bi sen bi ben zaten galibaben de değilim pro falan
ben de doğumdan sonra hiç yapamıyordum yürümek bile işkenceydi şimdi günde 1 saat yapıyorum sporKız ben senin gibi genç miyimYaşlandım artık yoruluyorum hemen, senin yaptıklarını yapsam acile taşırlar beni
Olur olur canım pes etme
ne kadar sürüyor bu kadar spor
ezdirmeyelim kendimizi pro değiliz diye geneli eski üye zaten bunlar yaşlı yaşlı sen benden de yenisinbi sen bi ben zaten galibaben kimsey tanımıyorumda çok yabancılık çekiyorum
Alırsın canım zamanla olur :)hoşbuldumbende kırmızı kuşak istiyom ilerde alırım artık hihihiih
evit geç keşfettim burayıezdirmeyelim kendimizi pro değiliz diye geneli eski üye zaten bunlar yaşlı yaşlı sen benden de yenisin
işe gireyimde görün sizAlırsın canım zamanla olur :)
Onun öncesinde iyi ki yapmışım bacaklarım ham olsaydı şuan fena haldeydimKız ben senin gibi genç miyimYaşlandım artık yoruluyorum hemen, senin yaptıklarını yapsam acile taşırlar beni
Olur olur canım pes etme
1 saatte benim sürüyor ben lesliyi 1 mil yapıyorum bugün 120 mekik çektim pinkin sporlardan karın ve bel için olanını yapıyorum bi de şimdi 50 squat yaptım fit oliciğim hedefe kilitlendim40 dakika leslie sürüyor ..
5 dakika dinlenme etti 45..
sguat dün 50 tane yaptım 5 dakikadır bileki 5 dakikadan biraz daha fazla bir süre düz hesap 10 diyelim bugün arttı çünkü sayı.. etti 55 dakika..
20 dakika da şu pinkonun verdiği videoları uyguluyorum istediğim hareketten daha fazla yapıyorum..
75 dakika düz hesap..
Video da kadınların konuşmasını düşsem daha azdır haha
Yarışmalara da katıl , oradan da geliyor pro kart :)işe gireyimde görün sizalırım hemen
Ben de yapmadım hiçbir doğumumdan sonra, hepsi kendiliğinden eridiben de doğumdan sonra hiç yapamıyordum yürümek bile işkenceydi şimdi günde 1 saat yapıyorum spor
Yarasın canım kaslarına..1 saatte benim sürüyor ben lesliyi 1 mil yapıyorum bugün 120 mekik çektim pinkin sporlardan karın ve bel için olanını yapıyorum bi de şimdi 50 squat yaptım fit oliciğim hedefe kilitlendim
ben anne topikleri için girmiştim şimdi sürekli takılıyorumevit geç keşfettim burayıeziliyom valla
ya düşündümde nasıl katılacağımı bulamadımYarışmalara da katıl , oradan da geliyor pro kart :)
bende aktifim ama bi pro olamadık işteben anne topikleri için girmiştim şimdi sürekli takılıyorum
hiçbir derken kaç çocuğun var normal mi sezeryan mi kilo ve boy kaçBen de yapmadım hiçbir doğumumdan sonra, hepsi kendiliğinden eridi8-9 ayda eski halime dönüyorum doğumdan sonra Topik sayeainde başladım ilk sporuma:)
ay canım mutlu oldum : )Sen ve aklımdan çıkmak..
Şapkadan bile çıkaramam seni güzelim..
Şuan yemek yarışması mevcut , yeni kategori belirleniyor..ya düşündümde nasıl katılacağımı bulamadımbilgileneyimde katılayım belki kazanırım bi pro kart
İnşallah : )Kız ben senin gibi genç miyimYaşlandım artık yoruluyorum hemen, senin yaptıklarını yapsam acile taşırlar beni
Olur olur canım pes etme
ayyy en sinir spor hareketi şu göbekten bi kurtulsam rüyasında bile göremez mekik beni yaklaşık 1 aydır çekiyorum amaYarasın canım kaslarına..
Bende birazdan gidiyorum yapmaya..
Mekikle aram hiç yok benim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?