Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

sağol cnm insan burda yazılanları okuyunca moral buluyo ama gelip bi de bozmsalar:) neyse artık kulamı tıkıycam yapıcam her şeyi bi de bi sayfadaha vardı hipoterapi heralde orda da değişik şeyler var

bak cnm dıyorum yaa ılk zamanlar ıster ıstemez karamsar oluyo ınsan ama sen devam et bıraz buyusun o zaman sen ıstesen de moralın bozulmuyo cunku gozle gorulur bı buyume oluyo o zaman zaten hevesın artıyo kaydirigubbakcemile5

ewet cnm bide burdakiler deneymli ve uygulamıslar sonuc belli yani zemuszemus ben herqün meditasyon yapıorum sinir fln şıp die yok oluo walla sositososito söylenenlere de sinirlenmiosun ve kendine güvenin artıo cok qüzel a.s

Aslında abartmadan inanarak herşeyi yapıyorum.
Küçü kullanıyorum düzenli olarak ve rezene cayı günde 1 fincan
Karışık bitki çayları bir fincan içiyorum içlerinde gögüse iyi gelen birkaç ot var diye...
Haftada 2 bazaen 3 kez masaj yapıyorum her gögüse 100 kez dairesel hareket şeklinde...
Gögüs kasları içinde gün içinde birkaç kez mutfagı banyoyu temizlerken o da el bezi temizlik yaparken temizlik bezlerini sıkarak aynı zamanda gögüs egzersizleri yapıyorum hepsi bu.
Ama en önemlisi büyüyeceklerine en başından beri ıNANDIM VE ıNANMAYA DEVAM EDıYORUM...

Off Nez ne diyosun benim bir tek 1 cayim var delirecem hepiniz kuc, rezene su bu ben hic birini bulamiyorum ...

Hurmamda bitti ne zamandir almiyorum almam lazim yarin aliyim diyorum... Onun disinda buzlu masaji da haftalardir kestim yaz olsunda bi basliyim diyorum ...

canım sende elındekı ımkanları degerlendır soguk sıcak yap sadece buz yapma bak bı dene normla yagla masaj yap hurmaya da devam et kaydirigubbakcemile5

Tamam buzlu masaji yaza kadar yapmam iyice yaz olsun yapacam da soguk sicak ne soguk ve sicak su mu degdiriyoruz??

canım ben soguk su yerıne buz yapıyorum sıcak su ardından buz masajı sonra tekrar sıcak su banyo yaparken yapabılırısn mesela bunu sıcak soguk uc dort kez yapıyosun ıste bı ıkı dk ka sıcak su sonra buz masajı bı ıkı dk ka sonra tekrar sıcak su sonra en sonbuzla masaj yapıp bıtırıyosun buz yerıne soguk suda olur ama ben buz yaptım:jeyyar:

Heheh canummm anladim sende az degilsin haee aklina gelmeyen sey yok uyanikk sositososito

Bunu hafta 2 kez felan yapsam yeter mi ozan?

- Kan dolasimina mi iyi geliyor simdi bu?

Heheh canummm anladim sende az degilsin haee aklina gelmeyen sey yok uyanikk sositososito

Bunu hafta 2 kez felan yapsam yeter mi ozan?

- Kan dolasimina mi iyi geliyor simdi bu?

gelıyo cnm zaten kan dolasımını hızlandırıyo hıssedıyosun yanı kan dolasımının hızlandıgını artık buz masajı yaparken bıle hıssetmeye basladım gunluk yanı bu soguk sıcakdan sonra yeter cnm ıkı kez haftada bı yada ıkı yap zaten fazla yapma bunu da netten okudum cnm bı yerdenkaydirigubbakcemile5

tamam cnm ya benim göğüsler acayip ağrımaya başladı ve şişti:) bu iyimi bi de damarlar belli olmaya başladı sanki

Tamam ozaman ben bunu yarin yapayim bi noolucak bakalim yaz tatili bitince gögüslerim nasil olacak öyle merak ediyorum ki anlatamam...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…