2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de altınım yok ama bence bunlar sorun olmamalı.. Altınlar mutluluk getirmiyor..
Çok maddi hesaplara da girmeyin bence..

Allah kimseyi baba evine geri dönmek zorunda bırakmasın ama sanırım sizin evliliğinizin sonu yok canım. Bu adam elindeki bütün altınları alana kadar bu tavırlarına devam eder. Sonra beş parasız dönersin babanın evine. Sonu belli bu evliliğin. Uzaktan söylemek kolay geliyor belki ama ha şimdi ha bir sene sonra bitecek gibi duruyor. Bence kendini daha fazla yıpratmadan gerekeni yap. O altınlarıda hayatından aldıkları şeylere saysınlar... Allah yardımcın olsun.

canım;
evliliğin ilk zamanlarında sıkıntılar oluyor,özelliklede maddi olarak ama yazdıklarınızdan sizi haksız bulduğum şeyler var:
Maaşını bana ver ben idare edeyim son derece yanlış,kredi kartı ekstrelerini getir inceleyeyim,ailesine maddi yardım da bulunmuş falan filan...
Çalışan kişi eşinizse ve siz çalışmıyorsanız,parayı niye siz idare edesiniz,ailesidir,zor durumda kalmışlarsa yardım etse nolurki,ödeyemediği yerde altınları verseniz nolurki?
yani altın ,huzurdan ve eşinizden daha kıymetli olmamalı,evliliği bu şeylerden bitirip yeni bir hayat kurmak da çok kolay değil bilesiniz.Bizde maddi olarak çok zorlandık,herşeyimizi kendimiz aldık,geçici olarak 2. el eşya bile kullandık,öyleki benim de eşimin de kazancı gayet yerindeydi ama herşeyimizi kendimiz yaptık diye zorlandık fakat çok şükür şimdi herşeyimiz var Allaha şükür,altın neymiş ya,eşimin ailesinin bana da yanlışları oldu ama zaman herşeyi yerli yerine oturttu,siz iyi niyetli olursanız onlarda iyi oluyor,zamana bırakmak lazım ama asla bana maddi bişey yapmadılar diye kin tutmamak lazım diye düşünüyorum,onlarda anne baba evlatlarının mutluluğunu isterler ,erkek annesi başlarda oğlunun evlenmesini kabullenemiyor ama zamanla siz ona anneniz gibi davranırsanız bişeyler değişebilir.Ben derimki bir daha düşünün ya siz eşinizi hiç sevmemişsiniz,ya da maddiyat sizin için çok önemli.

arkadaşım eşinle arkadaşlığın konuşmuşluğun nişanın hatta evliliğinin ikinci ayında ayrılma noktan vede en ilginci altınlar yüzünden çıkan kavgan benim evliliğime o kadar benziyorki...ben altınlarımı eşim her istediğinde bir sürü kavga ederek daha sonrada al başına çal lanet olsun diyerek atmıştım önüne.. 6 bilezik bir bir gitti..borcum var ver daraldım ver verde ver ...lanet olsun dedim bakalım bunlar bitince ne yapacaksın.maddiyatçı çıkarcı ağzıma ne gelirse sövdüm saydım olmadı pişkindir kendisi...ben öyle böyle nerdeyse evliliğimn 4 senesini bitiriyorum birde kızım oldu...ama sana şunu söyleyebilirmki bunları başta sana yaşatan böylesine fazla çatırdayan bir evlilikten sana hayır gelmezz.hakkında hayırlısı olsun bazen kabullenmeyi bilmek gerek..ailen yanında arkanda sana desteklerse hiç düşünme derim..sana hak veriyorrlarsa hayatını yeniden şekillendirmen konusunda sana yardımcı olcaklarsa bırak gitsin lanet olsun onada annesinede allah başına öyle birini versinki seni mum yakıp arasınlar.deli oluyorum böyle insanlara en çokta kendi başımda olduğu için..sen yolun çok başındasın tamam çok zor pskolojisi atlatması ama imkansız değil...birde evliliğin 1 yılı dooldrmadığı için ayrılman biraz zor gözüküyor umarım eşin çoook pişman olurda gelir ayaklarına kapanır.hatalarını bir daha tekrar etmemk üzere telafi eder..karaktersiz anneci annesinin aağzına bakan erkeklerden daha doğrusu kendisini erkek sanan müsfettelerden nefret ediyorum..niye evlenirlerde baş yakarlar durun annenizle oturun yatın koyun koyuna demii

Allah sizin de yardımcınız olsun..üzüldüm.. peki 4. yılınızdasınız, pişman mısınız devam ettiğinize? aynı bana davranılan gibi mi davranılıyor size de? nereye gittiği belli olmayan meblağlar ve ilgi görmeme tarzı?

çok dedim ona niye evlendin madem annenle otursaydın diye bu kadar anneci olduğu için. geç kaldım ama :)

bırakmayı düşünüyorum ciddi ciddi. gelip de yalvarsa, düzeltse çok küçük bir ihtimal ama ortalarda yok.. gelmeye de niyeti yok sanırım..

nişanda ailesinin yaptıklarının üzerini örttüm evlendim. sadece mesafe koydum araya ama saygıda kusur etmedim. mesele ailesi değil. birçok kaynana kayınpeder yapıyor bunları ama eşim bana sahip değil siz bu kısmı atlamışsınız. evi geçindirmiyor. ve bana psikolojk baskı yapılıyor. verilen sözlerde durulmuyor. maddiyatın benim içn önemli olduğunu düşünüyorsanız, beni gerçekten anlamamışsınızdır. konuya göz atıp da yorum yapacak olan arkadaşlar zahmet etmesn lütfen, kırılıyorum..

Son düzenleme:
siraru benide çok güldürdün ya Allah iyiligini versin bide giden altınlarını geri versin

ben altınsız iyiyim böyle kayınvalidem hava atamıyor o dertli bu konuda konu komsuya karsı kolun cıbıl kaldı diyor kızıyor

gelişme var kızlar....

kuzenim benimle konuştu sizi oturtayım bi büyükler olmadan size müdahale olmadan konuşun dedi.

aramış bizden gittikten sonra eşimi..

düğünleri varmış amcasının oğlu evleniyormuş. haftaya gelirim demiş.................................................

Son düzenleme:

Peki size ne düşündürdü bu haber ilk etapta? Sizce konuşma ikna amaçlı mı olacak uzlaşma amaçlı mı? Eşinizin size doğrudan ulaşmayıp araya birini sokması tuhafıma gitti, uzlaşma amacı güdecek, çabalayacak sanırım.

Ayy bir de naza mı çekiyor!!! ben olsam tamam haftaya görüşelim der,gelince de gitmem!!

Ayy bir de naza mı çekiyor!!! ben olsam tamam haftaya görüşelim der,gelince de gitmem!!

Aynı şeyi düşündüm, sanki yedi gün yedi gece düğün olacak da o yüzden ayıracak vakti yok.

Aslında araya büyükleri almadan konuşmaya çok meraklı olan adam neden araya başkasını soksun ki haber iletmek için bile olsa. Bildiğimiz kadarıyla konu sahibi eşinin doğum günü mesajlarına falan ters cevap vermemişti, kendi de teklif edebilirdi. Ayrıca büyükler araya girmese ne olacak ki, adam kendini hâlâ anasının rahminde bile sanıyor olabilir.

Son düzenleme:

Buluşturacak kuzen konu sahibinin kuzeni değil mi..yanlış mı anladım.. :26:

adamın umurunda değil yaa...Bu kızcağız hala mücadele veriyor diye düşündüm bende... :26:

Son düzenleme:
Pardon ben yanlış anlamışım, araya giren kuzen, karşı taraftan öyle bir talep yok, olana da icabet etmiyor haspa.

Merhaba,
Okuyunca üzüldüm açıkcası. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Yuva kurmak zor bir iş. Siz yine de temiz kalpliginizi koruyun, elinizden geleni yapın ki daha sonra kendinize kızmayın vicdan azabı çekmeyin.
32 yaşındaki bir erkeğin annesine bu kadar fazla düşkün olması bir dezavantaj tabi, eşinizin babası vefat mı etmiş? acaba o yüzden mi annesine bu kadar düşkün?

ben 3 yıllık evliyim evlenirken en ucuz mobilyaları aldık ,perdelerin en hesaplısını diktirdik,oturma odama casıdan hazır dikilmiş 15 tl ye mutfagıma da 10tl ye hazır uyduruk denen perdelerden taktık..yemek masam falan da yoktu..düğünde bana bir set takıldı düşük ayar ve incecik mesela bilekliğimi görmen için cok yakınıma gelmen lazım:))bir de bilezik takıldı..balayında takılan ceyrek ve paraları harcadık canımıza degsin ...
ikimizde calışıyoruz ailelere de yardım ediyoruz eşimin ailesine eşim para yolluyor sorun yok bizde mutluyuz şükür..
şimdi bir hatanız var ilişki madem laçkalaşmış sorun yaşanmış neden evlendiniz?
evlendikten sonra biraz sabır ve zaman lazım yasınız cok genç yuva kolay yıkılmaz 2 ayda hooop mahkeme neymiş eşin borç bilezik istemiş böyle ayrı gayrı olamaz bu sekilde yürümez zaten tamam eşinin hatası var sen de deveyi pire mi yaptın azıcık ?mükemmel eş yok ben sana söyleyim iyi yanları yok mu hiç otur düşün bakalım ,kimse boşuna yuva yıkmasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…