- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.521
Pff bende yesil üzümü cok severim hele sert sert olunca kara üzüme pek bakmam yesili varken ama napicaz artik sertlerinden yiyecez naapalim... Ise yarasin da gerisi hikaye...Hayır yeşil üzümle kara üzüm aynı etkiye sahip degiller.
Öyle olsa herkes yeşilini yiyip aynı etkiyi alırdı.Hem yeşil üzüm kara üzümden cok daha ucuz ve daha rahat bulunuyor.Sen kara üzümün cekiderkleriyle ye 1 hafta etkiyi gör sonrada bildigin üzümden ye etkilerini karşılaştır.
meraba.. aranıza yeni katıldım tek sorunum bu senağlama mesajlarınızı okudum ama tam anlamıyla neyin daha etkili olduğunu anlamadım senağlama ltfen yardım edinn senağlama
meraba.. aranıza yeni katıldım tek sorunum bu senağlama mesajlarınızı okudum ama tam anlamıyla neyin daha etkili olduğunu anlamadım senağlama ltfen yardım edinn senağlama
canım anlamaman normal... çünkü herkesin bünyesi farklı... herkes de farklı şeyler daha etkili oluyor... sen de biraz deneme yanılma yöntemiyle sana ne faydalı anlayabilirsin...
dilerim gelişme çağındasındır... o zaman sonuçlar çok daha iyi oluyor :teselli:
Canım ilk önce kara üzüm çekirdeğiyle başla sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yut sonra masaj masajıda sabah akşam yapabiliyosan yap yapamıyosan günde bir defa yap yağlarla rahat yapabilirsin bunlarla başla gerisi gelir canım
sewgilera.s.
Aktarlarda aliniyor canumm kaydirigubbakcemile2kara üzüm çekirdeğini arkadaşlar toz halinde alıyomuş sanırım.. nerede bulabilirim ki onu senağlama ilginize de çok teşekkr ederim :çok üzgünüm: