- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.581
yaa cnm o zaman uc ay olcmek aklıma gelmedı kı hıc ama tabı buyume oldu buyutucu yagdan dolayı ama son bı bucuk ayda da 4cm buyume oldu ıste oncesınde de bı4 cm falan olmusdur hıc yokdu cunkuhihoyyyt buyutucu yag bıttıgınde 82 cm dı suan 86 hatta bazen 87 bıle gelıyohihoyyyt
Neee 86-87 mi diyosun:1shok: Inanmiyorum kizim nerdeyse 90 olacak seninkiler desene Valla canim ne diyim inanilmaz birsey bir de benimkiler büyüse...
Peki seninkiler kac ay sonra yuvarlak bir sekil almaya basladilar?kaydirigubbakcemile
ya cnm senin değişme oldumu peki gerçekten gözle görülür bi şekilde:1rolleyes:
yaaa nez 12 inanamıyoruuuumm :1shok: maşallah diyim. ben de nar suyu içiyorum tembellikteno da işe yarıyo ama seninki hiç yoktan 90a yaklaşmış.. peki bu yağın adı neydi o da işe yaradı diyosun. hani aktardan alınan bişeymiydi? bi de yaşın kaç canım
inşallah:)peki beden olarak kaç nez
Kızlar bende geldim.
Gögüslerim bariz bir şekilde büyüdü şaşkınım.
Hatta ince yazlık sütyen aldım.içi desteksiz ve yumuşak bir sütyen oldugu için epey genişti bende 75 beden aldım ama eve glince 80 beden almam gerektigin anladım sıkıştırdı ve gögüslerimi yapıştırdı diye...
Olsun kullanamayacagım ama büyümüşler yahu...
Kızlar bende geldim.
Gögüslerim bariz bir şekilde büyüdü şaşkınım.
Hatta ince yazlık sütyen aldım.içi desteksiz ve yumuşak bir sütyen oldugu için epey genişti bende 75 beden aldım ama eve glince 80 beden almam gerektigin anladım sıkıştırdı ve gögüslerimi yapıştırdı diye...
Olsun kullanamayacagım ama büyümüşler yahu...
bende bi hevesle başladım ama bazıları insanın moralini bozuyoüzülüyorum bi işe yaraamz diye umudumu kaybetmek istemyrm
tşk ederimm kızlar burda birilerini yakalamak zor oluyo ya mesela en yakın arkadaşıma söledim ben böyle bi şey yaptımı ve o arkadaşım ben bildim bileli göğsüne yağlarla masaj yapar ve çok küçüktü ama şimdi kafam gibi ona dedim böyle şeyler deniyorum diye bana aman saçmalama diyo