- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.481
yok canım yesıl uzumu sanmam oyle olsa ozellıkle kara uzum dıye gecmezdı demı sen yıne kara uzum cıkınca cekırdeklerını cıgneyerek ye ben oyle yapcam cunku cnm-tatlicadiarzu-
Evet öyle yapiyim de sansa bak ki biz de hep yesil aliriz karasini pek sevmeyiz annemgilin de cevirdiklerimden haberleri yok neyse artik 'Anne su kara üzüm de yesilin'den daha güzel sanki ondan alsana' felan diyecem ya da kendim alacam ohhh bee nihayet bende su kara üzüm cekirdegine ulasabilecegimmdelikafadulden
Seninkiler biliyor mu? Yok ben söylemek istemiyorum simdi sonuc alamasam da bosuna mi aldin o seyleri felan derler, zaten hurmayi cekmeceme sakladim bir kere yakayi ele vermistim cantam da annem görmüstü hayrola bu mevsimde ne hurmasi felan dedi bende eeeeee canim istedi felan dedim atlattim cayi da öyle magzada gezeken deneyeyim dedim ona da sasirdilar biraz erkek fatmayimdir ablam zaten sen bir acayipsin cay may almalar felan demeye basladi haha da bir büyüsünler hele rahatliyacam o zaman söylerim belki böyle böyle büyüttüm diyehemde en dogalından yanı canım yaa nasıl saklıyosunuz hayret valla evdekılerden zor olsa gerek saklı masaj falan:1shok:
bızımkıler ılk gunden berı bılıyo cnm annemden gızlıyemem zatem soylerım kı benkaydirigubbakcemile3Seninkiler biliyor mu? Yok ben söylemek istemiyorum simdi sonuc alamasam da bosuna mi aldin o seyleri felan derler, zaten hurmayi cekmeceme sakladim bir kere yakayi ele vermistim cantam da annem görmüstü hayrola bu mevsimde ne hurmasi felan dedi bende eeeeee canim istedi felan dedim atlattim cayi da öyle magzada gezeken deneyeyim dedim ona da sasirdilar biraz erkek fatmayimdir ablam zaten sen bir acayipsin cay may almalar felan demeye basladi haha da bir büyüsünler hele rahatliyacam o zaman söylerim belki böyle böyle büyüttüm diye
Bende normalde evdekilerle herseyi paylasirim ama bunu pek paylasmak istemiyorum, cünki gecenlerde de annem ablama niye sütyen'e koyulan pamuklari kullanmiyorsun bak cekmece de var daha güzel görünür demisti, ablam da ay ben öyle seylerle ugrasamam, gögüs bedenimden memnunum ben, rezillik mezillik öyle sahte sahte felan dedi bende ondan sonra hic birsey demedim... Zaten Annem ve Ablaminkilerin Masallah'lari var bir ben böyleyim, hatta ablaminkiler 9-10 yaslarinda büyümeye baslamislardi, benimkiler de 11-12 yaslarinda felan baslamisti büyümeye de sonra durdu mu yavasladi mi ne ettiyse artik bilemiyorum, o yüzden de acikcasi pek söylemek istemiyorum... Ama bir büyüseler artikkkbızımkıler ılk gunden berı bılıyo cnm annemden gızlıyemem zatem soylerım kı benkaydirigubbakcemile3
hatta buyumusmu dıye farkı sorarım bazen kıyafetten baya bellı oluyo artık buyutucuyu bırlıkde aldım kı zaten delikafadulden
Bende normalde evdekilerle herseyi paylasirim ama bunu pek paylasmak istemiyorum, cünki gecenlerde de annem ablama niye sütyen'e koyulan pamuklari kullanmiyorsun bak cekmece de var daha güzel görünür demisti, ablam da ay ben öyle seylerle ugrasamam, gögüs bedenimden memnunum ben, rezillik mezillik öyle sahte sahte felan dedi bende ondan sonra hic birsey demedim... Zaten Annem ve Ablaminkilerin Masallah'lari var bir ben böyleyim, hatta ablaminkiler 9-10 yaslarinda büyümeye baslamislardi, benimkiler de 11-12 yaslarinda felan baslamisti büyümeye de sonra durdu mu yavasladi mi ne ettiyse artik bilemiyorum, o yüzden de acikcasi pek söylemek istemiyorum... Ama bir büyüseler artikkk
Haa evet okudum onu bugün 30 bir taraf 30 öbür taraf yaptim hayirlisi umarim kollarin kalinlasmasi kayip olur gider geri gerci önceden de cok ince degillerdi ama ben birsey fark ettim gögüsleri büyük olanlarin kollari cok ince oluyor, normal olanlarinki orta/normal ve kücük gögüslülerinki ise daha kalin oluyor mesela kavak yellerindeki aslinin gögüsleri büyük kollari incecik kendisi de zayif degil ama kollari ince, mine'nin ise gögüsleri kücük kollari da daha kalin, gamze özcelik ve ebru yasar da böyle fark etmediysen bir dikkatli bak bir dahaki sefere bence aslinda gögüslerle alakali biraz da, hic degilse bazi kisilerde veya vücut sekillerinde öyle bence...buyur canım yaa devam et sen sıkılma bıkma bıde su kolları kalınlastırmadan gogus kaslarını calıstıran hareketı okudunmu ben yaptım ve gercekdende gogus kasların o kısım resmen hareket edıyo aynaya bakarak yaptım da hanı ıkı elını bırlestırıp sonra v seklınde acıyosun ve tek elın sabıt tek elını 180 derce kendıne dogru cevırıp ıttırıp bırakıyosun ard arda yapıyosun ıste onu dene bak ıkı elını ıttırme yada yumruk yapıp bastırmadan daha etkılı hemde kolların kalınlasmaz kaydirigubbakcemile3
Haa evet okudum onu bugün 30 bir taraf 30 öbür taraf yaptim hayirlisi umarim kollarin kalinlasmasi kayip olur gider geri gerci önceden de cok ince degillerdi ama ben birsey fark ettim gögüsleri büyük olanlarin kollari cok ince oluyor, normal olanlarinki orta/normal ve kücük gögüslülerinki ise daha kalin oluyor mesela kavak yellerindeki aslinin gögüsleri büyük kollari incecik kendisi de zayif degil ama kollari ince, mine'nin ise gögüsleri kücük kollari da daha kalin, gamze özcelik ve ebru yasar da böyle fark etmediysen bir dikkatli bak bir dahaki sefere bence aslinda gögüslerle alakali biraz da, hic degilse bazi kisilerde veya vücut sekillerinde öyle bence...
Hahahha napalim gögüslere takmisim bir kere ama gercekten öyle sankii kaydirigubbakcemile3 Hee dogrudur bugün buzlu masaji mapacagim zaman bakarim aynaya sırnaşık şey Ise yarasin da hersey yaparimm kaydirigubbakcemile2kız ona mı dıkkat ettın sende delikafadulden gercı bende artık kadınlarda ılk dıkkatımı ceken sey gogusler oluyo kaydirigubbakcemile3 bakarım olabılır ama yaa vardır bı acıklaması tabı mantıklı bı nedenı benım de kalın ama goguslerım kucuksenağlama o harekete bende basladım canım yaa bak ayna karsısında yap nasıl hareket edıyo gogus kasların-tatlicadiarzu-
selam arklar aynı dert bendede var 2.3 ay önce duzenli olaarak hergun burdaydımm ama artık fazla giremiorum ve 3 ay önce k.ü.c içtim mersin yagı ile masaj yaptım bide buz ile masaj yaptım bunları duzenlı bır sekılde yaparsan cok faydası oluyor sizlerle paylasmak istedim özellikle masajı tavsiye eddiıorum ve gecenlerde tvde bi doktor ada cayının faydalarını anlatırken erkeklerin gunde 1 bardak bayanların ise gunde 2 bardak içmesini tavsiye etti erkekler için fazla içerseniz gögus buyumesine yol acıyor dedi.......... ve bende duzenlı olarak ada cayını içiorum ve onunda faydasını göruyorumm bide duzenlı yapabilsem cok iyi olacagına eminim inş.. istediğim sonucu alırım kolay gelsin sizleredea.s.
Hahahha napalim gögüslere takmisim bir kere ama gercekten öyle sankii kaydirigubbakcemile3 Hee dogrudur bugün buzlu masaji mapacagim zaman bakarim aynaya sırnaşık şey Ise yarasin da hersey yaparimm kaydirigubbakcemile2
Bilgilerini paylastigin icin tskler canimm ama forum dan uzak kaldigin belli artik forumdaki kizlar cok bilincli bu konuda ney neye ne zaman ve nasil yariyor haberimiz var ama yinede paylastigin icin tsklerr canimmhihoyyytselam arklar aynı dert bendede var 2.3 ay önce duzenli olaarak hergun burdaydımm ama artık fazla giremiorum ve 3 ay önce k.ü.c içtim mersin yagı ile masaj yaptım bide buz ile masaj yaptım bunları duzenlı bır sekılde yaparsan cok faydası oluyor sizlerle paylasmak istedim özellikle masajı tavsiye eddiıorum ve gecenlerde tvde bi doktor ada cayının faydalarını anlatırken erkeklerin gunde 1 bardak bayanların ise gunde 2 bardak içmesini tavsiye etti erkekler için fazla içerseniz gögus buyumesine yol acıyor dedi.......... ve bende duzenlı olarak ada cayını içiorum ve onunda faydasını göruyorumm bide duzenlı yapabilsem cok iyi olacagına eminim inş.. istediğim sonucu alırım kolay gelsin sizleredea.s.
Kiz düsündügüne bak ben de ilk yaptigimda gögüslerim vücutum bir üsüyordu böyle insanin gögüs uclari felan üsüyor ve sertlesiyordu da artik alistim masaj yapinca gögüslerim de alismis sanki öyle normal hallerindeler hic sertlesmiyorlar, da iste grip'im bu aralar o yüzden 4-5 gündür felan yapmiyorum, zaten kompress'le degil de buz tabletleriyle yapiyorum 2-4 arasi zamanim varsa 3-4 buzla yoksa ve canim istemiyorsa 2 buzla yapiyordum eritene kadar masaj yapiyordum iste, de dedigim gibi insan alisiyor....kaydirigubbakcemile2buz masajını deneyım dedım cok usudum canım yaa zor geldı bana bıde yaa buz sıkılastırırsa o zaman ufak gorunurkı bende bundan cekınıyorum yaa offsırnaşık şey
Kiz düsündügüne bak ben de ilk yaptigimda gögüslerim vücutum bir üsüyordu böyle insanin gögüs uclari felan üsüyor ve sertlesiyordu da artik alistim masaj yapinca gögüslerim de alismis sanki öyle normal hallerindeler hic sertlesmiyorlar, da iste grip'im bu aralar o yüzden 4-5 gündür felan yapmiyorum, zaten kompress'le degil de buz tabletleriyle yapiyorum 2-4 arasi zamanim varsa 3-4 buzla yoksa ve canim istemiyorsa 2 buzla yapiyordum eritene kadar masaj yapiyordum iste, de dedigim gibi insan alisiyor....kaydirigubbakcemile2
Bende zaten buzlu masajdan sonra sabun veya vaseline sürüyorum noktalama islemini de yapiyorum ve soguk suyla yikiyorum...yaa ne bılıyım bı kac kez yaptım da yaza dıyorum artık hasta olursam ben soguk suyla yıkıyorum canım yaa hele once sıcak sonra soguk yapmak kan dolasımını hızlandırıyomus yaa en son tekrar soguk dokmek gerekıyomus mesela banyo cıkısı yapabılırsınkaydirigubbakcemile2
Bende zaten buzlu masajdan sonra sabun veya vaseline sürüyorum noktalama islemini de yapiyorum ve soguk suyla yikiyorum...