Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Canım 29 yaşındayım çok inanıyorum büyüyolar memişlerim benim büyükler büyükler dolgunlar diylerek bitkisel yağlarla masaj yapıyorum şöyleki

Yağı sürüp aşşağdan yükarıyoa dğgru iki elinizle dönüşümlü olarak we memeinizin dışından içine doğru masaj yapıyosunuz
Sağ elinizle sol memenizi saat yönüne doğru dairesel hareketle masajda yapabilirsiniz tam tersi olarakda öteki memenize uyguluyosunuz

Masaj yaparkende memelerim büyük büyoyrlar dolgunlar diyeceksiniz konuşacaksınız bir newi kendinize telkin wericeksinz kızlar tmm kolay gelsin canım hoş kalopuyorumnanaktan

Teşekkürler nur...ben de denicem bakalım. brişey daha sormak istiyorum ancak : bitkisel yağ olarak ne kullanıyorsun?

bende bi kaç gün oldu başladım ama düzenli yapamıyorum artık psikolojik mi bilmiyorum ama banada gelişiyo gibi geliyo bende inanmak istiyorum çünkü bunu için gidip ameliyat masasına ytamam:)

Bende buzu elime alip eriyene kadar masajimi yapiyorum da 3. madde'de soguk sicak kompres demek istemis olacak bir cogu onunla yapiyor burda...

kızlar soguk sıcak kesınlıkle etkılı ben 5 6 kez yaptım her banyoda yapıyorum acayıp etkılı kan dolasımını resmen hıssedıyorum yanı goguslerımde bu arada bende bı bucuk ayda 4 cm buyume var gelısmeler super buz masaj caylar sıcak soguk soguk su yerıne buzda kullanıyorum ben sıcak sudan sonra donusumlu olarak en son soguk yapıp bıtıtıyorumsırnaşık şey

ne güzel umarım bende de olur 4 cm 4 cmdirr:)bi de hangi çayları içiyosun nez

yanı boyle boyle buyuyo demı ama cm cm ada cayı rezene ogul otu cıvan percemı canım bı ay ıcdım cıvan percemı bıttı rezene de ıkı ay olacak onu da bırakacama ada cayı ve ogul otuna devam edecem uzun bı sure 3 ay kadar falan ama masaj buz masajı sıcak soguk hepsı olacak yanı tek cayla olmaz demı kendı cabamla 4cm ıyı bencede ıns daha da buyurhihoyyyt

Teşekkürler nur...ben de denicem bakalım. brişey daha sormak istiyorum ancak : bitkisel yağ olarak ne kullanıyorsun?

Canım yağ olarak çemen yağı bulabilirsen süper olur

çemen,,,yılang yılang,,,çilek,,,lawanta,,,
aklıma gelmiyodaha ama bitkisel yağlarla memeiş büyütmek diye bi topik actım onu okursan daha iyi olur mutlaka bi yağla masaj yap daha kolay we yararlı olur canım sewgilera.s.

bende bi kaç gün oldu başladım ama düzenli yapamıyorum artık psikolojik mi bilmiyorum ama banada gelişiyo gibi geliyo bende inanmak istiyorum çünkü bunu için gidip ameliyat masasına ytamam:)

İnandınmı istedinmi oluyo canım masaj yaparken bişeyler yerken içerken bile memelerim büyüor büyük dolgun diye düşüneceksin we kendi kendine telkin ediceksin we çok inanıcaksın oluyo canım iş sende bitiyo canım istersen yapabilirsin sewgileropuyorumnanaktan

İnandınmı istedinmi oluyo canım masaj yaparken bişeyler yerken içerken bile memelerim büyüor büyük dolgun diye düşüneceksin we kendi kendine telkin ediceksin we çok inanıcaksın oluyo canım iş sende bitiyo canım istersen yapabilirsin sewgileropuyorumnanaktan

ya cnm senin değişme oldumu peki gerçekten gözle görülür bi şekilde:1rolleyes:

ben küç değilde direk çekirdekli üzüm yiyorum baya da bi yiyorum tadıda daha güzel oluyo kaydirigubbakcemile2

evet aslında en sağlıklısı o ama toz şeklinde olanda 1 kaşıkta daha fazla tüketmiş oluyoruz, diğer türlü meyvenin kendisine fazla yüklenirsek çok fazla şeker almış oluruz

nez12 canım yanlış hatırlamıyosam sen göğüs büyütücü hap ya da krem de kullanıyodun dimi acaba onun da etkisi olabilir mi?
evet cnm buyutucu yag kullanmıstım
ama o bıtelı ıkı ay olacak nerdeyse onun etkısı oldu ama bu 4 cm tamemen cay buz yag masajıyla oldu kaydirigubbakcemile2 yanı

oyle cnm ıns benım 4 ay bıttı ama oncesınde olcmemıstım ama son bı bucuk ayda 4cm buyume var bakalım ıns sonmez yaa hihoyyyt

InsAllah canim benimm kaydirigubbakcemile2

Sen simdi bütün aylari sayinca 4 ayda kac cm büyüttün? 4 cm 1½ ayda olmus birsey onun öncesinde büyüme varmiydi canimm??

InsAllah canim benimm kaydirigubbakcemile2

Sen simdi bütün aylari sayinca 4 ayda kac cm büyüttün? 4 cm 1½ ayda olmus birsey onun öncesinde büyüme varmiydi canimm??

yaa cnm o zaman uc ay olcmek aklıma gelmedı kı hıc ama tabı buyume oldu buyutucu yagdan dolayı ama son bı bucuk ayda da 4cm buyume oldu ıste oncesınde de bı4 cm falan olmusdur hıc yokdu cunkuhihoyyyt buyutucu yag bıttıgınde 82 cm dı suan 86 hatta bazen 87 bıle gelıyohihoyyyt

X