Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

ay elifcim cidden işe yarıyor mu ya :uhm:
benimkiler 85 ama daha şimdiden sarkma sorunum var buzun ve soğuk suyla masajın iyi geldiğini duymuştum bi de tabi masajın ama ne bileyim ben de mi başlasam :uhm:

canım büyümelerini istemiyosan buzla ve yağ ile masaj yap yeter bence toplanır o zaman
ama yok biraz daha büyütüyüm dersen diğerlerini de yapsırnaşık şey
ama burda duyulmasın döverler seni ne yapcan o kadar büyüğü diye

amanın yok büyümesinler zaten :1shok:
o zaman başedemem valla kafamçokkarıştı
sağol canım bende bi uygulamaya başlayayım bari gelişmeleri de ileteyim yerimseniben

elifcim hazır kimsecikler yokken bi resim eklicem sonra hemen silcem ona göre -tatlicadiarzu-

yaw bu kadar fark normal mi -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
[QUOTE=elif06;5218871
ama yok biraz daha büyütüyüm dersen diğerlerini de yapsırnaşık şey

diğerleri dediğin nedir elif? sende işe yaramış çok sevindim ama yaşın kaç ?

ya kızlar ben nar özlü krem aldım onunla masaj yapsam fayda edermi nar bulkmaıorum yüyemiorum o yüzden

merhaba kızlar bende 2 şubatta başladım 2 hurma yiyorum ,2 tatlı kaşığı nar suyumu içiyorum tadı kötü ,buz masajımı yapıyorum daha öncede küç kullanmıştım yine başlıcam küçe ,küç kıllanma yaparmı bilen varmı

canım ben 2 haftadır kullanıyorum ama
bi fark hissetmedim ki bu konu benim için büyük derttir

kızlar sizi takipteyim ama regl zamanı sağlıklı ölçü olmadığı için ölçmüyorum ben
devam etcem inş.yine

Cankiiz5o süper bi gelişme yaa hihoyyyt

ya kızlar ben nar özlü krem aldım onunla masaj yapsam fayda edermi nar bulkmaıorum yüyemiorum o yüzden

canım hangi marka kremin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…