ayy çokk güldüm yaaa:)))tek 2000 le kalmayacakki altınlarınız bitene kadar gözü onlarda olur bence hırsı bundan. benim kocamda öyleydi altınları bitirdi rahatladı. derdimiz kalmadı
arkadaşım eşinle arkadaşlığın konuşmuşluğun nişanın hatta evliliğinin ikinci ayında ayrılma noktan vede en ilginci altınlar yüzünden çıkan kavgan benim evliliğime o kadar benziyorki...ben altınlarımı eşim her istediğinde bir sürü kavga ederek daha sonrada al başına çal lanet olsun diyerek atmıştım önüne.. 6 bilezik bir bir gitti..borcum var ver daraldım ver verde ver ...lanet olsun dedim bakalım bunlar bitince ne yapacaksın.maddiyatçı çıkarcı ağzıma ne gelirse sövdüm saydım olmadı pişkindir kendisi...ben öyle böyle nerdeyse evliliğimn 4 senesini bitiriyorum birde kızım oldu...ama sana şunu söyleyebilirmki bunları başta sana yaşatan böylesine fazla çatırdayan bir evlilikten sana hayır gelmezz.hakkında hayırlısı olsun bazen kabullenmeyi bilmek gerek..ailen yanında arkanda sana desteklerse hiç düşünme derim..sana hak veriyorrlarsa hayatını yeniden şekillendirmen konusunda sana yardımcı olcaklarsa bırak gitsin lanet olsun onada annesinede allah başına öyle birini versinki seni mum yakıp arasınlar.deli oluyorum böyle insanlara en çokta kendi başımda olduğu için..sen yolun çok başındasın tamam çok zor pskolojisi atlatması ama imkansız değil...birde evliliğin 1 yılı dooldrmadığı için ayrılman biraz zor gözüküyor umarım eşin çoook pişman olurda gelir ayaklarına kapanır.hatalarını bir daha tekrar etmemk üzere telafi eder..karaktersiz anneci annesinin aağzına bakan erkeklerden daha doğrusu kendisini erkek sanan müsfettelerden nefret ediyorum..niye evlenirlerde baş yakarlar durun annenizle oturun yatın koyun koyuna demii
canım;
evliliğin ilk zamanlarında sıkıntılar oluyor,özelliklede maddi olarak ama yazdıklarınızdan sizi haksız bulduğum şeyler var:
Maaşını bana ver ben idare edeyim son derece yanlış,kredi kartı ekstrelerini getir inceleyeyim,ailesine maddi yardım da bulunmuş falan filan...
Çalışan kişi eşinizse ve siz çalışmıyorsanız,parayı niye siz idare edesiniz,ailesidir,zor durumda kalmışlarsa yardım etse nolurki,ödeyemediği yerde altınları verseniz nolurki?
yani altın ,huzurdan ve eşinizden daha kıymetli olmamalı,evliliği bu şeylerden bitirip yeni bir hayat kurmak da çok kolay değil bilesiniz.Bizde maddi olarak çok zorlandık,herşeyimizi kendimiz aldık,geçici olarak 2. el eşya bile kullandık,öyleki benim de eşimin de kazancı gayet yerindeydi ama herşeyimizi kendimiz yaptık diye zorlandık fakat çok şükür şimdi herşeyimiz var Allaha şükür,altın neymiş ya,eşimin ailesinin bana da yanlışları oldu ama zaman herşeyi yerli yerine oturttu,siz iyi niyetli olursanız onlarda iyi oluyor,zamana bırakmak lazım ama asla bana maddi bişey yapmadılar diye kin tutmamak lazım diye düşünüyorum,onlarda anne baba evlatlarının mutluluğunu isterler ,erkek annesi başlarda oğlunun evlenmesini kabullenemiyor ama zamanla siz ona anneniz gibi davranırsanız bişeyler değişebilir.Ben derimki bir daha düşünün ya siz eşinizi hiç sevmemişsiniz,ya da maddiyat sizin için çok önemli.
siraru benide çok güldürdün ya Allah iyiligini versin bide giden altınlarını geri versin
canım bi gelişme fılan varmı düzeldimi biraz aranız
gelişme var kızlar....
kuzenim benimle konuştu sizi oturtayım bi büyükler olmadan size müdahale olmadan konuşun dedi.
aramış bizden gittikten sonra eşimi..
düğünleri varmış amcasının oğlu evleniyormuş. haftaya gelirim demiş.................................................
gelişme var kızlar....
kuzenim benimle konuştu sizi oturtayım bi büyükler olmadan size müdahale olmadan konuşun dedi.
aramış bizden gittikten sonra eşimi..
düğünleri varmış amcasının oğlu evleniyormuş. haftaya gelirim demiş.................................................
Ayy bir de naza mı çekiyor!!! ben olsam tamam haftaya görüşelim der,gelince de gitmem!!
Aynı şeyi düşündüm, sanki yedi gün yedi gece düğün olacak da o yüzden ayıracak vakti yok.
Aslında araya büyükleri almadan konuşmaya çok meraklı olan adam neden araya başkasını soksun ki haber iletmek için bile olsa. Bildiğimiz kadarıyla konu sahibi eşinin doğum günü mesajlarına falan ters cevap vermemişti, kendi de teklif edebilirdi. Ayrıca büyükler araya girmese ne olacak ki, adam kendini hâlâ anasının rahminde bile sanıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?