Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen benmkide yedi bitirdi rahatladı.altın olunca dürtüyo galiba bizim kocaları.verin kurtulun eğer borç harç bitecekse
lütfen kırılma ama olay ne gibi biliyomusun, bunların ailecek borçları varmış, napalım napalım diye düşünmüşler ucuza kapatacak bi nikahla oğlumuzu evlendirelim gelecek altınlarlada borcumuzu ödeyelim demişler, ama sen altınları vermeyince hesapları bozulmuş altınları nasıl alırız derdine düşmüşler bu seferde, kirayı ödemedim vs diyerekten almayı düşünmüş, insan hiçmi çabalamaz gitmişsin umrunda olmamış, tek dert hala altınlar inanılır gibi değil, yerinde olsam boşanırım manevi tazminat davasıda açarım üstüne, şerefimle oynadılar bana evlilik diye evcilik oyunu oynattılar derim hakimede
yok kırılmıyorum inanın.. zaten çok düşünüyorum bana en çok koyan da bu. güya çok seviyordu beni. iki teneke için değer miydi? inanın dünya kadar masraf yaptırmış olsam derim ki çok açıldık vereym de borçlarını kapatsın. ama benim gibi birine bu yapılır mıydı.. ben tok gözlü oldukça onlar aç gözlülük etti.. manevi tazminat filan açsam aslında çok istiyorum bunu. ama mahkeme uzar filan diye çekiniyorum bitsin gitsin bu iş diyorum ne bileyim