- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
banlanırsam eziyetın dozajını dahada arttırırımmm nasıl olsa gelıcemTolin seni kibliycem inşallah banlanirsin
Hahahahah doğru dedin nevosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banlanırsam eziyetın dozajını dahada arttırırımmm nasıl olsa gelıcemTolin seni kibliycem inşallah banlanirsin
Bizim göbeğimiz yok aslında öyle konuşuyoruzTolin seni kibliycem inşallah banlanirsin
bu topıkte zor bırazYaaa bende 49 olcam
Pinko'cum kilo önemli değil boya bakmak lazım şimdi 1.55 olunca 48 çok fazla ama 1.65 1.70 olunca 49 çok iyiYaaa bende 49 olcam
Niyeki zayıflama topiği iştebu topıkte zor bıraz
ben varım bu topıkteNiyeki zayıflama topiği işte
Tamam işte benim 1 63 olduğuna göre 49 iyi:)Pinko'cum kilo önemli değil boya bakmak lazım şimdi 1.55 olunca 48 çok fazla ama 1.65 1.70 olunca 49 çok iyi
Abbooowwww tamam tamam ne halin varsa görbanlanırsam eziyetın dozajını dahada arttırırımmm nasıl olsa gelıcem
Tolin 1.55 miymiiissss anamm bi karışPinko'cum kilo önemli değil boya bakmak lazım şimdi 1.55 olunca 48 çok fazla ama 1.65 1.70 olunca 49 çok iyi
yaa ne guzel denemek lazım .. fırında domateslı hıc begenmedık suyunu saldı ıslak ıslak gıbı olmustu cunku acaba oyle mı oldu dedımCanım soğanı yarım ay şeklinde doğradım.Patatesi de küp küp.İkisini sıvıyağda biraz soteledim.Sonra küp küp domates ve sarımsak ekleyip çok az pişirdim.Tuzunu,karabiberini,pulbiberini ve kekiğini ekledim.Güvece alıp balıkları dizdim.Üzerine folya kapatıp pişirdim.Hiç su koymadım.Çok lezzetli oldu.
Espriye gellllboyumda 160 yarabbi şükür hakan şükür
Kaç kilo vermen lazımTamam işte benim 1 63 olduğuna göre 49 iyi:)
asparagas haberlere ınanmayın boyum 160Abbooowwww tamam tamam ne halin varsa gör
Tolin 1.55 miymiiissss anamm bi karış
Yok canım bilmiyorum öyle ise çok kiloluAbbooowwww tamam tamam ne halin varsa gör
Tolin 1.55 miymiiissss anamm bi karış
7 kilo dukan yapayım iyisi miKaç kilo vermen lazım
ıns , bende calısırken kılo almıstım duzen bozuluyo cunku ac mı durcan mecbur yıcen ama azaltarak ye canım , sımıtın kalorısı cok bıdeyaaa ben de meyve hastasıyım. hamur işi de cok yemiyorum ama kahvaltıda işte poaca börek vs oluyo tabi calıstıgım ve erken cıktıgım için evden vakit bulamıyorum cogu zaman. öglenleri sorun bnm için hep dısardayım ve alısveriş merkezinde yiyoruz yemek cıkmıyo iş yerinde maalesef zaten ondan kilo aldım.tabi aksam gelince de yiyorum bişeler gelsin sonra kilolar. aksam yemegini kesmeyi düşünüyorum sadece yani meyve, ciğ sebze ya da yoğurt vs yiyim diyorum bakalım artık. cok tesekkur ederim ilgin icin umarım basarılı olurum :)
7 Kilo için dukan yapılmaz7 kilo dukan yapayım iyisi mi