Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Neee 86-87 mi diyosun:1shok: Inanmiyorum kizim nerdeyse 90 olacak seninkiler desene Valla canim ne diyim inanilmaz birsey bir de benimkiler büyüse...

Peki seninkiler kac ay sonra yuvarlak bir sekil almaya basladilar?kaydirigubbakcemile

Neee 86-87 mi diyosun:1shok: Inanmiyorum kizim nerdeyse 90 olacak seninkiler desene Valla canim ne diyim inanilmaz birsey bir de benimkiler büyüse...

Peki seninkiler kac ay sonra yuvarlak bir sekil almaya basladilar?kaydirigubbakcemile

evet cnm mezroyla 86 gelıyo ama sırttanda tabı sırtımda zayıf degıl oyle hanı ama yınede gelısmeler guzel sen soguk sıcak yapıoymusun?benım kı bı aydan sonra buyutucu yag sayesınde oldu bı ayın sonunda yuvarlandı hemen hemenhihoyyyt

yaaa nez 12 inanamıyoruuuumm :1shok: maşallah diyim. ben de nar suyu içiyorum tembellikten o da işe yarıyo ama seninki hiç yoktan 90a yaklaşmış.. peki bu yağın adı neydi o da işe yaradı diyosun. hani aktardan alınan bişeymiydi? bi de yaşın kaç canım

valla canım bende bazen ınanamıyorum bol kıyafetlerden bıle bellı oluyo baya artık sıfırdan bu kadar olması olumlu ıns kalıcı olur bonvıva canım kullandım faydasını gordum ama kendı cabamla normal yaglarla yapıyodum bı bucuk aydır yıne buyume devam ettı yanı 22yasım aktardan aldım cnm yagı evet ama sana sunu deyım asla tek bı seyle olmaz tek cay yada masaj degıl bı cok ısı aynı anda yapmak sabırlı olmak gerek bak ben 4 ay bıttı sabah aksam masaj yapıyorum gunde ıkı kez yanı sonra ıkı uc haftadır buz masajı yapıyorum uc aydır cesıtlı caylar ıcıyorum sonra gogus kaslarını gelıstıren gogus hareketını de yapıyorum baya bı zamandır sonra soguk sıcak yapıyorum yanı bı cok seyle oldu bu 4 cm buyume acıkcasıhihoyyyt

Kızlar bende geldim.
Gögüslerim bariz bir şekilde büyüdü şaşkınım.
Hatta ince yazlık sütyen aldım.içi desteksiz ve yumuşak bir sütyen oldugu için epey genişti bende 75 beden aldım ama eve glince 80 beden almam gerektigin anladım sıkıştırdı ve gögüslerimi yapıştırdı diye...
Olsun kullanamayacagım ama büyümüşler yahu...

Ayy canım darısı başımıza inş çay içiyosun masaj yapıyosun dimi küçde kullanıyomuydun ne yapıyodun ya unuttum yazsana bi canım ben hala 75 beden destekli takıyorum onuda pek doldurmuyo dolduracak inş

bende bi hevesle başladım ama bazıları insanın moralini bozuyoüzülüyorum bi işe yaraamz diye umudumu kaybetmek istemyrm

cnmsen napıyosun tam olarak bi liste yapabilirmisinsenağlama

ayy cnm moreln hic bozulmasın burdakileri yapmaya yaklasık 1.5 hafta önce fln basladım gayette iyi gidio dolqunlasmalar war büyüyeceklerine de inanıorum ayrıca buradaki arkadaslar birbirlerine destek werio we yalnız diilsinkaydirigubbakcemile5 umudunu sakn kaybetme senin morelini bozanlara kulaklarını kapa bn öle yapıorum sn büyüycklerine inan ve qerekeni yap yeter hayatımm a.s.

ama cup farkı8 oluyo o zaman pardon 75B oluyo cnm yaa ıkı ay once falan 75Adıyodum baya bı fark var demekkısırnaşık şey

bende bi hevesle başladım ama bazıları insanın moralini bozuyoüzülüyorum bi işe yaraamz diye umudumu kaybetmek istemyrm

bende ara ara senın gıbı umutsuzluga kapılırdım ama bakdım kı buyuyo buyudukce moralım duzeldı ınancım ve hevesım arttı canım zamanla oluyo sen ınan ve her turlu seyı dene yazılan ben oyle yaptım ve sonuclar guzel yanıhihoyyyt

tşk ederimm kızlar burda birilerini yakalamak zor oluyo ya mesela en yakın arkadaşıma söledim ben böyle bi şey yaptımı ve o arkadaşım ben bildim bileli göğsüne yağlarla masaj yapar ve çok küçüktü ama şimdi kafam gibi ona dedim böyle şeyler deniyorum diye bana aman saçmalama diyo

valla cnm sacma olsa bızımkıler buyumezdı sen ınan ornek cok onunde yanı kaydirigubbakcemile5

sağol cnm insan burda yazılanları okuyunca moral buluyo ama gelip bi de bozmsalar:) neyse artık kulamı tıkıycam yapıcam her şeyi bi de bi sayfadaha vardı hipoterapi heralde orda da değişik şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…