Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

masaj olayı nasıl oluyo kızlar gercekten büyüyormu ..benimkiler zaten sarkmamıs yanı elma sirkesini kullanmasam olmazmı ..?

kızlar regl dönemi bitti ve hala büyükler kaydirigubbakcemile2 hemde sadece 1 hafta yapabişmiştim bu masajları fln..sonraki günlerde 1 kaşık küç ve arada birde hurma yiyorm...dersler bitsede artık düzenli yapablsem

sag ol papatyacim ama merak etme hayal kirikligina ugramazsin benimde simdiye kadar denemedigim sey kalmamisti birtek bunun faydasini gördüm güzel bi moralle baslarsan emin ol bikac ay icinde güzel sonuclar alicaksin canim ama benide gelismelerden haberdar et canim :1hug:
herkese basarilar kizlar kaydirigubbakcemile3

masaj olayı nasıl oluyo kızlar gercekten büyüyormu ..benimkiler zaten sarkmamıs yanı elma sirkesini kullanmasam olmazmı ..?

canim en önemlisi zaten masaj ben donmayan jeli buz dolabina koyuyorum bikac saat
sonra 10 dk masaj yapiyorum ama buz gibi oluyoo delikafadulden
ama yinede elma sirkesini kullan derim canim yumusacik yapiyo bide sanki gögüsleri diriltiyo bide kokusu olmasabenneyaptımki

meraba merve bu arada kilo almadığına eminmisin ? kesin bu yaptığın yöntemler sayesindemi büyüdü göğüslerin diyosun eğer öyleyse haydi kızlar nar ve hurmaya ve tabi buz masajına.bana bu yöntem çok mantıklı geldi zaten egzersiz buz masajı falan bunların elinden hangi kas kurtulurki mutlaka gelişir.ilk sayfada ballada masaj yapın arada diyo yazan arkadaş göğüsleriniz dahada güzelleşicek.şakkıdı

meraba canim kilo almadigima eminim zaten kilom hep yerinde saydigi icin gögüslerim büyümüyo belki kilo alabilsem büyürlerdi ama alamadim zaten almakda istemiyorum bitek gögüslerim büyüsün istiyodum bu yöntem sayesinde ins. hepimiz hayalimizdeki gögüslere kavusucaz kaydirigubbakcemile3
herkese kolay gelsin :)

vaooov süper valla zayıf vücut ve diri büyük göğüsler her kadının hayali hadi deneyelim bakalım.

canım merhaba sana göğüs beden ölçünü nasıl aldın onu soracaktım aslında biliyorum ama 84 oldu demişsin bu göğüs altı ölçünmü yoksa göğüs ucu cup ölçüsümü bunu anlamıyorum bende yaklaşık 2 haftadır yapıyorum yazılanları dolgunlaşma varsüprizzzzzumarım böyle devam eder cvp yazarsan sevinirim

canim göğüs ucu cup ölçüsü yani bu sekilde ölcüyorum ama sana tavsiyem hergün ölcme 2 haftada bir ölc yoksa farkina varilmiyor ama eger dolgunlasma basladiysa yakinda sende hayallerindeki gögüsleri kavusucaksin demektir kaydirigubbakcemile5
ben 2 gündür yapamadim masaji sanki sarkar gibi oldular :1closedeyes: o yüzden kizlar durmadan devamm hihoyyyt

jell nasıll şimdi masaj derken o nerden cıktı yaa masaja gel sen nasıl yapcamm cok zorsa benmkinemi yaptrsam acabaasırnaşık şey
kız ben hamıleyım 3 aylık midem bulanıyor kokulardan parfum bıle kullaanamıyorumki artık

Sanem cim hayırlı uğurlu olsun bebeğin:ecrin_bebek: canımm hayırlı ewlat olur inş hamilelikten dolayı büyür memeişlerimde küçülmez inş a.s kendine bebeğine iyi bak hoşş kal güzel anneea.s.

canim yanlis anladin buz torbasiylada olur donmayan jelde buz torbasi gibi bisey bi paketin icinde mavi bi jel oluyo onu buz dolabina atiyorum fark etmiyo yani masajida
valla nasil tarif etsem bildigimiz masaj gibi iste kaydirigubbakcemile3 bastira bastira
ama canim hamileysen yapma derim zaten gögüslerin büyür bide agri yapio bu yöntem :bbo:

diger kizlarrr sizden nehaber bakim bi gelisme varmi :jeyyar:

canim ben 1 aydir kullaniyorum ve iyi sonuc aldim 1 ay daha devam edicem sende basla bence yasinda bi önemi yok ayrica :)
iyi sonuc alman dilegiyle a.s.

Sanem cim hayırlı uğurlu olsun bebeğin:ecrin_bebek: canımm hayırlı ewlat olur inş hamilelikten dolayı büyür memeişlerimde küçülmez inş a.s kendine bebeğine iyi bak hoşş kal güzel anneea.s.

canımmm çookk tatlısın yaa çok teşekkürler darısı sana ewet ama ben daha cok buyusun istiyorum bebek sütten zevk alsın ama dimii :roflol:
teşekkürler mervecim yardımların icinde :)

canımmm memişlerinden süt fışkırsın inş güzel bebeişin kana kana içsin annesinin sütünüüüü hayırlısıyla inş canımma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…