Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 45 olsam süper olurYok şekerim 45 olsan 10 numero olursun
Her gün olmaz.Haftada bir tartıl.Ben hergün tartılıyorum hep aynı
He yaaaa
iyisin canım yazayıflayınca daha iyi oluruz hepimiz
Benimde öyle yoksa üst beden 38Alt 40 olmuşGördüm,şaşırdım diyete katilcam dediginde. Ya benmde yediğim içtiğim totoya gidiyo,tüm sermayem orda
Yok şekerim 45 olsan 10 numero olursun
Şimdi kacsin canim?Evet 45 olsam süper olur
Benm de üst 40,alt 42 totom aldı başını gidiyo,bi dur demek lazim kilom normal gibi ama nedense ölçüler tuhaf.İnşaallah canım
Benimde öyle yoksa üst beden 38Alt 40 olmuş
3- 4 kilo almışımYazın kilomdan memnun değildim o yüzden 5-6 vermeliyim
Düz dur ayakta.Ellerine ağırlık al.Yanlara eğil dizlerini bükmeden.Simitlere birebir.hee :))
Kilon normalBen de bir terslik var.Kilomu söylemeye korkuyorumŞimdi kacsin canim?
Benm de üst 40,alt 42 totom aldı başını gidiyo,bi dur demek lazim kilom normal gibi ama nedense ölçüler tuhaf.
Şimdi kacsin canim?
Başka çaremiz yokkk zamanında yediğimiz köfteler başımızı yediiibundan sonra niyete alır alır kalorisiz şeylere dayanırız
Karatay diyeti yapmak ister misin?bir diyet programımız olacak mı herkes kendi mi beslenmesini ayarlayacak canlar
Kilom.normalse neden 40-42 bedenim tekrar 38 olmak istiyorum ben yaaKilon normalBen de bir terslik var.Kilomu söylemeye korkuyorum
Heeee aglamakta haklısın canim ya,agla sen biraz55 kiloyum
Karatay diyeti yapmak ister misin?
Istemezsen yasaklara uyarak istediğini yiyebilirsin.
Başka çaremiz yokkk zamanında yediğimiz köfteler başımızı yediii
YaaaaaHeeee aglamakta haklısın canim ya,agla sen biraz
Şaka şaka aglama birlikte vercez insallahYaaaaa
Mutlaka vereceğim bu kiloları
Yasaklar neler?Karatay diyeti yapmak ister misin?
Istemezsen yasaklara uyarak istediğini yiyebilirsin.
Yaaaaa
Mutlaka vereceğim bu kiloları
mantıklı ama acıkıyorum kocaya içli köfte aratıcamÇorba içli köfte sayısını azaltabilir diye söyledim