- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- 248
en azından güzel uydurdumHayr yaa bi dilim ekmegin yarisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en azından güzel uydurdumHayr yaa bi dilim ekmegin yarisi
en azından güzel uydurdum
birikim ekmeğin yarısı yazıyor cnmYanlis mi yazmisim yukarda
Tablet delirtti beni mesaj yazicam diye cebelleşiyorum :
birikim ekmeğin yarısı yazıyor cnm
İyiyim kuzum benim , grip olcam sanırım ateşim var ama akşam sporumu falan yaptım birazdan da raporlayacağımgecmıs olsun marg...neyın var ıyı mısın ?
pınk ne yaptın bugun yemekte ne vardııı
İyiyim fıstığım benim biraz ateşim var ilaç aldım az önce ayyyyMargam neyin var yavru ceylanim Papatyam uyanislarimin en güzeli ask bocugum fistikli paklavam
Mac mi vardiiiİyiyim fıstığım benim biraz ateşim var ilaç aldım az önce ayyyy
kalp krizi geçirecektim be penaltılarda..
-isinma
-50squat
-100mekik
Bugunluk bu kadar
Hic halim yokkk
Mac mi vardiii
İnsallah yariycakkEvet tatlım vardı ..
Yarasın kaslarına kuzum.. :)
Bende bugün ilk defa mekik çektim . Çekebiliyorum hayret ettimİnsallah yariycakk
+100mekik daha cektim
Kuzum gogsum agriyo diyosun spor yapiyosun????Bende bugün ilk defa mekik çektim . Çekebiliyorum hayret ettim
E geçti tatlım , bir göğüs ağrıdı diye sporu bırakcak değilim herhalde.. :)Kuzum gogsum agriyo diyosun spor yapiyosun????
Dikkat et bitanemE geçti tatlım , bir göğüs ağrıdı diye sporu bırakcak değilim herhalde.. :)
Bu seferki saatler önce anlık oldu , biliyorsun geçende gitmiştim acile..
Doktor ritimlerin hızlı olduğunu söylemişti sonra bi daha kontrole gitmedim de..
Aman ne gelirse Allah'tan geliyor :)
Sporun cok iyi yediklerini de yaz bakiyimmmiki arada bir derede sporumu da yaptım 1 mil leslie+ 130 mekik+ ilk sayfadaki karın ve bel videosu +55 squat