Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Aynen cnm aynen daha anlatacaktı ama başka konulara daldılar sanki onları her zaman anlatmıyormuş gibi.Ne zaman gögüs büyütmeyle ilgili konuşsalar en fazla yarım dakika ama bütün gün alt yazı veriyolar gögüs büyütmeyle ilgili az sonra diye neyse sinirim bozuldu.Bu arada 30 a kadar bu sorunu halletmek lazım az zamanımız kaldı azar azar büyüseler yandık ki ne yandıksırnaşık şey

Arkadaşlar, ben bir kaç gün arka arkaya narın suyunu sıkıp içtim büyüme olmadı elbette ama hissedilir bi dolgunlaşma oldu. Ama ne yazık ki narın mevsimi geçiyor ve bulmak da almak da zor artık. Geçen bi markette fiyatına baktım kilosu 8 ytl Bu nar çekirdeği tozu aynı işlevi görüyor mu? En azından mevsimi geçince onu alalım. Bir de nasıl kullanılıyor bu. Toz halinde yemek zor olsa gerek.

ilk başta ben de zorlandım yerken, ama şimdi alıştım, doğrudan toz halinde yiyip arkasından su içiyoruma.s

Arkadaşlar ben uzun zamandır forumu takip ediyordum ama deneyip sonucu görmeden birşey yazmayı uygun bulmadım. Kendi çapımda masaj yapardım daha önce ama düzenli değildi. Bu konu ve diğerlerini baştan sona okuduktan sonra elma sirkesi dışındaki tüm yöntemleri uyguladım. 15 şubatta başlamıştım ve bugün tam bir ay oldu. ılk ölçtüğümde 77 cm iken, bugün 81 cm çıktı. Ortalama her hafta 1 cm büyüdü diyebilirim. Hala inanamıyorum ama bence en büyük katkı spordan geldi. Ben yalnızca buradaki hareketi yapmadım, 1 litrelik su şişeleriyle hareketler yaptım ve göğüs içindeki kasların çalıştığını hissettim ciddi anlamda. Yalnız buz masajını ilk 15 gün tam olarak yaptım sonra bıraktım. Yoğunluktan dolayı yapamadım ama bence büyümeye de çok katkısı yokmuş. Dirilik veriyor bu doğru ama hacim olarak büyümüyor tam anlamıyla. Sonuçta diyeceğim şu ki ara vermeden ve ümidinizi kaybetmeden devam edin.

arkadaşım uyguladıkların hurma, rezene ve nar mı

Bu konunun başında madde madde sıralananlar uyguladıklarım. Her gün hurma yedim, rezene çayı ve narsuyu içtim. Aslında başta narın kendisini yemiştim hep ama maalesef mevsimi geçtiği için bulunmuyor artık. Spor ve normal masajı da her gün yaptım tabii ki

sitenin bu bölümünü bugün gördüm ve çok ilginç geldi bana. .bakalım ben de deneyeceğim, gerçekten benimki de 85 olacakmı acep ? :)

arkadaşlar "yeni bir şey buldum deniyorum" başlığını okudunuz mu, arkadaş aktardan civan perçemi macunu almış, denemeye başlamış, aranızda başlayan ya da başlamayı düşünen var mı?

.....................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

canim ne kadar fark oldugunu olctunmu bende merak ettim innaki yardimlarin iicn tesekkurler canim.

ben 2 sene önce küçü 1 buçuk ay kullanmıştım baştan baya bi hevesliydim büyücek die
sonra 1-2 hafta içinde etki etmeyince ümidimi tamamen kestim bida hiç ölçüp etmedim hiç ilgilenmedim ama gene de otomatik bi şekilde her akşam 1 kaşık küç yemeye dewam ettim
1 buçuk ay geçtikten sonra biras büyümüş gibime geldiler ama aynı zamanda çok sertleştiler ben de korktum bıraktım bişe olmasın bide dedim meğerse büyüdükleri için sertleşiolarmış
bıraktıktan sonna baya bi küçülme oldu işte osaman büyüdüklerini annadım
geçen sene gene başladım daha önce bi büyüme küçülme olduğu için heralde bu sefer çok çabuk büyüdü 1 ayda tam 1 beden büyüme oldu

bide bilmeyenler için şunu sölemek istiyorum
göğüsler adetten adete büyüyo yani şimdi yediğiniz küçler ilk adet döneminizde etkisini göstercek bu yüzden yaptığınız hiçbişeyi adet dönemine ulaşmadan bırakmayın
her adet döneminde biras biras büyüyo bida küçülmüo
bu yüzden biras sabırlı olmak ve birkaç ay dewam etmek lasım

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa demek adetten adete büyüyo, bunu hiç düşünmemiştim, ama çok sevindim, çünkü 3-4 haftadır kullanıyorum, henüz sonuç alamadım, demek ki daha adet olmadığım içinmiş:dance:
ya bu arada ben masaj yapmaktan korkuyorum, sanki masaj yapınca kaslar sıkılaşacak, yağ dokusu azalacak ve göğüsler iyice küçülecekmiş gibi geliyo. masajla büyütmenin de mantıklı bi açıklaması var mı ferhunde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…