C
crnnn
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.541
arkadaşlar ben yaklaşık on gündür küç yiyorum öncelikle bu iğrenç tada katlanan arkadaşları tebrik etmek istiyorum ilk yediğimde midem almadı çıkardım sadece meyveli yoğurtla yiyebiliyorum sizce etkisi ne olur?
peki ben 32 yaşındayım işe yaramzmı diyosunuz ben pek kafayı takmam ama büyüselerde fena olmaz ilk defa duyuyorum böyle şeyler ama dün okuduğumdan beri sporu ve hurmayı yapıyorum gögsüm sızlıyor
slm kızlar bu bölümü yeni farkettim hepsini olmasada genelini okumaya çalıştım topiğin bende sizler gibi küçük göğüsten şikayetçiydim bende suna dumankayanın bi forumunda böyle bi konu için paylaşımda bulunuyodum oradada küç ve nar çekirdeği tozunu yogurtla ayrı ayrı karıştırarak yenilmesi tavsiye ediliyodu ve tabi masajda ve ben bunların hepsini uyguladım ve ben 27 yaşındayım yıllardır hep 51 kg dım kilo almayı çok istiyodum abartmadan söylüyorum bu formülleri 2 ay uyguladım şu anda 63 kg mım 82 olan ölçüm şuanda 87 kesinlikle kg ilede alakası var yani bu konuyu çok fazla kafanıza takmayın şuan nişanlıyım hiç nişanlımdanda böyle bi eleştiri almadım kendinizi her halinizle sevin he buarada unutmadan kesinlikle buz masajını uygulamayın bahsettiğim forumda bi arkadaş buzla masaj sonucu ciğerlerini üşütmüş ve iltihaba dönüşmüş bin pişmandı bu seferde o dertle uğraşıyodu her duydugunuz şeyi uygulamayın bence Allah korusun sonra daha büyük dertlerle ugraşmak zorunda kalırsınız hepinizi öpüyorum sevgiyle kalına.s.a.s.a.s.
Canim bi bekle yeni basladim diyorsun ben yaklasik 3 aydir yapiyorum bunlari daha öyle yuvarlak bir hal almadilar da sakin yinede yavas yavas ki kalici olsun, ama tabii bu bir gelisme yok demek degil kesinlikle, sadece yavas yavas diyorum yani dolgunlasma felan olmaya basliyor iste 1-2. ayda sonra devam edecek bildigim kadariyla....kaydirigubbakcemile3 hosuma gitti bu kaydirigubbakcemile3 bnm qöqslermde aqrı var ama hic bi deisme yok :çok üzgünüm: yeni basladm cok mu acele ediorum acaba fisfisfis
Canım tadı kötü ama zamnla alışıyosun bende zamanla alıştım suyla alıyodum şimdi almıyorum suyla yutabiliyosan suyla yut canım yğurtla alındığında fazla etki etmiyo galiba zamanla alışırsın emin ol suyla dene derim ben sewgiler
benim anlamadığım bişey var arkadasın göğüslerine buzla masaj yaparken ciğerlerini nasıl üşütüyor?
ciğerler nerde göğüs nerde..yanlışın olmasın
kara üzüm çekirdeği tozu aktarlarda var kutusu 6 tlyerimsenibenmerhaba arkadslar ben bu sitedeye yeni üye oldum bu baslik cok dikkatimi cekdi cünkü kuzenim ve bende Kücükler grubundaniz kaydirigubbakcemile5..
Bu yöntemi bizde uygulicaz ins faydasi olur... bide Küc nedemek ne oluyo bi aciklarsaniz cok memnun oluruz
ben sadece masaj ve sporla gögüslerim acayip sızlamaya başladı görünüşte bişey yok ama sanki elimle ellediğimde hafif dolgunluk var gibi psikolojikmi bilmiyorum
Canım pisikolojik olarak çok etkileniyoruz we beyin gücüne çok inanıyorum ben ilk bu yazıları okumaya başladığımda bile sızlamalar oluyodu bende inanarak hissederk yapıyorum
bende şuan sadece yağlarla masaj we ada çayı rezene çayı içiyorum we en önemlisi kendi kendime terapi yapıyorum konuşuyorum benim memelerim BÜYÜK BÜYÜORLAR DOLGUNLAR diyorum hep aklıma geldikce masaj yaparken çok inanarak yapıyorum herkezede tawsiye ediyorum sende dewam et canım BÜYÜYORLAR hoş kalopuyorumnanaktan
Kolay gelsin canim ;DDkainat güzeli nerelerdesinn:)
Nasıl bir masaj uyguluyorsun nur.. Bir de yaşın kaç acaba?