Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Kızlar ben yarın bitkisel yağ alacağım ama hangisini alsam karar veremedim :ecrin_bebek: Sizin kullanıpta en çok etkisini gördüğünüz yağ hangisi? Bide adaçayı mı yoksa rezene çayı mı daha etkili?

söyleğin siteye baktım berlynn göğüs büyütücü krem b serisi falan demiş ama kremin içeriğinde hangi bitkiler olduğunu yazmamışlar. sen yazar mısın hangi bitkiler var içeriğinde...?:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım yağ olarak lavanta güzel.ben şu an keten tohumu yağı kullanıyorum ama o bitsin yeniden lavantaya başlıyacam.çay olarak ise ben rezene,adaçayı ve melisa kullandım.tat olarak en güzeli adaçayı bence.rezene anason gibi kokuyo aynı.1 ay adaçayı iç,sonraki ay rezene kullan.yani dönüşümlü kullanmanı tavsiye ederimopuyorumnanaktan

ben başlayalı 3 gün oldu ama hurma çok yemiyorum, nar suyunu da hiç sevmedim narı çok severim ama daha mevsimi değil, marketten hazır çayını aldım ben de. hurma yememe sebebim kilo yapabilir olması, buzla masaj ve nar çayı yetmez mi ki? 3 gündür sanki biraz dolgunlaştılar ama santim olarak bir değişiklik yok henüz tabii. yine de her an elime mezro alıp ölçüyorum bırakmam lazım bu huyu kaydirigubbakcemile

bir de adaçayı nar çayından daha mı etkili olur? ama şu an alabilirsem aktardan değil hazır poşet çaylardan alabilirim ancak, aktar yok buralarda (

ya gerçetenten faydalıysa şimdiden teşekkürler ..opuyorumnanaktan ıı bende 19 yaşındayım ve hap bile kullandım ama etkisini görmedim benimkilerde çok küçük 75 bile senin hesap doldurmuo yani ve zayıfım elma sirkesi dahada zayıflatırsa? nese inşallah işe yararda bende kompleksimden kurtulurum artık tek takıntım onlar şu an ..................

slm bayanlar yeni katıldım bende aranıza.tamda bu konuyu araştırırken sizi buldum. çemen özünü kullanıyorum bende daha bikaçgün oldu ama. sizden bu çemen özünü duyan varmıydı. burda öğrendiğim masaj ve sporuda yapmaya çalışıyorum şimdilik bişe yok bakalım artık...

arkadaşlar bu acı gerçeği bir kez daha paylaşmışdım.....doğumdan sonra sütyene sığamayanlardanım şuan 75in desteklisini alıyorum ........ ancak kısa bir süre önce çilek yağına başladım ve gözle görülür bir fark oldu ayrıca öyle aylarca beklemedim de 5. günde sızılar başladı tabi masaj da yaptım şimdi hurmada yiyorum ve narın çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla...

arkadaşlar göğüsleriniz için dermobitkisel.com sitesini ziyaret etmenizi öneriyorum. Aradığınız şey orada...

Arkadaşlar,bu kişi kendi ürünlerinin reklamlarını yapmak için foruma üye olup göğüs bakımı ile alakalı her yere mesaj atıp konu açmıştır.Hiç birinizin aklına bu kişinin forumu kullanıp burada bu kadar emek harcayan insanların sırtından ucuz reklam yapmaya çalıştığı gelmiyor mu?Lütfen bu konularda biraz hassas ve dikkatli olun.Reklam olduğunu hissettiğiniz mesajları kötü içerik olarak bildirin, moderatörler herkese yetişemez bizimde biraz uyanık olup bu tarz şeyleri engellememiz gerekir...

zaten buram buram reklam kokuyo!!!!doğal yöntemler varken niye ilaç krem vs alalım üstelik

aklımıza gelmez olur mu cnm şahsen ben o yüzden hiç o yazıları umursamıyorum bile :teselli: hiç bi zaman krem kullanmadım kullanmamda ne gereği var zaten krem kullanıpta büyüdüğünü gördüğüm bir kişi bileyok boş reklam bunlar klava:

valla yazdıklarınızı okurken benimkiler büyümüş gibi oldu :) sevndim hepinizin adına.
azminizden dolayı kutluyorum hepinizi.
bende cesaretlendim ve buza başlamaya karar verdim..

Hangi başlık altındaydı bilmiyorum ama,birinin göğsünde damarlar çıkmaya başlamış.Doktora gitmiş ve iltihaplandığını söylemiş doktor.Artık soğuktan heralde,ama o soğuk suda duş fln alıyomuş baya soğuk içinde yüzüyomuş memişler:)))Yanlış hatırlamıyosam böyleydiiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…