slm kızlar bu bölümü yeni farkettim hepsini olmasada genelini okumaya çalıştım topiğin bende sizler gibi küçük göğüsten şikayetçiydim bende suna dumankayanın bi forumunda böyle bi konu için paylaşımda bulunuyodum oradada küç ve nar çekirdeği tozunu yogurtla ayrı ayrı karıştırarak yenilmesi tavsiye ediliyodu ve tabi masajda ve ben bunların hepsini uyguladım ve ben 27 yaşındayım yıllardır hep 51 kg dım kilo almayı çok istiyodum abartmadan söylüyorum bu formülleri 2 ay uyguladım şu anda 63 kg mım 82 olan ölçüm şuanda 87 kesinlikle kg ilede alakası var yani bu konuyu çok fazla kafanıza takmayın şuan nişanlıyım hiç nişanlımdanda böyle bi eleştiri almadım kendinizi her halinizle sevin he buarada unutmadan kesinlikle buz masajını uygulamayın bahsettiğim forumda bi arkadaş buzla masaj sonucu ciğerlerini üşütmüş ve iltihaba dönüşmüş bin pişmandı bu seferde o dertle uğraşıyodu her duydugunuz şeyi uygulamayın bence Allah korusun sonra daha büyük dertlerle ugraşmak zorunda kalırsınız hepinizi öpüyorum sevgiyle kalına.s.a.s.a.s.