2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kağıttan mı okudu rezillik afedersin gülüyorum..

Canım sen çok güçlüsün. Dimdik durmaya devam et.. Bakma onun pişkinliğine! kaçarak uzaklaşır işte

Neden uzamasını istiyorsun.. bir an önce bitse daha iyi değil mi canım?

hakkinda hayurlisi olsun in$allah canim
ama $u an yaralisin ve yeni bi ili$kiye yol açma derim
ba$ini yaslayacak omuzdan bunu anladim da ondan diyorum
çivi çiviyi her zaman sokmez, hele bu erkekler hiç bi halta yaramaz birak çivi sokmeyi

aynen kağıttan okudu :) uzamasını istemiyorum ama yaptıkları yanına kar kalmasın diye uzatıyorum. çünkü cinsellik konularında bile suçu bana attı. ben kaçıyormuşum. onun sorununu ıspatlamaya çalışıyorum. ve biliyorsunuz kendi akrabalarım bile iftira attığımı söylediler, gururumu kurtarmaya çalışıyorum açıkçası..

yok yeni bir ilişki düşündüğüm biri yok etrafımda olsa da sevmem aşık olmam lazım bu saatten sonra anca öyle canım. sadece böyle hayal de olsa biri olsa böyle yaslansam ağlasam. sadece buna ihtiyacım var..

Son düzenleme:
o zaman aileden birini dene
anne baba abi abla karde$ gibi..

Hayırlısı olsun canım..

Üzme kendini sürecin bu noktaya gelmesi bile seni haklı çıkarıyor Adli tıptan seninle ilgili belge gelmiş işte..

Adli tipta neyi inceliyolar onu anlamadim.gecmisler olsun..yasin genc elbet seninde yuzun gulecekk

Hani bu olayı bilerek uzatıyorum canı acısın diye ama pişkin yüz ifadesini gördükçe delleniyorum. Ve benim gerçekten başımı yaslayacak bir omuza çok ihtiyacım var...

Şunu kendine yapma. Neden o omuz annenin omzu değil? güclü durmak, ağlamamak hırpalanmamak icin illa karşı cinse mi ihtiyac duymalıyız. Seninle aynı süreci gecirdim. İkinci celsede bitti mahkemem ama eve gelip annemin dizlerinde ağladım.

ben sadece giriş sayfasını okudum bu evlilik 2000tl ve sen alrınlaro bozdurmadığın için mi bitiyor

annemi çok bunalttım çok yıprandı benim yüzümden. çok sürdü mü atlatman..

ben sadece giriş sayfasını okudum bu evlilik 2000tl ve sen alrınlaro bozdurmadığın için mi bitiyor

daha bir sürü bu evliliği çekilmez kılan şey var. ama ben katlanıyordum. ayrılmamıza evet 2 tane bilezik sebep oldu :)

Son düzenleme:
annemi çok bunalttım çok yıprandı benim yüzümden. çok sürdü mü atlatman..

Anneler yıpranmaz saft. İnsanı karşılıksız seven tek canlı anne. Bağırsan da ağlasan da gülsen de hep yanında. Özellikle kahkaha attığımda annemin yüzünde güller acar gözlerinde yaslar olurdu.

Aslında artık cok fazla anlatmak istemiyorum ama bahsedeyim.

İki aydır fln gayet iyiyim. Ben de bosandıktan sonra biriyle görüştüm ama olmadı. Yapamadım. İcimdekileri tam olarak atamadan mantıklı olmadığına karar verdim.

Cok kötü günler yasadım. Herkes uyuduktan sonra sabaha kadar agladım. Uyuduğum zamanlarda da kabuslar gördüm. Ama şu sıralar cok iyiyim. Hayatım düzene girdi. Uykularım daha normal en azından.

İnan bana ayağa kalkmak icin bir erkeğe ihtiyacımız yok.

evet bahsetmiştin bir ara birinden. umarım tamamen iyileşirsin. şimdi iyi olmana sevindim. ben de senin gibi düzelebilirim inşallah.

ya şey gibi bu nasıl diyeyim böyle sanki görünmez bir direğe yaslanıyorum o tutuyor, sonra öyle bir an geliyor ki onu çekip alıyorlar gibi boşluğa düşüyorum.

ama toparlayacağım inşallah. ah bu erkek milleti.. bu kadar rahat harcamamalılar..

Canım okurken tüylerim diken diken oldu valla 2 aylık evli ne demek ya,ne demek ailene gönderdi,ne demek esyaları toplamana engel olmadı..ah ya nasıl bir evlilik yapmışsın sen..Çok zor ya..Bende esimin ailesi yüzünden esimle tartıstım 1 defa ama eşim öyle davransa bırakıp giderim heralde..Evlenince bosanmak çok zor gerçekten evlenince anlıyor bunu insan..Fakat daha 2 aylık evlisin şimdiden böyleyse eğer ilerde daha cok sorun yaşarsın..Yaşında genç daha çok güzel bir hayat kurabilirsin..Sen çok güvenmişsin sevgisine..O kaynanalar varya allahlarında bulsunlar insallah oğullarının mutluluğunu istemeyen iğrenç insanlar..Kocanın senin altınlarına dokunmak istememesi gerekiyorken bilezik istemesi çok ayıp..Bence bu kadar istiyorsa bilezik kocan,kaynanan dolduyordur,alması için sıkıstırıyodur..Ay nasıl sinir oldum anlatamam sabah sabah sinirim fırladı ya..Allah senin için hayırlısı neyse onu nasip etsin insallah..Ama asla taviz verme..Sen ona kötü bişey bile yapsan bunları yapmaya hakkı yok kocanın..Allahım yardımcın olsun tatlım..

yaşadıkların gerçekten çok zormuş çok üzüldüm evlenirken o kadar sözler verilip yapılmayınca tam bir hayal kırıklığı yaşamışsınz yetmezmiş gibi geleceğinz için ellinde tuttuklarını istiyor ama eğer onu seviyorsan gururunu yıkmak zorundasın maalesef altını verirsin okkalıda 2 kelam lafını esirgemezsin. yuvanı böyle bu kadar çabuk yıkma o yıkıyorsa sen kurmaya çalış derim. zamanla inşallah herşey yoluna girer daha ne kavgalar edilecek hemen her konuda evlilik bitsin deniliyor bitirmek basittir, kurması en zorudur.

Benim annem zamaninda babasinin taktigi 2 metre kalin gerdanligini bileziklerini babama vermis biri. Eger bi kisiyle evlenmissen ondan birsey esirgemiyeceksin.Evine cocuklarina bakiyorsa, daha ne istiyorsun? Bu nesilin kredi karti ekstresi merakini anlamis degilim..Hayatin musterek oldugunami inaniyorsun?O zaman oda maasini bankaya yatirip eve harcamasin, sende altinlarini kendine sakla olsun bitsin. Hatta daha ileri gidip eve harcanana butceyi ikiye ayirin, yarisini sen øde yarisini o. Madem hayat musterek..Bunun disinda, kendin diyorsun 2 aylik evliyim diye..Yani sen, sirf eften puftan altindan sebebler icin kørpe evliligini bitirme asamasina gelmeyi kabul ediyorsun øylemi?Evliliginde ihanet, hastalik gibi daha yaman dertlerle ugrasanlar varken..Bir diger konuda esinin ailesi.Bu sadece senin icin degil, neredeyse tum køtu giden evlilikler icin søyluyorum.Esinin ailesine uvey aile gibi bakilmaz.Esinin ailesine yardim etmesi seni rahatsiz etmesin.Tersine kaleyi icten fethetmen gerekirdi.Ama sen distan kapiya dayanmayi tercih etmissin, bankadaki altinlarinla..Ben annemi ørnek verdim.Ama evliliginde daha cok fedakarlik yapani muhakkak vardir.Cunki onlar bilirler; evlilik bir tepeyi asmak icin icin yola cikmaktir. Yanindaki sorun cikardikca, bu yol zorlasir..Altinlar guya evliligin guvencesidir bi manada. Ama senin seciminle o altinlar olmus o yolun tasi topragi...

artıık o çok fedakar kadınlaR YOK .... ... ÜSTELİK SORUMSUZ ERKEKLER ZAMANE KADINLAR ÇEKMİYOR BASIYOR BOŞANMAYI NEYİNİ ÇEKSİN . bu adamın , para yoksa evlilikte yok aşkla karın doymuyor

Evlilik insan üstü kutsal bir şey değil,sadece iki kişinin mutlu ve rahat yaşamasının güvencesidir.. Mutlu değilse boşanır! Biter gider.. para değil mesele,sözünü tutmamak,güveni sarsmak...

Eskiler fedakardı da çok mu mutlu yaşadılar..sadece yaşadılar boşanmış dul damgası yememek için boşanmadan öylesine yaşadılar... Kader dediler.. Erkek yapar dediler... Boşanmak ayıp diye sustular....

Evet, şimdi demiyoruz...

Sorun altın değil adamın uslubu kız zaten herşeyin en ucuzunu aldırmış halısı tülü vs. eksik olarak evlenmiş
altınların yarısını vermiş eşi sana hesap vermek zorundayım demeyip nereye ödediğini paylaşsaydı eminim kalan yarısınıda verirdi
böyle gizli saklı olmazki bi yere para akıyo ama seninle paylaşılmıyo
sonu adam karıya kıza yedirdi kadın yıllarca çocukları için katlandı şeklinde biten hikayelerin Öyle kayıtsız , sorgusuz sualsiz kadınlarının yaşadıkları evlilik değil "çekmek, katlanmak"

Canım benim Allah sana güç kuvvet versin hiç pişman olma dönüp arkana bakma çünkü eğer anasının lafıyla daha iki aylıkkken bunlarrı yapıyorsa ileride neler neler olur
Sen hiç üzülme evet boşanmak hoş karşılanmayan insanı yıkan bir durum ama inan evli kaldıkça daha çok yıkılacaktın olan hep sana olacaktı
hayırlısı olsun sen üzülme en önemlisi bu ayakta kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…