- 24 Ekim 2008
- 959
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
ay elifcim cidden işe yarıyor mu ya :uhm:
benimkiler 85 ama daha şimdiden sarkma sorunum var buzun ve soğuk suyla masajın iyi geldiğini duymuştum bi de tabi masajın ama ne bileyim ben de mi başlasam :uhm:
canım büyümelerini istemiyosan buzla ve yağ ile masaj yap yeter bence toplanır o zaman
ama yok biraz daha büyütüyüm dersen diğerlerini de yapsırnaşık şey
ama burda duyulmasın döverler seni ne yapcan o kadar büyüğü diye
amanın yok büyümesinler zaten :1shok:
o zaman başedemem valla kafamçokkarıştı
sağol canım bende bi uygulamaya başlayayım bari gelişmeleri de ileteyim yerimseniben
sanmam canım 22 yaşındayım benelif06 senin yaşın kaç? yaştan dolayıda büyümeye yatkın mı acaba?
elifcim yeniden ekledim
gördüm canım
özele mesaj attım zatenşutarafagitti
bak canım bizim yaptıklarımızı genel olarak toparlayım yazayım sana
takıldığın bişey olursa sorarsın
sabah 10 15 dk herbir göğüse buz masajı yapıyoruz
sonra rezeneyağı, mersin yağı, lavanta yağı çilek yağı vb herhangi biriyle 5er dk yine masaj yapıyoruz
sonra 1 tatlı kaşığı küç yiyoruz ya suyla hap içer gibi ya da yoğurda karıştırarak
bu saydıklarımın hepsini sabah akşam yapıyoruz
gün içinde de 1 nar veya nar suyu bikaç tane de hurma tüketiyoruz
aslında sirke içen arkadaşlarda var sabah akşam 2 tatlı kaşığı falan sanırım
bunların dışında bi de spor yapıyoruz
bu da bir elimizi yumruk yapıp diğer elimizle onu sarıyoruz ve göğüs hizasında tutup ellerimizi birbirine doğru ittiriyoruz ben 30a kadar sayıyorum bunu yaparken farklı sayılarda yapanlar var
budan sonra da 30 kez elimi pozisyonu bozmadan aşağı yukarı hareket ettiriyorum
elimi değiştirip hareketi tekrar ediyorum
sanırım bu kadar
yardımcı olabildiysem ne mutlu:))))
canım yukarıda yazanları yapıyoruz
ben bu geçen hafta aksattım biraz
özellikle sporu bundan da aldığım ders sporu aksatmayın ve masajı en önemlileri bence onlar
ben 22 yaşındayım canım
merhaba kızlar bende 2 şubatta başladım 2 hurma yiyorum ,2 tatlı kaşığı nar suyumu içiyorum tadı kötü ,buz masajımı yapıyorum daha öncede küç kullanmıştım yine başlıcam küçe ,küç kıllanma yaparmı bilen varmı
ya kızlar ben nar özlü krem aldım onunla masaj yapsam fayda edermi nar bulkmaıorum yüyemiorum o yüzden
kızlar sizi takipteyim ama regl zamanı sağlıklı ölçü olmadığı için ölçmüyorum ben
devam etcem inş.yine
Cankiiz5o süper bi gelişme yaa hihoyyyt
canım hangi marka kremin?