- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.621
yap canım yap bunu bakalım sende hıssedecekmsın fark olacakmı sende de:1shok:
normal kuru hurma canım yaa hanı hacdan falan gelır yaa ramazanda yenır ondan yanı kucuk sıyah kahverengı gıbı olan buyuk hurma degıl opuyorumnanaktan
canım meyvesini yesek olmaz mı yaa fisfisfis
Valla nezcim ben dün yaptim da öyle bir kandolasimi hissedemedim acaba bir kac kez mi yapmak lazim ise yaramasi icin bilmiyorum ki
valla ıkısı aynı sey olurmu bılmem kı cnm yaa sen kuru olanı bul ye derım ben
ise yarar mı kii fisfisfis hic akla qelmez ama onun gögüs büyüttüqü yaa hihoyyyt
selam kızlar nasıl gidiyo bu gün yeni bi yağ keşfettim
slm kızlar bana da aman bunlarla mı uğraşıyosun büyümez fln dien oldu ama bn umudumu kesmedim ve gerçekten gelişme gördüm 1 aydır fln rezene çayı içip buz msjı yapıyorum doldu içi :teytey:
pek düzenli de değildim ama tatilde inş düzenli yapıcam bence kulak asmayıp denemekte fayda var en azından iş işten geçmeden denedim dersinnn ole düşünüyorum
bi de bana olumsuz şeyler söyleyenlerle bu konuları konuşmuyorum umutsuzluğa kapılınca açıyorum burayı yazdıklarınızıokuyom hadi diom devam et olck bu iş
pes etmek yoooooook yerimseniben yerimseniben
bılmem kı canım yaa ılla hurma sart degıl sende cekırdeklı kara uzum ya yenı cıktı hem tazesı de hurmayı da ramazanda yersın o zaman bulursun kolaycaa.s
berlynn diye bi marka kızlar göğüs büyütücü ve dikleştirici yağları var tamamen bitkisel oldunu sölüyolr yani içinde bu bizim yedimiz içtimiz şeyler var bi şişe fiyatı 65 ytl miş ürün garantisi varmış adama hatta dediki dene kullan eğer gerçekten işe yaraamzsa paranı geri la dedi çncesi sonrası resimleri var katolokta yani gerçekten öyleyse süper bi büyüme var kızlar
yok cnm kendim direk baktım yağ bildiğin krem değil sanırım yenilenmiş olabilir adam fiyatı içinde kampanyalı şimdi 90 falan olcak dedi ama bilmiyorum hatta iki tane alsam 110 falan vercektş sprey şeklinde bi şişede
kızlar bi şey sorcam ya onu bulamadım sitede ama benim popom tepsi gibi o da acaba göğüs gibi bu yöntemlerle büyr mükaydirigubbakcemile3
canım ostrojen ıceren seyler de buyutur uzun surelı kullan cayları falan gogusle bırlıkde popoyu da buyutuyo cnm kaydirigubbakcemile3