- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
stuh rakıbıde hırslandırdımcalısma yaa bosver dersı ,, oku oku nolcak sankı
yurt muduru gıbısın, pınkosSenin nick beni yoldan çıkarmasa iyi
Sporunu yaptıysan sende derse koş o zaman
Senin nick beni yoldan çıkarmasa iyi
Sporunu yaptıysan sende derse koş o zaman
ne calışıyosun canım sen ben kpss rakipmiyiz
Bende canım
pınk bızı kpss topıgıne şutlayacak bırazdanne calışıyosun canım sen ben kpss rakipmiyiz
yurt muduru gıbısın, pınkosevt nıck olmadı sımdı
Beynini yoran insanlar daha zayıf olur, çok çalışsanız kilonuzada yansır haberiniz olsunevet bu nick tehlıkelı hakıkatenaynen çalışayım ya
evt o suan oldu da bel gene kalınBeynini yoran insanlar daha zayıf olur, çok çalışsanız kilonuzada yansır haberiniz olsun
Birde en hırslımızsınkızımı uyutup hemencik sporumu yapıyorum o göbek gidecek
Kuzucum mümkün müVayyy pinkstrap unutulduk mu??
kemerını bırak oyle gelVayyy pinkstrap unutulduk mu??
dedim ya anneme sinir oldum o motivasyon sabah 1 mil yürüdüm 100 mekik çektim yatmadan da burda yaparım sporumu missBirde en hırslımızsın
Beynini yoran insanlar daha zayıf olur, çok çalışsanız kilonuzada yansır haberiniz olsun
evett alanın nee ogretmen mısın .. aynı kulvarda mıyız acaba
evet ya pink kovma bizipınk bızı kpss topıgıne şutlayacak bırazdandıyetten atıp
ben o yüzden zayıfım demek ki sarışın ama zeki kafayı çok kullandığımdanBeynini yoran insanlar daha zayıf olur, çok çalışsanız kilonuzada yansır haberiniz olsun
Hihi tabiKuzucum mümkün mü
Tam şimdi mesaj atacaktım
Sıkı sıkı tutuyom kaybetmemmmkemerını bırak oyle gelolan var olmayan var ıns forumlarda dolasırken kaybedrsın
ıyı aynı alanlarda degılız olsun atanırsın .. o el ısı ogret sonra bana , benımm ııbf canımsankı bana ters tepkı yapıyo habıre masa da oturmaktan löp löp kılolar gelıyo
evet öğretmenim.ama branşım zor cok calısmam gerek cokkk elsanatları ögretmenıyım canım.sen
evet ya pink kovma bizi
Yok ya ben giderim sizi kovmamsankı bana ters tepkı yapıyo habıre masa da oturmaktan löp löp kılolar gelıyo
evet öğretmenim.ama branşım zor cok calısmam gerek cokkk elsanatları ögretmenıyım canım.sen
evet ya pink kovma bizi
Hihi tabi
Sıkı sıkı tutuyom kaybetmemmm
Geç kaldım, özür dilerimHihi tabi
Sıkı sıkı tutuyom kaybetmemmm