- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #2.021
ben 1.5 sene diane35 kulladım düzensizlik nedeniyle ve göğüs büyütmeye zerre kadar etkisi olmadı. ayrıca göğüs büyütmek için bu tip ciddi yan etkileri olan ilaçlar kullanmak ne derece mantıklı bilemiyorum..
cnm bak sana açıkliyim.hani yumruk atarsın ya elini sıkırsın işte öyle sağ elini yumruk yap.göğüs hizanda ama tut.sol elinle o yumruğu kavra ve bu şekilde gögüs hizasında elleri birbirine it.basınç olucak bu şekilde göüslere. bunu sonra diğer sol el için yap yumruk şeklinde.20 kere yap.ilerleyen günlerde arttır. ve aynı hareketi tekrar yap ama kollarını hafif aşağı indir kaldır. 2 ci el sporuda şu: iki elinin parmaklarını kavra kenetle yani parmaklarını ve iki yana doğru çek.düzenli şekilde yap.
canım benim çook saol
göüslere basınç yapmayacağım değil mi? sadece ellerimi anlattığın şekilde yapıcam göüs hizasına getireceğim ve sadece ellerim birbirine basınç uygulayacak göüse basınç uygulamayacağım :uhm:
:jeyyar: askerde olmasaydı yarın derdim hadi düğün yapalım diye okadar gaza geldim yani delikafadulden
doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım bir de ben diana 35 miydi neydi.
bunlar büyürse şayet sana dua edeceğim hergün. falda falan çıkarsa sana uzaktan dua eden biri bil ki o benim :roflol:
cnm ben anlattığın 2.ci sporu anlamadımonun ne faydası var? tekrar anlatırmısın el sporunua.s.[/QU
cnm ben başka bir topikte gezinirken başka biri kainat güzelinin yaptıklarını ve kendi deneyimlerini toparlayıp bir liste yapmıştı.bu listede bahsettiğim sporuda eklemiş
.bak şimdi iki elin göğüs hizasında olsun ve elllerini parmaklarından kenetle.ellerin dümdüz olucak parmakların kenetleyince zaten.ve yine kenetlenmiş ellerini çek bir birine doğru.hani ip oyununu hatırlarsın iki tarafta ipi çekmeye çalışır.işte kenetlenmiş parmaklarınla öyle yap.iki elde birbirni çeksin .bundada basınç oluyor.hemen farkedersin cnm
canım bu sırada yediklerine falan dikkat edersen eğer elma sirkesi cidden zayıflatabilir:)
caınm şöyle anlatayım önce sabah kalkıyorum tok karnına nar suyu içiyorum aklıma geldikçe de günde iki tane olmak üzere hurma yiyorum gün içinde hafif ılık bir yarım su bardağı suya bir çorba kaşığı elma sirkesi döküp içiyorum daha sonra aklıma esince el sporumu yapuıyorum kollarım ve göğsüm acıyana kadar sonra da akşamstü buzu alıyorum bir göğsüme oval hareketlerle aşağıdan yukarıya doğru yüz kere masaj yapıyorum diğerine de aynı şekilde daha sonra pamuğu elma sirkesine batırıp göğüslerimi onunla temizliyorum akşam da yatmadan önce buz masajını elma sirkeli suyu ve el sporumu tekrar edip yatıyorum bir hafta dolunca da ölçü alıyorum :) kızlar umarım yardımcı olabilmişimdir yerimseniben
saol canım cevap için. jellerden bende de var bir kaç kez onla yaptım ama pek pratik gelmedi bana o yüzden buz küpüyle yapmaya başladım
evet jeli bende katlayıp kullanıyordum ama buz daha rahat döndür döndür sür, yalnız akması problem işte ama dert etmiyorum kuruyor hemen:) dekolteme ve boynuma da sürüyorum ki dokular sıkışsın ilerisi için önlem olsun
ya ben bıktım artık kızlar yaa hiçbişi yapmıorum tek umudum ewlenince büyümesi şöle 2 beden biz ewlenince deşiliomuşuzda ananem dedi :roflol: