- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.501
Hani vardiya Nur ummm paylasmisti galiba bu bölümde sayfa 82 en asagida galiba bir bak istersen.... Uyari noktalari miymis neymis anladigim kadariyla yapmaya calisiyorum bende buzlu masajdan sonra...noktalama ıslemı ne canım onu anlamadım?
Hani vardiya Nur ummm paylasmisti galiba bu bölümde sayfa 82 en asagida galiba bir bak istersen.... Uyari noktalari miymis neymis anladigim kadariyla yapmaya calisiyorum bende buzlu masajdan sonra...
Bende bazen yapiyorum da ben capraz yapiyorum sonra öbür noktalari capraz sonunda da 4'ünü birden yapiyorum ....bılıyorum canım yaa ust kısımda ıkı bolge alt kısımda ıkı bolge bende bı buyutucu urune bakarken gordum gecen ıkı gundur yapııyorumkaydirigubbakcemile3
Tskler ;DD Ben de ilk masaj sonra noktalama islemini yapiyorum...Ewet kızlar uyarı noktararı memelerin dört yanına alt taraftan iki meminin orta tarafı yani 7 defa basıyosunuz sonra tekrar 7 defa daha basıyosunuz ben sonrada masaj yapıyrum daha güzel oluyo sewgilera.s.
Ewet kızlar uyarı noktararı memelerin dört yanına alt taraftan iki meminin orta tarafı yani 7 defa basıyosunuz sonra tekrar 7 defa daha basıyosunuz ben sonrada masaj yapıyrum daha güzel oluyo sewgilera.s.
O senin görüsün burdakileri demoralize etmeye hakkinin oldugunu düsünmüyorum....arkadaslar umudunuzu sondurmek ıstemem ama bunların hıc bıurı bır ıse yaramıyor bende cok denedım ama tekrar eskı halıne dondu 2 yıl oncede sılıkon amelıyatı oldum sımdı sonsuza dek goguslerım büyük yuk yanı bıraz masraf yapıp kalıcı olmak varken neden bosa para harcıyorsunuz kı sunuda bılın goguse dıstan hıc bırsey etkı etmez ıyı gunler..
Eki Görüntüle 15551
Eki Görüntüle 15552
Eki Görüntüle 15553
Eki Görüntüle 15554
Eki Görüntüle 15555
Kızlar işte bunlar uyarı noktaları we masay tekniği ben böyle yapıyorum inş sizde yaparsınız we işe yarar sewgiler
cok sagol canim cevabin icin
avakado yiyin limonlu her sabah yarım avakadoyu ezin ve yiyn...sonucu grünce şaşıracaksınızzz
Tamam da canim mecbur kara üzüm cekirdegi mi olacak yesil üzüm cekirdegi de aynisi benim bildigim, yesil üzümü yesek veya cekirdegini yesek/yutsak ayni etki yaratmaz mi?Cnm rezene iciyormusun?
Ayrıca yaz geliyor artık taze kara üzümü çekirdegiyle yiyin etkiyi o zaman görün derim ben.
3 ayda aldıgım etkiyi ben üzümün tazesinini yedigimde 1 ay da almıştım.
Bu sebeple bana iyi gelmiyor diye tazesini de yemeyi ihmal etmeyin.
Ayrıca rezene diger bitki çaylarından en fazla etki edeni diyebilirim.
Bunları da kullanın artı masaj büyüme olacaktır muhakkak.