- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Aaaa taslar yagacakkkbak erkenciyim bugun haha
Niye erkenden kalktin sennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa taslar yagacakkkbak erkenciyim bugun haha
günaydın canımGunaydin canimmmmm : )
afiyet olsunkahvaltıda mısır gevreği yedim
Doy doyyy... O göbek sertleşecek :)öğle yemeğimi de yazayım
6 kaşık pirinç pilavı
koca bi tabak salata
ya bugün doymuyorum nedense
inceldim sıkılaştım kız (kocamın yalancısıyım)Doy doyyy... O göbek sertleşecek :)
Sen ona her halinle güzel görünüyorsundurinceldim sıkılaştım kız (kocamın yalancısıyım)
Alisverise gittim :) yeni geldim eveAaaa taslar yagacakkk
Niye erkenden kalktin sennn
Sms in mi bittii???Alisverise gittim :) yeni geldim eve
Hayir canim bitmedi..Sms in mi bittii???
Cevap vermedin deeeHayir canim bitmedi..
Kabizligim icin gun kurusu aldim onu yiyotum suan.. aksam 5 mill yapcam bu gidisleeee
inceldiğin falan yoktur diyosun yani (ağlamaktan içi öıkan smiley)Sen ona her halinle güzel görünüyorsundur
Yok tatlım illaki vardır faydası Sen sporunu güzel yapıyorsun, yediğine de dikkat ediyorsuninceldiğin falan yoktur diyosun yani (ağlamaktan içi öıkan smiley)
lütfen sadece buraya yazdığımı yediğimi düşünme beni ama sporumu güzel yapıyorum bi de ben başlayalı 3 hafta falan oldu artık meyvesini vermesi lazım 4 cm karından inceldimYok tatlım illaki vardır faydası Sen sporunu güzel yapıyorsun, yediğine de dikkat ediyorsun
Bu kadar da dürüstüm diyorsun :))lütfen sadece buraya yazdığımı yediğimi düşünme beni ama sporumu güzel yapıyorum bi de ben başlayalı 3 hafta falan oldu artık meyvesini vermesi lazım 4 cm karından inceldim
Afiyet olsunİyi akşamlar canlar
Bu gün temizlik yapmaktan giremedim siteye
Geç kalktığım için kahvaltı ve öğle yemeği birleşti bugün
Kahvaltıda kepek ekmeğinden tost ve portakal suyu
Akşam yemeğinde zeytinyağlı karnı-bahar yemeği
Birazdan sporumu da yapacağım.