- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 28
- Konu Sahibi mellykelly
Selamlar arkadaşlar. Çok büyük bir çıkmazdayım. İki ay önce evlendik bir aydır da aynı çatı altında yaşamaya çalışıyoruz. Mutluyken çok mutlu bir evlilik ,birliktelik fakat kavgaliyken de kanlı bıçaklı saymali sövmeli bir beraberlik. Yaslarimiz 26. Fakat eşimin koca bir çocuktan hiçbir farkı yok. Şöyle ki evlendik ilk haftamizda ilk kavgamizi ettik ve kendini tutamayarak boşanmak mi istiyorsun tarzı bir cümle kurdu. Diğer haftalar da ağzından bu kelimeyi her kavga da çıkardı. Boşanmak mi istiyorsun, boşanalim mi derdin ne, hatta kimi zaman ' boşarim seni'. Sonraları sinirle kurdum hataliyim özür dilerimler gırla tabi. En son ben resti çekince 'sen boşama ben bosayacagim bir daha dersen' deyince bıraktı söylemeyi. Fakat benim kafama yerleştirdi bir kere. Elimde telefon Sürekli olarak boşanma süreçlerini araştırır hale geldim. Forumlardan çıkamadım. Tam her şeyi düzelttik biraz olsun eşim olgunlaştı, artık böyle şiddetli kavgaları bıraktık derken dün telefonumun Google geçmişinde her gün neredeyse okudugum forumları boşanma araştırmalarımi gördü. Ve dünyası başına yıkıldı. Bana bir daha güven duymayacagini vs söyledi. Şimdi ne olacak ne yapacağım hiç bilmiyorum. Lütfen biraz akıl