M
mervemre
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
buz masajaı yapmasak 2 kaşık nar suyu ve hurma yesem etki edermi bazı nedenlerden dolayı buz masajı yapamıcam
ay ay ay kizlar.. bende sankim gelisme var gibihihoyyyt
ilk goguslerimi olctugumde 78 lerdi.. simdi ise 80 oleyyyyyyyyyyyyyyylülülülülülü
Allahim bu gelismeler devam etsin :)
bugunde gozlerime masallah buyuk gorunuyolar yani gozle gorunur halde gelisme var bende.. :içelim: duzenli olarak 2 hafta oldu baslayali ( buzlu masaj, rezene cayi ve nar nar olmazsa 1 kasik nar eskisi iciyorum )
Optumm hepinizia.s.
Kızlar bu arada nar suyu dediğiniz gerçek nar olmalı, etkisi varsa gerçek narda vardır. piyasada nar suyu satılanlar konsantre sular, nar ile alakaları yok. eşim gıdacı olduğundan bunu biliyoruz.
yaanapayım şimdi ben nar mı alayım yoksa nar ekşisi içsem olurmu
Nar ise bunun etkisi sadece narın kendisinde vardır, nar suyu yada nar ekşisi narın kendisi değil. Hatta alakaları yok. Biz sektörün içindeyiz çünkü. Ben bir süre nar sıkmakla uğraştım ama çok zor bişey valla, olmuyor :a015:
hımm anladım peki narın kndisinden ne kadar yicem?
Nar bende sivilce yaptı arkadaşlar.
Forumda biri yazmıştı hormonları tetikledigi için sivilceye meyili olan ciltlerde yapıyor diye inanmamıştım ama coook haklıymış kim oldugunu hatırlasam teşekkür edicem bilgilendirdigi için...
Sonra düşündüm demek ki nar digerlerine göre oldukça etkili sivilce cıkarttıgına göre ama ben ne yazık ki kullanamıyorum...
Daha önce ''akne'' tedavisi gören biri olarak tek sivilce bile pskolojimi epeyce bozuyor...
canim baslamadan ölctüm 80.5 di ve en son bikac gün önce ölctüm 84 oldu
havalara uctum
daha sIklastilar ve dolgunlastilar bikac ay daha dewammm hihoyyyt
sizde beni gelismelerinizden haberdar edin :jeyyar:
bu arada bizim evin alisverisinle babam ilgilenir ve ben hergün babama nar aldiriyorum
kizim neyapicaksin bukadar nari diyip duruyo niye yiyosun bukadar nar dokunucak diyo ne dicemim bilemiyorum yaa kaydirigubbakcemile3