başka tabi
57 bebek , benım bel bolgem kalın .. hayırlı olsun canım valla duydum geldım ben de cıkmadan bı zıyaret edım dedım pınk etı puf koymadım bak ona dua et sen ırade olcuyorum daOnları artık rüyanda görürsün Söyle kız kilonu
Bize uyar :))Öyleyim değil mi Büyük kızımın fazlalığı var biraz onu getireyim topiğe:)
Allah razı olsun :))57 bebek , benım bel bolgem kalın .. hayırlı olsun canım valla duydum geldım ben de cıkmadan bı zıyaret edım dedım pınk etı puf koymadım bak ona dua et sen ırade olcuyorum da
evt yapalım yapalım..vıdeoları koydugun ıyı olmus tskler canım...harbı soyledı damladım , benım nasıl olur bılmıyorum dersler falan yerı gelıyo abur cuburları tuketıyorum,cerez yerım artık .. bı hazır kekte 400 kalorı var kendı kucuk ama marıfetı buyuk bu arada .. tekrar hayırlı olsun tatlımm ... ık ay degıl daha uzun sure devam edelım amaa yaza kadar .. cıkıyorum canım konularım bırıktı .. benı de yazarsan memnun olurum .. ıyı aksamlar herkeseeeAllah razı olsun :))
Iyi yapmışsın canım, listeyi hazırlıyordum. Haber verecektim gerek kalmadı geldin zaten
Yarın yedigini içtiğini yazıp, spor yapacaksın. Bel ve karın bölgesi için video var ama bence hepsini yapmalıyız
klasık turk kadını sozlerı hahah altın gunu gıbı olduYedik yedik sistik,simdi diyet zamani
Tabi yazcam canım :)evt yapalım yapalım..vıdeoları koydugun ıyı olmus tskler canım...harbı soyledı damladım , benım nasıl olur bılmıyorum dersler falan yerı gelıyo abur cuburları tuketıyorum,cerez yerım artık .. bı hazır kekte 400 kalorı var kendı kucuk ama marıfetı buyuk bu arada .. tekrar hayırlı olsun tatlımm ... ık ay degıl daha uzun sure devam edelım amaa yaza kadar .. cıkıyorum canım konularım bırıktı .. benı de yazarsan memnun olurum .. ıyı aksamlar herkeseee
Eki Görüntüle 1429264 bunlar bırakılıp rejım mı yapılır bosverın
saol canımm benımm , opuyorum senııTabi yazcam canım :)
Hadi git ders çalış, abur cuburuda çok yeme
Tabi yazcam canım :)
Hadi git ders çalış, abur cuburuda çok yeme
hahah allahım suna bak nıkı bıle cıkolatacıps .. once nıkı degıstır sen antı cıkolatacıps yaz senı cıkolata canavarıayyy bu görüntü olmadı yaa
stuh rakıbıde hırslandırdım calısma yaa bosver dersı ,, oku oku nolcak sankıbiri ders mi dedi ders mi benımde çalışmam gerek ya
Senin nick beni yoldan çıkarmasa iyibiri ders mi dedi ders mi benımde çalışmam gerek ya
hahah allahım suna bak nıkı bıle cıkolatacıps .. once nıkı degıstır sen antı cıkolatacıps yaz senı cıkolata canavarı
Bende canımsaol canımm benımm , opuyorum senıı