2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün bilezik için yapar yarın küpe için bu olay gider de gider.

sen o evde korkuluk musun. maaşını bilmezsin kredi kartı ekstresini görmezsin.

kapıya dek valizini taşımız bir de .

hayır gelmez.

bana kalırsa sadece eşinizin suçu yok bu olayda ailenin (kayınvalide ve diğerleri) artı sizinde suçunuz var evlendiniz ve ortak bir hayata başldınız öncelikle bunun farkında

olmanız lazım ortak denince bunu ne kapsar ev eşya para yani herşey ortak siz daha yolun başında ayrımcılık yapmaya kalkmışsınız demekki ihtiyacı varki istemiş o altınları hadi

ihtiyacı yok keyfi istiyo yinede vermen lazımdı (neden) dediğim gibi yeni bir evlilik birbirinizi yeni tanıyosunuz gelgitler güvensizlik vs bunlar olabilir ama bununlardan emin

olabilmek için kendinize eşinize ve evliliğinize şans tanımanız lazımdı ama siz bunu yapmamaışsınız bir inatlaşma uğruna 2 bilezik uğruna zor kurudum dedğiniz yuvanızı

yıkıyosunuz giden 2 bilezik olurdu ama siz şimdi yuvanızda olurdunuz zaten zaman geçtikçe onu tanırdın gerçekten borcu olduğu içinmi yoksa hazır parayı harcamayı sevdiği

içinmi istediğini anlar ona göre hareket ederdiniz giden birkaç parça altın olurdu ama siz evliliğinize şans tanımış olurdunuz

eğre ben olsaydım altınlarımın istese hepsi gitsin 2 aylık olan evliliğimi altın için yıkmazdım ki öylede yaptım 1 aylık evliyken bütün altınlarımı eşime verdim (8 tane bilezik, set ,ve diğer takılanları)
pişmanmıyım asla eğer ben ozaman hayır vermem diye bir inatlaşma yapsaydım şuan benimde mutlu bir evliliğim olmazdı .

sizin altınlar nereye harcandı

Yuvayı dişilerin yapması sadece kuşlarda olur.İnsanlarda ise kadın ve erkek birlikteliyle olur.Kadın kendini parçalasa da erkek estemediği sürece yuva kurulmaz.
İnan arkadasım parayla saadet oluyor.Para seni kocanın gözünde karı,karısının gözünde de koca yapar.Buradaki arkadasın eşi evliliğinin ilk günlerinde eşinden her şeyi saklıyor bir paylasımı yok. Evliliği devam etsede bu huyu böyle gider.

bakın kırmızıyla işretlediim yerde ne yazıyor burda karşılıklı bir güvensizlik var sadece eşi gizlememiş birşeyleri kendiside gizlemiş ve evlilikte gizli dolaplar dönüyosa o evliliğin temeli sağlam değildir

Konu sahibi zaten belirtmiş, nişanda da sorunlar oldu. Ne badireler atlatarak evlendik demiş. Evlendikten sonra bazı şeylerin düzeleceğine inanarak devam etmiş sanırım. Maddiyata düşkün olduklarını anladığı için de kendisinden gizli ve zorla alınmasını istemediği için kasaya yatırmış. Alıp harcamamış, yatırım olarak kenara koymuş.

Kocası zaten şeffaf değil. Bir kadın kocasının maaşını nasıl bilmez? Böyle bir adama bu şekilde davranmaktan başka çare yok. Hakedene hakettiği gibi muamele göster diye boşuna dememişler. Sabır da gerekli elbet ama burada sabır işe yaramaz. Bu adam çocuk değil. 22,23 yaşında toy bir delikanlı değil. 32 yaşında koskoca adam. Sorumluluklarını bilmiyorsa yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:

bende onu diyorum işte madem nişanlıyken bir çok şeye katlanarak evlenmiş sabretmiş

bu sabrı tahammülü neden evlendikten sonra devam ettirmemiş

eğer nişanlılğında bukadar şans verdiyse eliliğinde daha çok vermesi gerekirdi

eşinin yaptığını kesinlikle savunmıuyorum ama konu sahibi arkadaşımızda sütten çıkmış ak kaşık değil pireyi deve yapma durumu var

Konu sahibesi gümlemiş ama belki ziyaretçi olarak bakar

Nişanlılık döneminde bahsettiğiniz gibi birçok olay varsa maalesef evlenmeyi doğru bulmuyorum çevremde de gördüğüm kadarıyla devamı sizinki gibi hüsran oluyor maalesef..

Zaten daha köprüyü geçmeden iç yüzünü göstermişler nişan döneminde ? Evlendikten sonrası da aşikar gibi..

Malesef çok geç artık. Evlilik gerçekleşmiş. Kocasının huyunu zaten biliyor konu sahibi. Nişanlılık döneminde görmüş gerçek yüzünü. Bunlara rağmen evlenirken borçta yaptırmamış. Düğün istememiş, balayına gitmemiş. Bilezikleri hariç diğer altınları da vermiş. Bence iyi yapmış bilezikleri kasaya koymakla. O bilezikleri alırsa kocası ailesine verecek belli. Neden bunu bile bile kabul etsin. Hiç gerek yok. Bu işin sonu belli.

Ama düğünü yapılsaydı, eşyalarını az çok içine sindiği gibi alsaydı ve eşi maddi konularda şeffaf davransaydı zaten ver altınlarını, evlilik iki taraflıdır derdim. Ama şu an vermesi iyi niyet değil salaklık olur.

yuvayı dişi kuş yapar dıyoruzda zaten aynen öyle davranmış kendı yuvası için didiniyo altınları satıp kıyafete yatırmamışki daha zor günler için koymuş kenara evet bır erkek çalışır eder 2 binlirayı kazanır öder faturasını tavız tavızı doğurur bu adam buna alışırsa sonu gelmezki keşke oadamda kadın kadar yuvası için uğraşsa

bizim altınlar iş kurduk oraya harcandı canım ama borcum var verirmisin desydi yine verirdim amaç evliliğe şans tanımak 2 ayda kimse kimseyi tanıyamaz

sonuçta nereye harcandığını biliyosun yani, borcum var dese kime nereye ne borcu diye sormazmıydın, adamın cebinde kira ödicek kadar bile para kalmıyosa ben merak ederim şahsen

sonuçta nereye harcandığını biliyosun yani, borcum var dese kime nereye ne borcu diye sormazmıydın, adamın cebinde kira ödicek kadar bile para kalmıyosa ben merak ederim şahsen

evet biliyorum bilmesemde verirdim bee ben yeni evli olmama rağmen güveniyodum çünkü safmıyım neee:86::86::86:

Ya bu ayrılma diyen bayanlar varya , yada ayrıl diyenlere kızanlar onların kesinlikle böyle bir esleri olsa dayanacaklarını sanmıyorum arkadaslar cevremde bu ve benzeri 100 tane olay gördüysem 90 ında deymedi sonra coluk cocuk oldu cektikleriyle kaldılar ? neden dönsün ? askından aglayan adam için mi dur gitme diyen adam için mi ? gelip kapı önlerinde yalvaran adam için mi ? yoksa esyasını kendi tasıyan kira parasını bile eisnin altınına guvenen ama ne hitmetse hesabı veremeyen , annesi gille gittiğinde bile konuyu bilezige baglayan bi adam için mi ? Allah askına yapmayın ya bu para mevzu cok farklı bişey bunun dönüşü olmaz yarın öbür gün coluk cocuk ortada kalır bu kadın !

Şans yerine taviz yazılsa idi daha anlamlı olurdu.
Taviz tavizi doğuruyor, tecrübe ile sabittir...

Şans yerine taviz yazılsa idi daha anlamlı olurdu.
Taviz tavizi doğuruyor, tecrübe ile sabittir...

ortada bir aldatma yok kumar yok içki yok yani en azından anlatmamış böyle birşey

bunlar olmadığı sürece herzamn için şans vardır taviz demiyorum ben buna eşi ona güvenmemiş maaşını söylememiş vs bunları doğru bulmuyorum ama konu sahibide bence çok

dürüst davranmamış hesabına gizli gizli altınları koyarak bu evlilik 5 yada 10 senelik bir evlilik değilki tecrübe sabit olsun henüz hiç bir tecrübe yaşamadan evliliğe noktayı

koymak sırf altın yüzünden evini terk etmek bunlarda bana normal gelmiyo( büyük konuşmayaım) evliliği çocuk oyuncağına çevirdiler madem evlendin ve evlelnene kadar sizin

deyiminizle taviz bana göre şans verdin evliliğede şans vermesi gerekirdi herşey para pul değil şimdi konu sahibi 1 kaç yıllık evli olarak bu konuyu açsaydı eşim sürekli bunu

yapıyor bende artık kendimi düşünme zamanım geldi deseydi hak verirdim

ama daha ne kendisi eşini nede eşi kendini tanımıyor hemen boşan demek çok kolay mücadeleye ne oldu

bence vermederım bızde 8 aylık evlıyız bende daha 2 haftalık gelınken vermıstım esıme bozdursun dıye ama bızımkısı farklı benım esım tek basına yaptı herseyı 30 mılyar borcun altına tek basına gırdı ve kıradaoturuyoruz bırde ama bıgun olsun esım gıt calıs borc var ben yetıstıremıyorum demedı sıkıntı cekmıyomuyuz cekıyoruz hemdecok ama esım cabalıyo ben cabaladıgını goruyorum senın yazdıklarına gore esınde hıc bı cabalama yok o kenarımda altın var ne de olsa ben bu borcu oduyemezsem altını bozdurup oderım dıyo demekkı kaynananların maddı durumu ıyıyse aılen desın verın cocuga yardım edın dıye yuva yıkmak kolay degılbı yuvayı kurmak cok zor ama yıkmak cok kolay sabret braz daha eger esın yıne bu sekıl devam ederse o zaman bırakmayı dusunursun henuz daha cok yenı evlısınız bıraz dayan evlılıgın duzene gırer zaten esınden ustune dusen sorumlulukları anlar zamanla umarım

dedıqım qıbı ben bılezıklerımı verdım esıme ama benım esım tek basına ve bıgun olsun esım benı aılesıne karsı ezdırmıs deqıl aılesınden ılk once ben gelıyorum hayatında :) bunu aılesınının yuzunede soledı eger senın esınde aılesını deqıl senı tutmus olsa o zaman ver derım averme aılesıne yedırecektır kesın

sorun 2 bilezik değil eğer eşin şeffaf olsaydı aldığını verdiğini maaşını söyleseydi bende altınını ver derdim ama adam maaşını söylemiyor kredi kartı ekstresini göstermiyor hesabını kitabına karıştırmıyor ve sonra sadece altın derdine düşüyor.sana boşan boşanma diyemem 2 ay da çok az bir zaman ama bu adam bana hiç güven vermedi zamanla olgunlaşır mi bilmiyorum ama sanırım senden özür de dilemiyor barışma çabası da yok galibahakkında hayırlısı olsun canım iyi düşün derim

en kucuk bıseyde aılenın evıne gıtmende yanlıs sen sımdı qıttın esın sana derse ben senı babanın evıne getırmedım sen kendın gıttın kendın gelıcen dıye ne yapıcan ? alıcan valızını kendı evıne tıpıs tıpıs gıdıcen bu sefer bı kavga ettıgınızde esın sen kendı ayaklarınla geldın ben senı babanın evınden almadım kı dıcek bak bunları hep dusun ... bunlar hayatta yasanmıs örnekler benım yasımda 22 ama evlılık bıraz ınsanı olgunlastırması gerekıyo evlılık ole kolay basıt bısey deqıl canımmm bu sekılde kendını yıpratmaktan baska bısey yapmazsın aynı sekılde evlılıgınıde yıpratırsın

Aldatma yok kumar yok içki yok demişsiniz ama sadece bunlar mı sorun oluyor evllikte ?
Ya bir erkeğin maddi açıdan eşine güven vermesi? Güven de bir gereklilik değil mi?
Konu sahibine takılan altınlar onun tasarrufundadır istediğini yapar.İster bankaya yatırır ister eşine verir ister başka şekilde tasarruf eder.
Adam nişanlı iken güven vermemiş birazda o yüzden gitmiş gizli gizli hesaba yatırmış altınları.. Görünüşe göre doğru bir harekette bulunmuş.
Tek hatalı bulduğum konu evi terketmesi..
Birinin evi terketmesi gerekiyorsa bu erkek olmalıdır kadın değil..
Kadınlar evlerini daha çok sahiplenmeli ki, erkek her canı istediğinde kovma hakkını kendinde görmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…