2 Aylık Zayıflama Maratonu

ne kadar sürüyor bu kadar spor

40 dakika leslie sürüyor ..
5 dakika dinlenme etti 45..
sguat dün 50 tane yaptım 5 dakikadır bileki 5 dakikadan biraz daha fazla bir süre düz hesap 10 diyelim bugün arttı çünkü sayı.. etti 55 dakika..

20 dakika da şu pinkonun verdiği videoları uyguluyorum istediğim hareketten daha fazla yapıyorum..

75 dakika düz hesap..

Video da kadınların konuşmasını düşsem daha azdır haha

Kız ben senin gibi genç miyimYaşlandım artık yoruluyorum hemen, senin yaptıklarını yapsam acile taşırlar beni

Olur olur canım pes etme
Onun öncesinde iyi ki yapmışım bacaklarım ham olsaydı şuan fena haldeydim

bir kere hiç ısınmadan sguat yapayım dedim diğer gün olduğunda adım atamadım :)

yaşında ne varmış be

1 saatte benim sürüyor ben lesliyi 1 mil yapıyorum bugün 120 mekik çektim pinkin sporlardan karın ve bel için olanını yapıyorum bi de şimdi 50 squat yaptım fit oliciğim hedefe kilitlendim

ben de doğumdan sonra hiç yapamıyordum yürümek bile işkenceydi şimdi günde 1 saat yapıyorum spor
Ben de yapmadım hiçbir doğumumdan sonra, hepsi kendiliğinden eridi 8-9 ayda eski halime dönüyorum doğumdan sonra Topik sayeainde başladım ilk sporuma:)

1 saatte benim sürüyor ben lesliyi 1 mil yapıyorum bugün 120 mekik çektim pinkin sporlardan karın ve bel için olanını yapıyorum bi de şimdi 50 squat yaptım fit oliciğim hedefe kilitlendim
Yarasın canım kaslarına..

Bende birazdan gidiyorum yapmaya..

Mekikle aram hiç yok benim ya..

ya düşündümde nasıl katılacağımı bulamadım bilgileneyimde katılayım belki kazanırım bi pro kart
Şuan yemek yarışması mevcut , yeni kategori belirleniyor..

Belirlendikten sonra duyurular yapılır..

Yarışmadan sorumlu olan yöneticimiz nevoşşşumuz yani nevreste abla..

Katıl belki gelir bi proluk ha , şansına..

Bi bakmışın kuşağıda kapmışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…