E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.561
Canım 29 yaşındayım çok inanıyorum büyüyolar memişlerim benim büyükler büyükler dolgunlar diylerek bitkisel yağlarla masaj yapıyorum şöyleki
Yağı sürüp aşşağdan yükarıyoa dğgru iki elinizle dönüşümlü olarak we memeinizin dışından içine doğru masaj yapıyosunuz
Sağ elinizle sol memenizi saat yönüne doğru dairesel hareketle masajda yapabilirsiniz tam tersi olarakda öteki memenize uyguluyosunuz
Masaj yaparkende memelerim büyük büyoyrlar dolgunlar diyeceksiniz konuşacaksınız bir newi kendinize telkin wericeksinz kızlar tmm kolay gelsin canım hoş kalopuyorumnanaktan
ne güzel umarım bende de olur 4 cm 4 cmdirr:)bi de hangi çayları içiyosun nez
Teşekkürler nur...ben de denicem bakalım. brişey daha sormak istiyorum ancak : bitkisel yağ olarak ne kullanıyorsun?
bende bi kaç gün oldu başladım ama düzenli yapamıyorum artık psikolojik mi bilmiyorum ama banada gelişiyo gibi geliyo bende inanmak istiyorum çünkü bunu için gidip ameliyat masasına ytamam:)
hanımlar küç ü günde 3 tatlı kaşığı yesek fazla gelir mi acaba?
İnandınmı istedinmi oluyo canım masaj yaparken bişeyler yerken içerken bile memelerim büyüor büyük dolgun diye düşüneceksin we kendi kendine telkin ediceksin we çok inanıcaksın oluyo canım iş sende bitiyo canım istersen yapabilirsin sewgileropuyorumnanaktan
ben küç değilde direk çekirdekli üzüm yiyorum baya da bi yiyorum tadıda daha güzel oluyo kaydirigubbakcemile2
darisi basima nezcimm
oyle cnm ıns benım 4 ay bıttı ama oncesınde olcmemıstım ama son bı bucuk ayda 4cm buyume var bakalım ıns sonmez yaa hihoyyyt
evet cnm buyutucu yag kullanmıstımnez12 canım yanlış hatırlamıyosam sen göğüs büyütücü hap ya da krem de kullanıyodun dimi acaba onun da etkisi olabilir mi?
oyle cnm ıns benım 4 ay bıttı ama oncesınde olcmemıstım ama son bı bucuk ayda 4cm buyume var bakalım ıns sonmez yaa hihoyyyt
InsAllah canim benimm kaydirigubbakcemile2
Sen simdi bütün aylari sayinca 4 ayda kac cm büyüttün? 4 cm 1½ ayda olmus birsey onun öncesinde büyüme varmiydi canimm??