Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

inşallah canım ama sen beni gene güldürdün süt fıskırsın demek sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

canım ablam fışkırtırdıda ondan dedim yegeni emzirirken:ecrin_bebek: bırakınca süüt geliyo ya onu bizim üstümüze fışkırtırdı delikafaduldeninş senin de öyle olurrr:dance:

canım ablam fışkırtırdıda ondan dedim yegeni emzirirken:ecrin_bebek: bırakınca süüt geliyo ya onu bizim üstümüze fışkırtırdı delikafaduldeninş senin de öyle olurrr:dance:

hadi bakalım 6 ay sonra görücez ama birazda büyük olmalıki fıskırsın dimii sırnaşık şey

Kızlar selam! Ne zamandır yazmıyorum. Nar ve hurmayı bırakınca biraz küçülme oldu ama yinede dolgunluk devam etti. Hurmayı bırakmamın sebebi bel ve kalça bölgemde kilo almamdı. Bende kilo almadan büyütmek için breast success hapına başladım. Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Henüz yeni yeni ağrı ve sızılar olmaya başladı. Bitkiler belli bir birikimden sonra etki ediyor anladığım kadarıyla. Tamda işe yaramayacak diye düşünmeye başlamışken tekrar umutlandımş param olduğu müddetçe 6 ay kullanmayı düşünüyorum. Bu arada siparişimi ebaydan yapmıştım..tekrar yapmak için PC başına oturunca google da biraz arama yapayım dedim. Pefect curves adlı hapı ve kreminin daha iyi olduğunu gördüm.Belki onu alırım bilemiyorum. Buraya yazmak istememein sebebi egzersizlerin faydasını bu hapın sitesinde şu linkte Breast enlargement exercises - all-natural breast enhancement okumuş olmam. Egzersizler kan akımını ve lenfatik drenajı arttırdığı için hapların tesirini arttırıyormuş. Hemen aklıma kainat güzelinin formülü geldi. Kainat güzeli gerçekten tam bir formül bulmuş kızlar.a.s Hapla kafanız karışmasın..bu formül gerçekten işe yarıyor..hem daha çabuk.. benim bırakmamın tek sebebi çok kilo almamdır bilginize. Herkesi öpüyorum. Haplarla gelişme görürsem yazıcam hap bölümüne. Ama uzun bir zaman sonra.

canım çok saolda bunun türkçe si yokmu anlayamadım yada sen yazarsan iyi olurr hoşşş kalla.s.

Arkadaslar biraz gec olsa da bende araniza katilmak istiyorumm, kac gündür yazdiklarinizi okuyorum, artik daha cok inanmaya basladim bu isin olacagina.. 2 gundur masaj ve spor yapiyorum... Bugün de hurma ve nar cayi aldim.. InsAllah olacak bu is :KK70:

tüh bende etkisi olur diye sevinmiştim ya =)
ama çok erken degilmi büyümesi için 3bucuk aylık daha yani..kafamçokkarıştı

canım bilmiyorum kaç aylıkken başlıyo büyüme ama yani bebek bekleyen bayanların %90nin büyür gibi hatta bence herkesin büyür ins kalıcı olur o büyüme emzirdikten sonra eski haline dönende var dönmeyende var ins senin istediğin boyutta kalır..a.s.

kıslarr tam 1 aydır rezene çayı,küç,hurma ve masajla 3 cm büyüdülerhihoyyyt sakın yılmayın ve pes etmeyin ilk başladığımda göğüs ölçüm 76 idi şimdi ise 79 neredeyse 80 olmuşlar 2 haftadır ölçmüyordum ve inanamadım sadece buz masajı ve elma sirkesini yapmıyorum yarın bunlarada başlıycam eğer daha da ilerleme olursa paylaşıcam sizinle arkadaşlar sakın pes etmeyin ve morelinizi yüksek tutun:dance::sm_cool::teytey:

kıslarr tam 1 aydır rezene çayı,küç,hurma ve masajla 3 cm büyüdülerhihoyyyt sakın yılmayın ve pes etmeyin ilk başladığımda göğüs ölçüm 76 idi şimdi ise 79 neredeyse 80 olmuşlar 2 haftadır ölçmüyordum ve inanamadım sadece buz masajı ve elma sirkesini yapmıyorum yarın bunlarada başlıycam eğer daha da ilerleme olursa paylaşıcam sizinle arkadaşlar sakın pes etmeyin ve morelinizi yüksek tutun:dance::sm_cool::teytey:

çok güzel bir gelişme, peki kilonda değişiklik var mı?

kizlar ben bu islemi uygulayali bir bucuk ay oldu bikac haftadir
nari ve hurmayi biraktim kücülme oldu :1closedeyes:
o yüzden nar ve hurma yemeye devam kizlarrr :eek:

çok güzel bir gelişme, peki kilonda değişiklik var mı?

hayır canım kilomda bir değişiklik yok keşke olsa boyum 1.70 ve 50 kiloyum bir yandanda kilo almaya çalışıyorum ne güsel olurdu hem göğüsler büyüse şöyle standart bir 55 kilo olsam inşallah o da olucak yalnız arkadaşlar ben donmayan buz jelini uşakda bulamıyorum sormadığım eczane kalmadı bugün sizler nerden temin ediyorsunuz acaba büyük marketlerde varmıdır:uhm:

kızlaaar benimde küç üm bitiyo we aldığım aktar biraz uzak bu aralar gidemiycem elimde nar war küç alana kadar nar kullanayım diyorum akşamları bakalım nolucak

acaba şimdi bırakıp yaza doğrumu başlasam içmeyi bilemedim msaj yaparım bu arada bilemiyorumm bakicimm kuzucuklar sewgilera.s.

kıslar meraba ben bugun tvde ibrahım saracoglunu ızledım göğüs büyütmenın mumkunoldugunu ancak belırlıbı yes sınır gerektıgını bununda en fazla 30 lu yaslara kadra oldgunu soyledı nese fazla uzatmayım.

* İlk olarak avakadonun gogus buyutmede etkılı oldugunu haftada 3 gun yenılmesı gerektgını soyledı. Avakadoyu alınca gazete kagıdına sarıp bı kac gun yumusamasını bekeleyın sonra kabugunu ve cekırdegını cıkardıktan sonra lımon sıkıp ezerek haftanın uc gunu yeyın dedı.
*Birde Karabaş bitkisini soledı ama nasıl yontem fln anlatmadı. Son olarakta bu ithal olmayan muzlardan yanı Anamur muzunu hergun yeyın dedı..

Daha neler soleyecektı kımbılır bı bırakmadılarkı adamı,,,kötükedihüso

X