Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

yok canım ya o işin şakası. benim düğüne de az kalacak zaten. doktor kontrolünde başlayacağım yani

cnm ben anlattığın 2.ci sporu anlamadım onun ne faydası var? tekrar anlatırmısın el sporunua.s.

yok cnm kesinlikle gögüslere basınç yapma.göğüslerini bastırma.sadece el göğüs hizasında olsun.bir elini yumruk yap diğer elinlede o yumruğu kavra birbirlerini itsinler.zaten hemen görüceksin kolların ve göğüslerin sertleşiyor bu hareketde.20-30 kafana göre takıl.sonra diğer eli yumruk yap.sporu yapınca en son ellerin yumruk vaziyetindeyken aşağı yukarı 20 -20 kere indir.en azından kollarımız fazla kaslanmaz bu sayede.kainat güzeli demişti.ilk sayfalarda yazar.oku istersen cnm.

bugün 2 c. günüm.dün elma sirkesini içtim kızlar.bir bardağa 2yemek kaşığı.kardeşim napıyorsun sen.o zayıflatır seni dedi.offffff aklım karıştı.ayrıca rezene yapıyla masaj yapıyorm en son bu masajı yapıyorm ve elma sirkesiyle göğsümü siliyorum.hurma yiyememesim.ada çayı ve rezene çayı aldım ama içemedim oruçluyum gündüz.sanırım 3 hafta boyunca sadece sporları yapıcam ben birde hurma ile elma sirkesi.bakalım nolucak.ölçüm mezuraya belden ölçtüm 87 ama ben 85 diyorum yinede.bana dolgunluk lazım bakmayın 87 olduğuna destekli kullanıyorum.kızlar lütfen birbirimizi motive ededlim.tam 209 sayfanın tamamını okudum 2 günde mafoldumben ilk başlarda elma sirkesi kullanılıyorken yavaş yavaş sayfalar ilerlerken herkes onu bırakmış.napsak ya kzlar yaaaaaaaaaa

bu arada ben yeniden çemen tohumu-melek otu-şerbetçi otu karışımı içmeye başladım, rezene yağıyla masaj yapıp buz uyguluyorum. hanımlar siz buzu nasıl uyguluyorsunuz? ben kalıplara koydum 2 küpü gezdiriyorum eriyene kadar

saol canım cevap için. jellerden bende de var bir kaç kez onla yaptım ama pek pratik gelmedi bana o yüzden buz küpüyle yapmaya başladım

bende dün nar suyu aldım.ama sayfayı okurken katkılı olduğunu yazmıştı bir üye.faydası olmaz dedi.o yüzden paket hala açılmamış bir vaziyetde duruyor.ama bu akşam içicem iftardan sonra moral oldu bana.birde elma sirkesi kafama takılıyor.zayıflatırmı diye.sende öyle bir şey oldumu.buzu sadece akşamlarımı yapıyorsun günde 1 kere.birde buz masajını anlamadım.aşağı yukarı derken göğüs uçlarına filanda değiyormu.oval derken daire şeklindemi.ya kusura bakma çok soru sordum :asigim:

saol canım cevap için. jellerden bende de var bir kaç kez onla yaptım ama pek pratik gelmedi bana o yüzden buz küpüyle yapmaya başladım

aslında roxelanne senin yöntemi bir deneyim buz küpü.ufak olduğu için heryere rahatlıkla masaj yapabilrsin.jel biraz büyük olduğu için 2 ye katlıyordum ben.tek avantajı erimiyor kolay kolay

evet jeli bende katlayıp kullanıyordum ama buz daha rahat döndür döndür sür, yalnız akması problem işte ama dert etmiyorum kuruyor hemen:) dekolteme ve boynuma da sürüyorum ki dokular sıkışsın ilerisi için önlem olsun

ya ben bıktım artık kızlar yaa hiçbişi yapmıorum tek umudum ewlenince büyümesi şöle 2 beden biz ewlenince deşiliomuşuzda ananem dedi :roflol:

roxelanne cnm 2 gün oldu yapalı bu tertipi.Dolgunluk oldu çok az.çok sevindim.oda eksik yapıyorum oruçluyum diye.ada çayı-rezene çayı içmiyorum.küç tüketmiyorum.hurma yiyemedim dün ve bugün.sadece masaj ,spor ve buz masajı yapıyorum .göğüslerimde ağrı var çok çok hafif.

ya ben bıktım artık kızlar yaa hiçbişi yapmıorum tek umudum ewlenince büyümesi şöle 2 beden biz ewlenince deşiliomuşuzda ananem dedi :roflol:

fenomen böyle olumsuz konuşma.masajlara devam inan çok faydası oluyor.yeterki düzenli yap ve fazla yap 50 kere mesela.inan faydası oluyor.bende 2 günde çok çok hafif faydası oldu.birde buz masajını es geçme sakın.yağla masaj yap.rezene yağı bana iyi geldi.

Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum.bu konuyla ilgili epey bi araştırma yaptım.çoğu fayda etmedi.belli süre sizi tatmin eden çözümler oluyor.Fakat çoğu gelip geçici.Kainat güzelinin dediklerinden sadece hurmayı denemek istedim.Ramazan ayındayız diye inanılmaz süper bişey.hurmayı yemeyen veya bırakan arkadaşlara tavsiyem mutlaka yiyin.Birde senosi köpük sprey almıştım.daha doğrusu başka ürünle eşantiyon vermişlerdi çok memnun kalmıştım fakat 1 senedir yokmuş ürün piyasada.bulan arkadaş olursa haber versin lütfen.2 tane egzersiz var onları da tarif etmeye çalışacağım sizlere.şimdilik hoşçakalın

evet canım.ben çok memnun kaldım ondan.hatta özel günlerde falan kullanırım diye az kullanmaya çalıştım.ne yazıkki bozulmasına bile sebep oldum.sonuçta köpük sprey bu bozulunca su gibi akıyor.çok az var ona rağmen öyle kullanıyorum.faydasına gelince inanılmaz diri gösteriyor ve dolgunlaştırıyor.sabah akşam sürüyorsun.şunu itiraf etmeliyim kullanmayı bıraktıktan 10-15 gün sonra eski haline dönüyor.ama buna rağmen kesinlikle hiç düşünmeden alırım.çünkü kullandığın zamanlarda çok başarılı bir ürün.hele hele sarkık olan göğüslere etkisini hiç düşünemiyorum.ama bulmak çok zor yahu.söylemediğim insan kalmadı diyebilirim :sinifsinif:

ben de 3-4 gün buzla masaj yaptım sonra bıraktım çok üşendim fisfisfis off ben böyleyim işte hep üşeniyorum (

ya bir de hurma yiyeceğim yiyemiyorum kilo yapar diye, bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum çünkü offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…