• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Canım soğanı yarım ay şeklinde doğradım.Patatesi de küp küp.İkisini sıvıyağda biraz soteledim.Sonra küp küp domates ve sarımsak ekleyip çok az pişirdim.Tuzunu,karabiberini,pulbiberini ve kekiğini ekledim.Güvece alıp balıkları dizdim.Üzerine folya kapatıp pişirdim.Hiç su koymadım.Çok lezzetli oldu.
yaa ne guzel denemek lazım .. fırında domateslı hıc begenmedık suyunu saldı ıslak ıslak gıbı olmustu cunku acaba oyle mı oldu dedım

yaaa ben de meyve hastasıyım. hamur işi de cok yemiyorum ama kahvaltıda işte poaca börek vs oluyo tabi calıstıgım ve erken cıktıgım için evden vakit bulamıyorum cogu zaman. öglenleri sorun bnm için hep dısardayım ve alısveriş merkezinde yiyoruz yemek cıkmıyo iş yerinde maalesef zaten ondan kilo aldım.tabi aksam gelince de yiyorum bişeler gelsin sonra kilolar. aksam yemegini kesmeyi düşünüyorum sadece yani meyve, ciğ sebze ya da yoğurt vs yiyim diyorum bakalım artık. cok tesekkur ederim ilgin icin umarım basarılı olurum :)
ıns , bende calısırken kılo almıstım duzen bozuluyo cunku ac mı durcan mecbur yıcen ama azaltarak ye canım , sımıtın kalorısı cok bıde

Back