Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

arkadaşlar ben yaklaşık on gündür küç yiyorum öncelikle bu iğrenç tada katlanan arkadaşları tebrik etmek istiyorum ilk yediğimde midem almadı çıkardım sadece meyveli yoğurtla yiyebiliyorum sizce etkisi ne olur?

Canım tadı kötü ama zamnla alışıyosun bende zamanla alıştım suyla alıyodum şimdi almıyorum suyla yutabiliyosan suyla yut canım yğurtla alındığında fazla etki etmiyo galiba zamanla alışırsın emin ol suyla dene derim ben sewgiler

peki ben 32 yaşındayım işe yaramzmı diyosunuz ben pek kafayı takmam ama büyüselerde fena olmaz ilk defa duyuyorum böyle şeyler ama dün okuduğumdan beri sporu ve hurmayı yapıyorum gögsüm sızlıyor

Canım yaşın kaç olursa olsun istedinmi yaparsın bende bu yazıları okuduğum zaman inanarak okudum bişey yapmadan sızlama oldu başladım we büyüdüler şimdi düşünce gücüyle telkinlerle bitkisel yağlar we çayla büyütüyorum büyüyorlar büyükler

Sloganımız kızlar MEMELERİMİZ BÜYÜK BÜYÜYORLAR bunu inanarak isteyerek söyleyelim gerçekten büyüyorlar

sewgilera.s.

kaydirigubbakcemile3 hosuma gitti bu kaydirigubbakcemile3 bnm qöqslermde aqrı var ama hic bi deisme yok :çok üzgünüm: yeni basladm cok mu acele ediorum acaba fisfisfis

benim anlamadığım bişey var arkadasın göğüslerine buzla masaj yaparken ciğerlerini nasıl üşütüyor?
ciğerler nerde göğüs nerde..yanlışın olmasın

kaydirigubbakcemile3 hosuma gitti bu kaydirigubbakcemile3 bnm qöqslermde aqrı var ama hic bi deisme yok :çok üzgünüm: yeni basladm cok mu acele ediorum acaba fisfisfis
Canim bi bekle yeni basladim diyorsun ben yaklasik 3 aydir yapiyorum bunlari daha öyle yuvarlak bir hal almadilar da sakin yinede yavas yavas ki kalici olsun, ama tabii bu bir gelisme yok demek degil kesinlikle, sadece yavas yavas diyorum yani dolgunlasma felan olmaya basliyor iste 1-2. ayda sonra devam edecek bildigim kadariyla....

ben sadece masaj ve sporla gögüslerim acayip sızlamaya başladı görünüşte bişey yok ama sanki elimle ellediğimde hafif dolgunluk var gibi psikolojikmi bilmiyorum

merhaba arkadslar ben bu sitedeye yeni üye oldum bu baslik cok dikkatimi cekdi cünkü kuzenim ve bende Kücükler grubundaniz kaydirigubbakcemile5..
Bu yöntemi bizde uygulicaz ins faydasi olur... bide Küc nedemek ne oluyo bi aciklarsaniz cok memnun oluruz

kara üzüm çekirdeği tozu aktarlarda var kutusu 6 tlyerimseniben

ben sadece masaj ve sporla gögüslerim acayip sızlamaya başladı görünüşte bişey yok ama sanki elimle ellediğimde hafif dolgunluk var gibi psikolojikmi bilmiyorum

Canım pisikolojik olarak çok etkileniyoruz we beyin gücüne çok inanıyorum ben ilk bu yazıları okumaya başladığımda bile sızlamalar oluyodu bende inanarak hissederk yapıyorum
bende şuan sadece yağlarla masaj we ada çayı rezene çayı içiyorum we en önemlisi kendi kendime terapi yapıyorum konuşuyorum benim memelerim BÜYÜK BÜYÜORLAR DOLGUNLAR diyorum hep aklıma geldikce masaj yaparken çok inanarak yapıyorum herkezede tawsiye ediyorum sende dewam et canım BÜYÜYORLAR hoş kalopuyorumnanaktan

Nasıl bir masaj uyguluyorsun nur.. Bir de yaşın kaç acaba?

slm ben de aranıza yeni katıldım sayfaları hemen hemen hepsini okudum ve dün uygulamaya başladım tabi nar bulamadığım için nar suyu içiyorum ve şimdilik hurmada bulamadım masajı falan yapıyorum ayrıca kara üzüm çekirdeğinin tozunu değil ben direk çekirdeğini yiyorum :)

Nasıl bir masaj uyguluyorsun nur.. Bir de yaşın kaç acaba?

Canım 29 yaşındayım çok inanıyorum büyüyolar memişlerim benim büyükler büyükler dolgunlar diylerek bitkisel yağlarla masaj yapıyorum şöyleki

Yağı sürüp aşşağdan yükarıyoa dğgru iki elinizle dönüşümlü olarak we memeinizin dışından içine doğru masaj yapıyosunuz
Sağ elinizle sol memenizi saat yönüne doğru dairesel hareketle masajda yapabilirsiniz tam tersi olarakda öteki memenize uyguluyosunuz

Masaj yaparkende memelerim büyük büyoyrlar dolgunlar diyeceksiniz konuşacaksınız bir newi kendinize telkin wericeksinz kızlar tmm kolay gelsin canım hoş kalopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…