Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

benim düşüncen buz masajı kan dolaşımını hızlandırıyo ve bi şekilde büyümesini sağlıyo olabilir..ama yinede kesin bi bilgim yok...

buz masajaı yapmasak 2 kaşık nar suyu ve hurma yesem etki edermi bazı nedenlerden dolayı buz masajı yapamıcam

Kızlar bu arada nar suyu dediğiniz gerçek nar olmalı, etkisi varsa gerçek narda vardır. piyasada nar suyu satılanlar konsantre sular, nar ile alakaları yok. eşim gıdacı olduğundan bunu biliyoruz.

ay ay ay kizlar.. bende sankim gelisme var gibihihoyyyt

ilk goguslerimi olctugumde 78 lerdi.. simdi ise 80 oleyyyyyyyyyyyyyyylülülülülülü

Allahim bu gelismeler devam etsin :)

bugunde gozlerime masallah buyuk gorunuyolar yani gozle gorunur halde gelisme var bende.. :içelim: duzenli olarak 2 hafta oldu baslayali ( buzlu masaj, rezene cayi ve nar nar olmazsa 1 kasik nar eskisi iciyorum )

Optumm hepinizia.s.

cankızzz nasıl gelişmeler devammı, yoksa regl dönemindeki büyüme miymiş?

yaa:KK43: napayım şimdi ben nar mı alayım yoksa nar ekşisi içsem olurmu

Nar ise bunun etkisi sadece narın kendisinde vardır, nar suyu yada nar ekşisi narın kendisi değil. Hatta alakaları yok. Biz sektörün içindeyiz çünkü. Ben bir süre nar sıkmakla uğraştım ama çok zor bişey valla, olmuyor :a015:

ya herkes bişeyden faydalanabiliyo ne denesek acaba ya kimine nar yarıyo kimine küç kimine rezene kimine polen kimine buz kimine masaj kiminede ısırgan otu kimine çemen tohumu kimine masaj kimine lavanta ooooo .....şakkıdı işimiz var hangisini denesek acaba hepsini birden deneyecek olsak nasıl anlayacağız hangisinin etki ettiğini ben bi kaç gündür nar çiçeği ve rezeneyi kaynatıp içiyorum bilmiyorum ne olur küçü kullandım iş eyaradımı bilmiyorum ben farkedemedim of of:1no2:

Nar bende sivilce yaptı arkadaşlar.
Forumda biri yazmıştı hormonları tetikledigi için sivilceye meyili olan ciltlerde yapıyor diye inanmamıştım ama coook haklıymış kim oldugunu hatırlasam teşekkür edicem bilgilendirdigi için...

Sonra düşündüm demek ki nar digerlerine göre oldukça etkili sivilce cıkarttıgına göre ama ben ne yazık ki kullanamıyorum...
Daha önce ''akne'' tedavisi gören biri olarak tek sivilce bile pskolojimi epeyce bozuyor...

Nar bende sivilce yaptı arkadaşlar.
Forumda biri yazmıştı hormonları tetikledigi için sivilceye meyili olan ciltlerde yapıyor diye inanmamıştım ama coook haklıymış kim oldugunu hatırlasam teşekkür edicem bilgilendirdigi için...

Sonra düşündüm demek ki nar digerlerine göre oldukça etkili sivilce cıkarttıgına göre ama ben ne yazık ki kullanamıyorum...
Daha önce ''akne'' tedavisi gören biri olarak tek sivilce bile pskolojimi epeyce bozuyor...

ya bende neden bu kadar çok sivilce çıkıyo diye düşünüp duruyodum yaa
nar da mı sivilce yapıyomuuş:çok üzgünüm:

yaa hayret bişey yaa nar sivilce yapıo rezeneyi çok içersen sersem oluosunnn ne yiyip içicez biz bu memişler için yaaaaaaaaaaaaaa senağlama

arkadaşlar 1 haftadır düzenli bir şekilde nar yiyiyorum,nar çayı içiyorum,küç alıyorum günde bir defa,3 tane hurma ve rezene yağı ile masaj yapıyorum yalnız 2 gündür ağrı ve sızlama var göğüslerimde ve kızarıklıklar oluştu alerji şeklinde kullanan arkadaşlarda bu şekilde bir kızarıklık oluyomu onu merak ediyorum cevap bekliyorum kıslar

merhaba arkadaslar :)
ben 23.ocak tarihinden itibaren bunlari uygulamaya basladim
dogrusu basta hic inanmamistim gercekten ne denesem faydasi olmuyodu ama sansimi denemek istedim :)
ama ben cok faydasini gördüm en cokta buzla masajin etkili oldugunu düsünüyorum
ve masajdan sonra sürülen elma sirkesininde katkisi oldugunu düsünüyorum
agri yapmasi normal benimde gögüslerim bunlari uyguladigimdan beri agriyor ama gözlerime inanamadim bi kac ay daha devam edicem
yanlizca elma sirkesini icmiyorum cokkk igrenccc :bbo:
ama kizlar masaj yaptiktan sonra mutlaka gögüslerinizi elma sirkesiyle silin
ben sirkeli vi sirkesiz denedim sürünce daha etkili oluyor
gelismeleri sizlerle paylasicam :)

bende başladım bakalım buz masajı çok farkettiriyo yaaa hemen şişiolar keşke hep öle şiş ve diri kalsalar yaaaaa :))))))))

merwe200 canım çok sewindim senin adına gözlerime inanamadım derken büyümüşler mi kaç santim çok merak ettim yazarsan sewinirim hayatım

canim baslamadan ölctüm 80.5 di ve en son bikac gün önce ölctüm 84 oldu
havalara uctum
daha sIklastilar ve dolgunlastilar bikac ay daha dewammm hihoyyyt
sizde beni gelismelerinizden haberdar edin :jeyyar:
bu arada bizim evin alisverisinle babam ilgilenir ve ben hergün babama nar aldiriyorum
kizim neyapicaksin bukadar nari diyip duruyo niye yiyosun bukadar nar dokunucak diyo ne dicemim bilemiyorum yaa kaydirigubbakcemile3

canim baslamadan ölctüm 80.5 di ve en son bikac gün önce ölctüm 84 oldu
havalara uctum
daha sIklastilar ve dolgunlastilar bikac ay daha dewammm hihoyyyt
sizde beni gelismelerinizden haberdar edin :jeyyar:
bu arada bizim evin alisverisinle babam ilgilenir ve ben hergün babama nar aldiriyorum
kizim neyapicaksin bukadar nari diyip duruyo niye yiyosun bukadar nar dokunucak diyo ne dicemim bilemiyorum yaa kaydirigubbakcemile3

narı ne kadar yiyorsun günde nar suyunun etkisi olurmu sende bayağı gelişme olmuş maşaallah

neeeeeeeeee ayyyy merwecim inanmıyorumm sana neredeyse 4cm büyümüşler bu harika bişey ya süper delikafadulden ben de yapmak istiyorum en kısa zaman da başlıcam senin adına çok sewindim merwecim inşallah dewam eder bu büyümeler hayal kırıklığına uğramak istemiyorum artık senağlama tam emin olduktan sonra inanarak güzel bi moralle başlamak istiyorum canım ama sende harika bi gelişme göstermiş maşallah diyelim de nazar değmesin :nazar: babanın merakına gelince ne bileyim unutkanlıga vs.. falan iyi geliyormuş diyebilirsin hayatım :nazar: ya da seninle alakalı herhangi başka bişeye büyümelerin dewamını diliyorum inşallah hepimizin ki büyür de kurtuluruz artık :dance:

X